براي كنترلر هم دو تا طراحي فوق العاده فرستاده و به احتمال 99% برنده ميشه :dیه کنترلر Xbx One هم جایزه میدن عکسی که فرستادی چند در چند بود؟
نه نميتوني بازي كنيدوستان کنسول باز یه سوال خیلی مبتدی دارم:d اولش بگم تا حالا آنلاین نزدم و کنسول نداشتم:d
وقتی من یک دستگاه XOمیگیرم با بازی فیفا14. آیا میتونم با کسی که PS4داره بازی کنم یا نه؟
میدونم خیلی خنده داره نخندین![]()
خودت باید تشخیص بدی که کدوم رو بگیریبه خدا من گیج شدم نمیدونم کدومو بگیرم نظر همه رو میخوام بدونم . البته با دلیلا نه فن بازی .
اینده رو کسی نمیتونه پیش بینی بکنهمن خودم با xbox one بیشتر حال میکنم بگیرم تو آینده ضرر نمیکنم؟
خیر - ضرر نمیکنی . Xbox one کنسول بسیار عالی هستش که تمام نیازهای یک گیمر رو فراهم میکنه.پس با خیال راحت بگیر.من خودم با xbox one بیشتر حال میکنم بگیرم تو آینده ضرر نمیکنم؟
اگه انلاین بازی میکنی x1 فوق العاده است x1بگیر پشیمون نمیشیمن خودم با xbox one بیشتر حال میکنم بگیرم تو آینده ضرر نمیکنم؟
در مقایسه با 360 one حداقل چه نتی میخواد که لنگ نمونیم ؟خیر - ضرر نمیکنی . Xbox one کنسول بسیار عالی هستش که تمام نیازهای یک گیمر رو فراهم میکنه.پس با خیال راحت بگیر.

در مقایسه با 360 one حداقل چه نتی میخواد که لنگ نمونیم ؟
http://www.speedtest.net/my-result/3179195808مثل همون 360 هستش فرق زیادی نداره.پینگ زیر200 و نت 1 مگ مناسبه
بله اگر کنسول از کانادا خریداری بشه ( ریجن 1 باشه ) باید از تبدیل استفاده کنید .
توصیه میشه کنسول ریجن 2 خریداری کنید تا نیاز به تبدیل نداشته باشید .