همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

پست اولو كه يك نفر ديگه داده:|
پست دوم هم با توجه به پست قبلي من گفتم كه احتمالا چك سادست
پست بعدي هم در جواب يكي كه گفته اگه اينترنت نداشته باشيم و بخوايم بريم بيرون چه كنيم كه من با توجه به پست سالوادور:d گفتم بايد خبر هاي مربوط به كنسول دنبال كنه و اگر اينترنت نداره Xbox one نخره(با توجه به پست كاربر سالوادور:d )
منم خودم با توجه حرف ميلاد شك كردم كه براي نصب نياز به اينترنت هست يا نه

بله منم اميدوارم اقاي سالوادور اشتباه كرده باشه خيلي خوشحالتر ميشم اگر نياز به نت نباشه
عذر ميخوام كه از حرفاي شما هم برداشت اشتباه كردم
حالا دوستايي كه دستگاه رو دارن بيشتر بررسي كنن تا از اين موضوع مطمعن تر بشيم
با تشكر :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

بچه ها الآن رفتم توی گوگل سرچ کردم مقایسه گرافیکی دو کنسول Xbox one و ps4 چرا گرافیک Xbox one نسبت به Ps4 اینقدر داغونه ؟ صرف نظر کردم از الآن خریدن Xbox one

بچه ها الآن رفتم توی گوگل سرچ کردم مقایسه گرافیکی دو کنسول Xbox one و ps4 چرا گرافیک Xbox one نسبت به Ps4 اینقدر داغونه ؟ صرف نظر کردم از الآن خریدن Xbox one

خب احتمالا بازيايي رو نگاه كردي كه رو ps4 ١٠٨٠ هستن و روي وان ٧٢٠
مقايسه بايد رو بازي انجام بشه كه رو جفتشون ١٠٨٠ اجرا ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

بچه ها الآن رفتم توی گوگل سرچ کردم مقایسه گرافیکی دو کنسول Xbox one و ps4 چرا گرافیک Xbox one نسبت به Ps4 اینقدر داغونه ؟
افرادی که وان خریدند این سرچ ها رو بارها دیده بودند با این وجود باز هم خریدند.
PS4 تا الان توی یه سری بازی Third Party بهتر بوده (به خاطر رزولوشن بالاتر) که حالا عده ای تفاوت رو در زمین تا آسمون بررسی می کنند یه عده هم زمین تا زیر زمین :d چرا داغون؟ چرا Forza رو در نظر نمیگیری؟ یا حتی QB در آینده
Xbox در درجه اول جامعه و سیستم Live خیلی خوبی داره که با بازی هاش در آینده این موضوع رو اثبات میکنه و پلتفرمی بی نظیر برای عناوین چند نفره هستش
PS4 هم که تکلیفش مشخصه از روی PS3. انحصاری ها و استدیوهای نابی رو داره
هر دو کنسول هستند و به عنوان گیمینگ هم میشه اونها رو در نظر گرفت. شما ببین بر چه مبنایی می خوای کنسول بخری بعد انتخاب کن. توی گوگل نبینید COD Ghost زده 720 بعد برای PS4 زده 1080 بشینید با خودتون بگید گرافیک داغونه!
به نظر من البته برتری قدرت تا حدودی فاحش بوده برای PS4 حالا نمی دونم رقابت در آینده به کجا میره. فقط خواهش میکنم اینجا کنسول وار راه نندازید یا تو سر کنسول نزنید. چه اینجا چه تاپیک PS4

نمی خوای بخری خوب نخر کسی مجبورت نکرده شماهی تو بخش XBONE هی میگی داغونه یا پایین یا .... میخوای تشویش ایجاد کنی؟
http://forum.bazicenter.com/thread77479/
تو اینجا دوباره همین حرف روزدی اینو که دیدم گفتم جوابت بدم

آقا شما درست میگی X1 داغونه داغونه , PS4 هم خداست

حالا کلا بیخیال میشی این بحث مقایسه رو ؟

آقا همونطور که شنیدم انگار برای شروعبازی FORZA حتما باید یه فایل دان کنی.بعد اون فایله چقدر حجمشه؟ قابلیت STOP داره؟‌:|

نکته بعدی اینکه من 512 مخابرات دارم، به نظرتون XONE میتونه کنسول مناسبی برام باشه یا نه؟ :(

آقا همونطور که شنیدم انگار برای شروعبازی FORZA حتما باید یه فایل دان کنی.بعد اون فایله چقدر حجمشه؟ قابلیت STOP داره؟‌:|

نکته بعدی اینکه من 512 مخابرات دارم، به نظرتون XONE میتونه کنسول مناسبی برام باشه یا نه؟ :(
بهتره بپرسی که اینترنت ایران میتونه برای xbox one مناسب باشه یا نه؟
با توجه به اپدیتهای با حجم بالا من که فکر نمیکنم مناسب باشه :(
ولی خب کسی که این کنسول رو دوست داشته باشه با اینترنت ایران که دقیقا مثل عذاب الهی میمونه :d کنار میاد

X1 از لحاظ نیاز اینترنتی فرقی با 360 نداره. پس کارتون رو راه میندازه ولی خب باید یکم بیشتر خرج کنید.

شما میخوای 3 میلیون خرج کنی اون وقت نمیتونی یه اینترنت مناسب تهیه کنی ؟:|
حداقل 2 مگ میخواد که 5 گیگ آپدیت اومد دردسر دانلود نداشته باشید

این نسل چون سخت افزاره هر دو کنسول مثله pc هست بازی رو بر همین اساس میسازن و رو کنسولها پورت میکنن
ps4 سخت افزارش تا حدی قوی تر هست و به همین دلیل با کیفیته بهتری روش پورت میشه.
دوستانه مایکرو فن بهشون بر نخوره چون یه واقعیت هست. من نه سونی فنم نه مایکرو فن. اطلاعاتی که از اینور اونور بدست آوردم رو بازگو کردم
البته اینم بگم تفاوت تا اون حد نیست که بگیم گرافیکه x1 داغونه ولی ps4 تا حدودی بالاتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or