همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خوب اونا کنسول کپی خور داشتن! کنسول اوریج که الکی بن نمیشه:دی بن هم بشه با یه شکایت از بن در میاد! چون باید شرایط بن تو قوانین باشه
مایکرو کسیرو الکی بن نمیکنه هرکیم میگه هیچکاری نکردم بن شدم دروغ میگه
محمدرضا واسه چی الکی از خودت نظریه صادر میکنی آخه؟ اون جمله آخرت به قدری الان باز اعصاب منو به هم ریخته که اگه زیر دستم بودی میزدم لت و پارت میکردم. :دی خواهشن اطلاعات غلط نده، بیچاره 3 میلیون داده کنسول خریده سر یه اشتباه بن بشه تو میخوای جوابگو بشی؟

بهش میگفتی : اولا خر خودتی :دی دوما ، چجوری DVD Blu-ray روی دستگاهی که درایو Blu-ray نداره اجرا میشه ؟ :|

چه سوالیه میکنی شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از رو هارد دیگه ، ایمیجه بازیه وان رو میگیرن تو توپخونه و بعد میریزی رو هارد با یو اس بی :d وصل میکنی به 360 و تماااااام
چطور نمیدونید این چیزاروووووووووووووووو؟

از شوخی بگذریم این مغازه دارا قبل از اینکه تو چند تا سایت بیان و از خودمون اطلاعات بگیرن خدا وکیلی سر از ..... در نمیاوردن

محمدرضا واسه چی الکی از خودت نظریه صادر میکنی آخه؟ اون جمله آخرت به قدری الان باز اعصاب منو به هم ریخته که اگه زیر دستم بودی میزدم لت و پارت میکردم. :دی خواهشن اطلاعات غلط نده، بیچاره 3 میلیون داده کنسول خریده سر یه اشتباه بن بشه تو میخوای جوابگو بشی؟

:)) باشه اقا من معذرت میخوام نزن حالا:)
قبول دارم بن شدن با این قیمتا خیلی بده! نسل قبل.حرص میخوردیم چه بریه به الان

Sent from my C6903 using Tapatalk

نمی خوام بگم من جوابگوم ولی من شده با 10 تا ip پشت سرهم رفتم لایو و خرید هم کردم ولی بن نشدم تازه با اون که کپی خور بودم اوایلم که گرفته بود یادم lt جدید اومده بود بعد من میخواستم برم لایو خودم خواستم کپی خور کنم اومدم از لایو اپدیت کردم تا کپی خورم بپره(:))) باز بن نشدم یه بار که بن شدم مایکرو انبنم کرد تازه 3000 پوینت و 1 ماه لایو بهم داد:دی

نمی خوام بگم من جوابگوم ولی من شده با 10 تا ip پشت سرهم رفتم لایو و خرید هم کردم ولی بن نشدم تازه با اون که کپی خور بودم اوایلم که گرفته بود یادم lt جدید اومده بود بعد من میخواستم برم لایو خودم خواستم کپی خور کنم اومدم از لایو اپدیت کردم تا کپی خورم بپره(:))) باز بن نشدم یه بار که بن شدم مایکرو انبنم کرد تازه 3000 پوینت و 1 ماه لایو بهم داد:دی
شما قضیه بن شدن فردین رو نمیدونی بیخیال قضیه شو:دی با کلی گیم اسکور بن شد هیچ کاریم نتونست بکنه! من حواسم به فردین نبود وگرنه اصلا پستی راجب به این قضیه نمیدادم:دی
بابا این بن شدن الکی نیست که طرف مایکروسافت اون همه سرمایه رو گذاشته واسه تفریح ما
اون وقت یکی بیاد بخه سرش کلاه بزاره نمیشه که
دیروز خودم تو یه سرور cod دیدم یه بازیکن 4 تا مولتی کشیده بود
خوب به نظرت باید چیکار کنه
البته من نمیگم فردین حتما کار بدی کرده ولی هیچ کاری هم نکنی الکی بن نمیشی که
عزیزم بیخیال قضیه شو! تو تاپیک بن شده ها کلی تحقیق کرد کلیم با پشتیبانیه مایکرو کلنجار رفت آخرم بهش پیغام دادن شما از ایران بودی حق نداری خرید کنی فقط میتونی بازی کنی!

آخرین ویرایش:
شما قضیه بن شدن فردین رو نمیدونی بیخیال قضیه شو:دی با کلی گیم اسکور بن شد هیچ کاریم نتونست بکنه! من حواسم به فردین نبود وگرنه اصلا پستی راجب به این قضیه نمیدادم:دی

بابا این بن شدن الکی نیست که طرف مایکروسافت اون همه سرمایه رو گذاشته واسه تفریح ما
اون وقت یکی بیاد بخه سرش کلاه بزاره نمیشه که
دیروز خودم تو یه سرور cod دیدم یه بازیکن 4 تا مولتی کشیده بود
خوب به نظرت باید چیکار کنه
البته من نمیگم فردین حتما کار بدی کرده ولی هیچ کاری هم نکنی الکی بن نمیشی که
من چرا تا به حال نشدم?

امروز رفتم یه مغازه میگم ایکس بان وان دارید ؟ اگه دارید قیمتش چنده ؟
یارو میگه وان چیه 360 بخر تا یه ماه دیگه یه آپدیت میاد بازی های وان روی 360 میخونه :| من چی بگم الآن ؟ :|

من اینجور مواقع از طرف مقابل یه سوال میپرسم . میپرسم "" احیانا شما میدونید shit یعنی چی ؟ ""

واقعا چی باید بگه آدم ادعا هم دارن بد بختی

مشکل چیز دیگه ای هم هست , هر موضوع دو طرف داره . طرف اول این ماجرا فروشنده ها هستند که خوب مشخصه کاملا دارند سوءاستفاده میکنند که همیشه این سیستم بوده .

ولی طرف دیگه ماجرا خود خریداران هستن که کم مقصر نیستن. حالا میپرسی از چه جهت ؟

از این جهت که اکثر مردم ما در مورد چیزی که میخرن هیچ اطلاعی ندارن. حتی در حد صفر و فقط صرف شنیدن اسم یه کالا اقدام به خرید میکنند .

باور کنید این خیلی مهمه که در مورد چیزی که میخریم اطلاع کافی داشته باشیم و یا حداقل اطلاعات رو داشته باشیم ولی متاسفانه در هر زمینه ای که بخوای مورد دارم که طرف اصلا نمیدونه چی خریده

و قسمت تاسف بار قضیه اونجاست که حتی قشر تحصیل کرده و باسواد جامعه هم دقیقا همین مشکلات رو دارند و این موضوع فقط به پدر و مادرها ختم نمیشه .

خوب وقتی خریدار فقط اسم کالایی که میخواد بخره رو میدونه دیگه چه انتظاریه که تو شرایط فعلی جامعه فروشنده ها سوءاستفاده نکنند.

فاجعه زمانی رخ میده که پدر و مادری که میخوان برن کنسول بخرن حتی اسم کنسول رو هم نمیدونن !!

و دراخر چه اتفاقی میوفته ؟ من میرم کنسول بخرم و فروشنده فکر میکنه منم جز اون دسته افرادی هستم که هیچی نمیدونم و بعد همچین خزعبلاتی رو تحویل میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or