saeidrezay
کاربر سایت
) میداد و می گفت لطفا یه نوع دیسکی که دستگاه ساپورت میکنه داخل دستگاه قرار بدین کنسولت day one بود یا standard ?نمیدونم قبلا هم کسی تو این تاپیک گزارش خرابی داده بود یا نه اما به طور رسمی باید اعلام کنم یکی از نخستین Xbox One های خراب تو ایران قسمت من شددستگاه مشکل درایور داشت و هیچ دیسکی رو نمیخوند( بلوری بازیهای وان، دی وی دی معمولی و ...!) و وقتی دیسک داخل دستگاه قرار میگرفت صدایی شبیه به مودمهای Dial Up قدیمی(یا به قول دوستان R2-D2 تو استار وارز
) میداد و می گفت لطفا یه نوع دیسکی که دستگاه ساپورت میکنه داخل دستگاه قرار بدین
![]()
حالا من از جایی که کنسول به دستم رسیده بود یه مساعدت خیلی بزرگی انجام شد و احتمال زیاد تعویض میکنن برام با یه کنسول دیگه، اما دوستان توجه داشته باشن به هیچ عنوان بدون مهلت تست از جایی کنسول نگیرن. اگر هم مهلت تست نمیده فروشگاه پس باید واستون آپدیت اولیه رو انجام بده و این قضیه درایو رو حتما چک کنه. اگه میگین کسی از خارج کشور واستون بیاره هم حتما به این نکته توجه داشته باشین آیا این فردی که کنسول رو آورده، حاضر هست در صورت خرابی دوباره با خودش ببره اونور و با یه دستگاه سالم تعویض کنه یا نه. درصد خرابی بسیار کم هست و بخش عمدش هم همین درایو، اما آدم بدشانس یهو ممکنه جزو همون 0.3 درصدی باشه که کنسولشون خرابه و البته توی ایرانه و دستش به جایی بد نیست!

استاندارد بود رجین1.کنسولت day one بود یا standard ?
جالبه امروز یک نفر دیگه هم تو لایو به من گفت کنسولو که خریده مشکل درایو داره![]()
پس این که میگفتن این مشکل فقط مربوط به day one ها بود اشتباست.امیدوارم زودتر کنسول تعویض کنن برات:dاستاندارد بود رجین1.
اقایون من تو یوتوب دیدم یکی کنسولش مشکل درایو داشت کنسول در اورد از جاش چند مشت کوبید به پشت کنسولش بعدش درست شد.....![]()
شما مواظب کنسول ایر قهرمانت باش که یه وقت چراغ خوشگلش برات دردسر نشهاوه، چه کنسول خفنی احتمالاً ما باید با لگد درستش کنیم
:dشما احیانا میزاشتی اولین پستت ! پست بهتری باشه تا .....اوه، چه کنسول خفنی احتمالاً ما باید با لگد درستش کنیم
شما احیانا میزاشتی اولین پستت ! پست بهتری باشه تا .....
سام دوستان من بازیdr3 گذاشتم میگخ باید 5 گیگ انلاین نصب کنی بازی رو 0 درصد مونده بالاترهم نمیره چه کار باید بکنم سرعتم اونقدر کافی نیست
نه،اون 5GB آپديت بازي،هر بازي كه آپديت داشته باشه و بخواي انلاين نصبش كني اول بايد اپديت نصب كني و بعد خود بازيیک سوال تمام بازیهای ایکس باکس وان دانلودی هستند؟؟؟؟؟؟؟