منکه دمه عید یه Watch Dogs میگیرم.دیگه چی میاد؟!
تا عید
Titan Fall و Thief میدونم میاد واسش
کینکت اسپورت هم هست فکر کنم

+
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
منکه دمه عید یه Watch Dogs میگیرم.دیگه چی میاد؟!

مارچ متال گیر و تایتانفال میاد (البته آنلاینه) , سپتامبر دستینی میاد (که بازم آنلاینه!:d) , فیبل و Sunset overdrive هم آنلاینهمنکه دمه عید یه Watch Dogs میگیرم.دیگه چی میاد؟!

تا عید
Titan Fall و Thief میدونم میاد واسش![]()
کینکت اسپورت هم هست فکر کنمProject Spark هم همین حدودا میاد انگار
+
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Plants vs. Zombies: Garden Warfare

مارچ متال گیر و تایتانفال میاد (البته آنلاینه) , سپتامبر دستینی میاد (که بازم آنلاینه!:d) , فیبل و Sunset overdrive هم آنلاینه
Project Cars هم فکر کنم رقیب Horizon 2 در بیاد :d فکر کنم بهترین بازی آفلاین نسل بعد tomb rider باشه!!
ای بابا ؟ 2014 بهترین سال شوتر بعد از 2004 ـه , فقط یه HL3 نیاز داره! :dباید به فکره همین Metal Gear Solid V: Ground Zeroes بود.بعده عیدم که دیگه کنسولو باید جم کنیم وقت بازی نخواهیم داشت تا 1 سال.
منظورت از آنلاینه چیه؟![]()
Project Cars رقیب H2 نمیتونه بشه چون Simulation هست.tomb rider هم که نیازی نداریم فعلا!
ای بابا ؟ 2014 بهترین سال شوتر بعد از 2004 ـه , فقط یه HL3 نیاز داره! :d
آنلاین یعنی بدون اینترنت نمیشه بازی کرد:d
برای ریسینگ سال منظورم بود!از the crew هم فکر نکنم بخاری بلند شه:d

نه سرعت نت مهم نیست:d نمیدونم ! مد جدیده این آنلاین بودن الکی!:d(البته تایتانفال فقط مولتی داره برای همین فقط آنلاینه)این آنلاین بودن اجباری ، اگر سرعت نت کم باشه روی روند بازی تاثیر میذاره؟ منظورم سینگله! و چرا باید آنلاین باشیم؟
ریسینگ سال بازم رقیب خاصی فکر نکنم باشه. من بررسی کردم لبه داره بعضی جاها. کلا فورزا برندس. TC هم که کلا تو دیواره.
MGSV:GZ پيش درآمديه براي MGSV:PP،هر دو هم نسخه نسل قبل و بعد دارن،البته فكر كنم MGSV:GZ فقط به صورت ديجيتالي براي نسل بعد عرضه ميشهحالا که بحث بازی شد منم یه سوال بپرسم:d
فرق بین MGS Vhantom pain با MGS V : ground zero چیه دقیقا" ؟
هر دو شون dual gen هستند ؟
اره ريجن دو بخر و نيازي به تبديل ندارهبچه ها اگه نخوام برای Xbox one تبدیل برق بگیرم (یعنی با برق ایران سازگار باشه) باید ریجن 2 بگیرم؟بعد فقط با همون بریک خودش باید وصل کنم دیگه یا اونم مبدل میخواد؟
قيمتو به تومان ندارم:dاونوقت چرا ریجن دو ارزون تره ؟ اگه بخوام با یک دسته دو دوتا بازی بخرم چند میاد ؟