همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

منکه دمه عید یه Watch Dogs میگیرم.:دی دیگه چی میاد؟!

تا عید :دی
Titan Fall و Thief میدونم میاد واسش :دی
کینکت اسپورت هم هست فکر کنم :دی Project Spark هم همین حدودا میاد انگار
:-/
+
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Plants vs. Zombies: Garden Warfare

منکه دمه عید یه Watch Dogs میگیرم.:دی دیگه چی میاد؟!
مارچ متال گیر و تایتانفال میاد (البته آنلاینه) , سپتامبر دستینی میاد (که بازم آنلاینه!:d) , فیبل و Sunset overdrive هم آنلاینه:))
Project Cars هم فکر کنم رقیب Horizon 2 در بیاد :d فکر کنم بهترین بازی آفلاین نسل بعد tomb rider باشه!!

تا عید :دی
Titan Fall و Thief میدونم میاد واسش :دی
کینکت اسپورت هم هست فکر کنم :دی Project Spark هم همین حدودا میاد انگار
:-/
+
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Plants vs. Zombies: Garden Warfare

باید به فکره همین Metal Gear Solid V: Ground Zeroes بود. :دی بعده عیدم که دیگه کنسولو باید جم کنیم وقت بازی نخواهیم داشت تا 1 سال.:|

مارچ متال گیر و تایتانفال میاد (البته آنلاینه) , سپتامبر دستینی میاد (که بازم آنلاینه!:d) , فیبل و Sunset overdrive هم آنلاینه:))
Project Cars هم فکر کنم رقیب Horizon 2 در بیاد :d فکر کنم بهترین بازی آفلاین نسل بعد tomb rider باشه!!

منظورت از آنلاینه چیه؟:-/

Project Cars رقیب H2 نمیتونه بشه چون Simulation هست.:دی tomb rider هم که نیازی نداریم فعلا!

باید به فکره همین Metal Gear Solid V: Ground Zeroes بود. :دی بعده عیدم که دیگه کنسولو باید جم کنیم وقت بازی نخواهیم داشت تا 1 سال.:|

منظورت از آنلاینه چیه؟:-/

Project Cars رقیب H2 نمیتونه بشه چون Simulation هست.:دی tomb rider هم که نیازی نداریم فعلا!
ای بابا ؟ 2014 بهترین سال شوتر بعد از 2004 ـه , فقط یه HL3 نیاز داره! :d

آنلاین یعنی بدون اینترنت نمیشه بازی کرد:d
برای ریسینگ سال منظورم بود!از the crew هم فکر نکنم بخاری بلند شه:d

ای بابا ؟ 2014 بهترین سال شوتر بعد از 2004 ـه , فقط یه HL3 نیاز داره! :d

آنلاین یعنی بدون اینترنت نمیشه بازی کرد:d
برای ریسینگ سال منظورم بود!از the crew هم فکر نکنم بخاری بلند شه:d

این آنلاین بودن اجباری ، اگر سرعت نت کم باشه روی روند بازی تاثیر میذاره؟ منظورم سینگله! و چرا باید آنلاین باشیم؟:-/

ریسینگ سال بازم رقیب خاصی فکر نکنم باشه. من بررسی کردم لبه داره بعضی جاها. کلا فورزا برندس:دی. TC هم که کلا تو دیواره.

این آنلاین بودن اجباری ، اگر سرعت نت کم باشه روی روند بازی تاثیر میذاره؟ منظورم سینگله! و چرا باید آنلاین باشیم؟:-/

ریسینگ سال بازم رقیب خاصی فکر نکنم باشه. من بررسی کردم لبه داره بعضی جاها. کلا فورزا برندس:دی. TC هم که کلا تو دیواره.
نه سرعت نت مهم نیست:d نمیدونم ! مد جدیده این آنلاین بودن الکی!:d(البته تایتانفال فقط مولتی داره برای همین فقط آنلاینه)

حالا که بحث بازی شد منم یه سوال بپرسم:d

فرق بین MGS V :phantom pain با MGS V : ground zero چیه دقیقا" ؟

هر دو شون dual gen هستند ؟
MGSV:GZ پيش درآمديه براي MGSV:PP،هر دو هم نسخه نسل قبل و بعد دارن،البته فكر كنم MGSV:GZ فقط به صورت ديجيتالي براي نسل بعد عرضه ميشه

بچه ها اگه نخوام برای Xbox one تبدیل برق بگیرم (یعنی با برق ایران سازگار باشه) باید ریجن 2 بگیرم؟بعد فقط با همون بریک خودش باید وصل کنم دیگه یا اونم مبدل میخواد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or