همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بچه ها تایپیکی چیزی هست بگه چه فرمان هایی رو کینکت اجرا می کنه؟
تو سایت xbox.com کامل توضیح داده:Xbox One Kinect Voice Commands - Xbox.com

Xbox-One-Kinect-Cheat-Sheet.png

سلام
من میخام از طریق اقوام یک عدد ایکس وان از کانادا بگیرم و به من گفته ولتاژ برق اونا فرق داره و دستگاهو برای ولتاژ برق خودشون ساختن(برای اونا 110 و برای ما 220 ) و باید یک دستگاه تبدیل ولتاژ برق بخرم و گرنه دستگاه میسوزه !!!!!!!!!!

چه جوریاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید حتما این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم پاسخگو باشید.............................

آخرین ویرایش:
سلام
من میخام از طریق اقوام یک عدد ایکس وان از کانادا بگیرم و به من گفته ولتاژ برق اونا فرق داره و دستگاهو برای ولتاژ برق خودشون ساختن(برای اونا 110 و برای ما 220 ) و باید یک دستگاه تبدیل ولتاژ برق بخرم و گرنه دستگاه میسوزه !!!!!!!!!!

چه جوریاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید حتما این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم پاسخگو باشید.............................

بله اگر کنسول از کانادا خریداری بشه ( ریجن 1 باشه ) باید از تبدیل استفاده کنید .

توصیه میشه کنسول ریجن 2 خریداری کنید تا نیاز به تبدیل نداشته باشید .

امروز برنده های مسابقه Xbox One Gamerpic Contest مشخص شد و یکیش من بودم ! https://madebyyou.xboxone.com
img_
بچه هایی که ONE دارن ببینن الان نقاشی من به عنوان gamer pic تو xbox one قابل انتخاب هست یا نه ؟! :d
یه کنترلر Xbx One هم جایزه میدن عکسی که فرستادی چند در چند بود؟

xboxlive.jpg

بعد از حدود 14 روز آنلاین بودن و تجربه حضور در لایو Xbox one گفتم یه نقدی کوتاه و مختصر در مورد سیستم آنلاین Xbox one بنویسم شاید واسه خیلی ها جالب باشه.

لایو Xone تغییرات بسیار زیادی کرده که در همان لحظه اولیه که وارد محیط آنلاین می شوید متوجه این موضوع خواهید شد.قصد ندارم به صورت کلی در این مورد مطلب بنویسم کما اینکه این کارو بعدا در یک تاپیک جدا خواهم کرد اما فعلا نکات مثبت و منفی Xbox Live کنسول نسل بعدی مایکروسافت رو اشاره میکنم و در آخر نمره خودم را اعلام میکنم.

اول اینکه هنوز لایو جدید مشکلات زیادی داره و همانطور که سایت IGN در نقدش اعلام کرد واقعا احساس میشود که لایو فعلی Xone یک نسخه آزمایشی و بتا می باشد و هنوز فاصله زیادی با نسخه کامل و بدون نقصی که مد نظر ما هست را دارد.با این حال موارد خیلی خوبی نیز اضافه شده که در زیر به صورت مجزا اشاره می شود.

مثبت :
- قابلیت سوییچ بین بازیها ، APP ها و ... با سرعت بالا
- اضافه شدن صفحه شخصی به داشبورد لایو
- اضافه شدن بخش " دنبال کننده ها " به محیط پروفایل کاربری
- اضافه شدن قابلیت Resume و pause برای دانلود بازیها ، App ها ، DLC و ...
- قابلیت انتخاب چندگانه بین موارد دانلودی ( مدیریت در دانلود )
- قابلیت کینکت و دستورات صوتی بهینه برای لایو
- محیط Home ساده و بسیار عالی
- سادگی بخش اتصال به لایو
- انتخاب همزمان چند بازی و App
- قابلیت Snap برنامه ها،بازیها و TV در کنار هم (side by side )
- قابلیت Record از محیط لایو ، ویرایش، آپلود و اشتراک گذاری

منفی:

- افت سیستم پارتی چت به نسبت با لایو Xbox 360
- حذف ارسال پیام صوتی برای دوستان
- کرش شدن بعضی بازیها و App ها به صفحه Home
- عدم وجود بعضی App های پرطرفدار و محبوب در لایو مانند iHeart Radio و VEVO

نکته: مواردی که به عنوان نکات منفی اعلام شد احتمالا بعدا با یک آبدیت برطرف می شود.

امتیاز نهایی : 8.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or