همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

امیدوارم این آپدیت جدیدی که قرار هست بیاد خیلی از مشکلات رو برطرف کنه. نمیدونم شاید من خیلی به 360 و محیط دشبوردش عادت کرده بودم. این پاپ آپ نشدن اچیومنت فوق العاده رو اعصاب منه. فکر می کنم به کل پروسه ی آنلاک کردن اچیومنت تو 360 اعتیاد پیدا کردم!

يعني اچيومنت ميگيري مشخص نميشه كه آزاد شد تو اون لحظه
اين كه فاجعه است تمام لذت بازي از بين ميره
از يك طرف هم شايد براي اين غير فعال كردن تا تمركز بازيكن به هم نخوره:p

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

يعني اچيومنت ميگيري مشخص نميشه كه آزاد شد تو اون لحظه
اين كه فاجعه است تمام لذت بازي از بين ميره
از يك طرف هم شايد براي اين غير فعال كردن تا تمركز بازيكن به هم نخوره:p

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

برای من و چند تا از دوستان دیگه ی همینجا هم گویا به این شکله. کلا مشکلی هست که تو انجمن های انگلیسی زبان هم از کاربرا زیاد خوندم و اونها هم همین مشکلات رو دارن تجربه میکنن. بله خیلی خوشایند نیست!

برای من و چند تا از دوستان دیگه ی همینجا هم گویا به این شکله. کلا مشکلی هست که تو انجمن های انگلیسی زبان هم از کاربرا زیاد خوندم و اونها هم همین مشکلات رو دارن تجربه میکنن. بله خیلی خوشایند نیست!

با خودشون چي فكر ميكنن همچين كارهايي رو انجام ميدن
با روان بازيباز بازي ميكنن

دوستان این کینکت من، بنده رو همچنان به عنوان guest میشناسه. چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟ تشکر

پی نوشت: البته توانایی تشخیص دستورهاش که خیلی خوبه. فراتر از انتظار من بوده حداقل!

تنظیمات پروفایل و کینکت رو ریست کن

بعد دسته کنسول رو بگیر دستت برو چلوی دوربین کینکت خودش میشناسه

تنظیمات پروفایل و کینکت رو ریست کن

بعد دسته کنسول رو بگیر دستت برو چلوی دوربین کینکت خودش میشناسه
وای عجب کینکتی هستش من که قند تو دلم اب شد بابا پس کی این ایکس باکس وان من میرسه با روح و روانم داره این وسط بازی میشه!
بزنم با داش فرشاد و بهرام و بقیه دوستان بتل بزنیم D:
راستی دوستان یک سوال داشتم من اسمارت فون دارم و سیستم عاملشم اندروید هستش میشه کسی SMART GLASS نسخه اندروید رو قرار بده ؟؟؟

آخرین ویرایش:
وای عجب کینکتی هستش من که قند تو دلم اب شد بابا پس کی این ایکس باکس وان من میرسه با روح و روانم داره این وسط بازی میشه!
راستی دوستان یک سوال داشتم من اسمارت فون دارم و سیستم عاملشم اندروید هستش میشه کسی SMART GLASS نسخه اندروید رو قرار بده ؟؟؟

Xbox SmartGlass | Companion Application - Xbox.com

Halo Xbox One “journey” begins in 2014, Microsoft PR promises
این هم لیست بازی هایی که حتما سال 2014 برای وان منتشر میشن:
Titanfall, Watch Dogs, Project Spark, Sunset Overdrive, The Division, The Witcher 3: Wild Hunt, Destiny, Plants vs. Zombies: Garden Warfare and The Elder Scrolls Online
چندتا بازی هستش که به صورت عمدی اسمی ازشون برده نشده اما همین امسال منتشر میشن فقط باید تا زمان معرفیشون صبر کرد یکیش همین هیلو

بازار بگیر

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

راست میگه اون رفیقمون و دانلود نمیشه!
لطفا فرشاد جون یک کاری کن ما هم بتونیم از این اپ واسه گوشیمون استفاده کنیم!

این واسه اندروید نوشته ولی شخصا تست نزدم ببین به درد میخوره

Xbox One SmartGlass_2.0 بازار تخصصی نرم افزارهای آندروید

اینم واسه دوستانی که آیفون دارن:

دانلود نرم‌افزار Xbox One SmartGlass برای آیفون،آیپاد تاچ و آیپد | اپل اپس | دانلود برنامه آیفون آیپد، دانلود بازی آیفون آیپد،دانلود بازی مک با لی�

داخل جعبه ایکس باکس وان کینکت ویه دسته داره؟کلا تو جعبه چیا داره؟ پوینتی چیزی هم داره یا اکانت گلد ؟یا بازی فابریک تست؟ کینکتش به ایکس باکس قبلی ها می خوره؟ یا کینکت ایکس باکس قبلی ها به مدل وان؟با کینکت 2300 هست قیمتش؟

داخل جعبه ایکس باکس وان کینکت ویه دسته داره؟کلا تو جعبه چیا داره؟ پوینتی چیزی هم داره یا اکانت گلد ؟یا بازی فابریک تست؟ کینکتش به ایکس باکس قبلی ها می خوره؟ یا کینکت ایکس باکس قبلی ها به مدل وان؟با کینکت 2300 هست قیمتش؟

داخل جعبه اینا هست :
کنسول
دسته
کینکت
پاوربریک
کابل HDMI
هدست
دفترچه و گلد 14 روزه
-
کینکت هم به کنسول دیگه نمیخوره. نه دسته نه کینکت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or