همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

میرم تو تاپیک کنسول همسایه میگم اونو می خرم میام اینجا میگم اینو می خرم ! گرفتار کردن ما رو !
من موندم این مایکرو به طرز عجیبی ساکته ... یه حسی بهم میگه یه چیزی داره که رو نمی کنه !
مردونه زدی تو خال منم همی جو شدم کاکو :dاصا اعصاب خرابه ها)x
ولی یه چی ه والو نیگا دسه که میکونی اصا نظرت عوض میشه خیلی شاخه :d

کوانتوم بریک که واسه VGX میاد، این قضیه معرفی تومب رایدر جدید هم تو VGX تایید شه و آخرش هم گیم پلی بازی بلک تاسک رو ببینیم من واسه همه یه شارژ هزاری می خرم :d

09799713429101126154.gif

برا منم باس ویژه بگیری کاکو که من ازت دلخورما;)

کوانتوم بریک که واسه VGX میاد، این قضیه معرفی تومب رایدر جدید هم تو VGX تایید شه و آخرش هم گیم پلی بازی بلک تاسک رو ببینیم من واسه همه یه شارژ هزاری می خرم :d

09799713429101126154.gif

بلک تاسک e3 سال بعد جوگیر نشو:d

میگما این قسمت پایین مال هدست که وصل میشه مزاحم انگشتا نیست !؟ :-/
جا باتری که حذف شده دیگه مجبور نیستی انگشت رو بیاری وسط

بچها من چنتا سوال داشتیم
این پورت که معولا اپل ازش استفاده میکنه برای چیه ؟؟ماکرو برا چی گزاشته؟
به نظرتون چند وقت بعد از عرضه کنسول مدل بدون کینکتش میاد بیرون؟؟حرفی نزدن راجع بهش؟؟
راستی اینکه ریسیور یا ست اپ باکس به کنسول وصل بشه چه اهمیتی داره ؟؟چیزی نگفنتن دربارش؟؟

کدوم پورت ؟؟؟
فکر نکنم بیاد چون مایکرو گفته کینکت واسه ایکس باکس یه بخش جدانشدنی و اگه میخواست همون اول بدون کینکت میداد
نگفتن ولی احتمال میدم اگه ریسیور یا ستاپ باکس ساپورت شه امکان کنترل هست چون تو دستورات کینکت تعویض کانال داشت اگه نه که فقط تصویر رو میگیری:d

این سوال صفحه قبل مارو هم توضیح بدین

در مورد ست اپ باكس اينجوري كه من متوجه شدم ست اپ باكسو وصل ميكني به كنسول كنسولو به تيوي
اينجوري براي اينكه بخواي تيوي ببيني لازم نيست كه كنسولو خاموش كني همونجا ميتوي بگي go to tv بري تيوي ببيني يا همزمان در كنار بازيتم فكر كنم بتوني تيوي ببيني

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or