N-I-M-A
کاربر سایت
به خاطر کمبود رقیبش در بازار اینقد فروخته:dXbox One تو سال 2013 ـ 3 میلیون فروش رفته!
Thank You for an Epic 2013
به خاطر کمبود رقیبش در بازار اینقد فروخته:dXbox One تو سال 2013 ـ 3 میلیون فروش رفته!
Thank You for an Epic 2013
امیدوارم این آپدیت جدیدی که قرار هست بیاد خیلی از مشکلات رو برطرف کنه. نمیدونم شاید من خیلی به 360 و محیط دشبوردش عادت کرده بودم. این پاپ آپ نشدن اچیومنت فوق العاده رو اعصاب منه. فکر می کنم به کل پروسه ی آنلاک کردن اچیومنت تو 360 اعتیاد پیدا کردم!

يعني اچيومنت ميگيري مشخص نميشه كه آزاد شد تو اون لحظه
اين كه فاجعه است تمام لذت بازي از بين ميره
از يك طرف هم شايد براي اين غير فعال كردن تا تمركز بازيكن به هم نخوره
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
برای من و چند تا از دوستان دیگه ی همینجا هم گویا به این شکله. کلا مشکلی هست که تو انجمن های انگلیسی زبان هم از کاربرا زیاد خوندم و اونها هم همین مشکلات رو دارن تجربه میکنن. بله خیلی خوشایند نیست!
آقا یه باگه برطرف میشه جدی نگیرید:dبا خودشون چي فكر ميكنن همچين كارهايي رو انجام ميدن
با روان بازيباز بازي ميكنن
دوستان این کینکت من، بنده رو همچنان به عنوان guest میشناسه. چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟ تشکر
پی نوشت: البته توانایی تشخیص دستورهاش که خیلی خوبه. فراتر از انتظار من بوده حداقل!
وای عجب کینکتی هستش من که قند تو دلم اب شد بابا پس کی این ایکس باکس وان من میرسه با روح و روانم داره این وسط بازی میشه!تنظیمات پروفایل و کینکت رو ریست کن
بعد دسته کنسول رو بگیر دستت برو چلوی دوربین کینکت خودش میشناسه
وای عجب کینکتی هستش من که قند تو دلم اب شد بابا پس کی این ایکس باکس وان من میرسه با روح و روانم داره این وسط بازی میشه!
بزنم با داش فرشاد و بهرام و بقیه دوستان بتل بزنیم D:
راستی دوستان یک سوال داشتم من اسمارت فون دارم و سیستم عاملشم اندروید هستش میشه کسی SMART GLASS نسخه اندروید رو قرار بده ؟؟؟
راست میگه اون رفیقمون و دانلود نمیشه!
وای عجب کینکتی هستش من که قند تو دلم اب شد بابا پس کی این ایکس باکس وان من میرسه با روح و روانم داره این وسط بازی میشه!
بزنم با داش فرشاد و بهرام و بقیه دوستان بتل بزنیم D:
راستی دوستان یک سوال داشتم من اسمارت فون دارم و سیستم عاملشم اندروید هستش میشه کسی SMART GLASS نسخه اندروید رو قرار بده ؟؟؟
راست میگه اون رفیقمون و دانلود نمیشه!
لطفا فرشاد جون یک کاری کن ما هم بتونیم از این اپ واسه گوشیمون استفاده کنیم!
داخل جعبه ایکس باکس وان کینکت ویه دسته داره؟کلا تو جعبه چیا داره؟ پوینتی چیزی هم داره یا اکانت گلد ؟یا بازی فابریک تست؟ کینکتش به ایکس باکس قبلی ها می خوره؟ یا کینکت ایکس باکس قبلی ها به مدل وان؟با کینکت 2300 هست قیمتش؟