همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بخدا حجم ترافکیکی که انلاین کم میکنه خیلی کمه یعنی اگر سرعتت 20 کیلوبیت هم باشه میتونی به لایو وصل شی و بازی کنی و نباید اصلا نگران حجم ترافیکیت باشی!
تنها نکته مهم پینگته که از همه مهمتره!
پینگ رو میتونی از ای اس پی خودت بهترش کنی و بگی سرورش رو عوض کنی و دوما میتونی بری تو تنظیمات مودم ام تی یو رو دستکاری کنی و پینگت فوق العاده کاهش پیدا میکنه ولی سرعت هم باهاش کاهش پیدا میکنه

تنظيماتي كه مربوط به كاهش پينگ ميشه رو براي من پخ كن لطفا

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

تنظيماتي كه مربوط به كاهش پينگ ميشه رو براي من پخ كن لطفا

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
نه تو همین تاپیک میفرستم با دوستان دیگه ای هم بهره ببرند بهتره!
میری تو پی سی روی مرورگرت بنویس 192.168.1.1 رمش هم admin و یوزر هم همونه بعد میری تو تنظیمات مودم یک جایی تو تنظیمات مودمت نوشته MTU اونو به 1480 تغییر میدی تو بعضی از مودم ها MCUپیدا نمیشه ولی اگر دیدی MCU رو بکن1400
بهتره طریقه اتصالتم به ایکس باکس هم به وسیله وایلد(درست گفتم؟) یا همون کابلی باشه چونکه سرعت انتقال داده بیشتر هستش!
بعدش اسم مودمت رو بگو شاید فهمیدم کجای مودمته!
اگر هم پیداش نکردی زنگ بزن پشتیبانی ISP اینترنتت اونا بهت میگن!

نمیدونم شندید یا نه که یه لیستی تهیه شد از 10 تا از فرانچایز هایی که باید برگردن روی X1 حالا فیل اسپنسر جواب داده و گفته مایکروسافت مطمئنن به این فرانچایز ها سر خواهد زد و ممکنه بعضیاشونم ببینیم!:d و همچنین تعجب کرده که چرا Gears Of War تو لیست نبوده:d

نمیدونم شندید یا نه که یه لیستی تهیه شد از 10 تا از فرانچایز هایی که باید برگردن روی X1 حالا فیل اسپنسر جواب داده و گفته مایکروسافت مطمئنن به این فرانچایز ها سر خواهد زد و ممکنه بعضیاشونم ببینیم!:d و همچنین تعجب کرده که چرا Gears Of War تو لیست نبوده:d
یه نفر به اسپنسر نوبل اهدا کنه خواهشا":d

اسپنسر قبلا تو تویترش در سپتامبر 2013 اشاره ای کرده بود مخصوصا سر Battletoads :دی

Microsoft asks fans what Rare should do next, points towards Battletoads | GimmeGamesGimmeGames

===
اهل رویاپردازی نیستم ولی الان پرس پلی داره روی یک عنوان نامشخص کار میکنه ( و بزودی هم معرفی میشه :دی ) با توجه به سابقه کاریشون بعید نیست Battletoads بازیشون باشه

برادران میشه یک توضیح بدید که بسته های الحاقی رو وان چند گیگابایت هستن !
میشه بگین بازی های ارکیدش چند مگابایت هستن!
الان من از گیگابایت دانلود هایی که قراره چند روزه دیگه انجام بدم لرزه به تنم نشسته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or