همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوست عزیز دعوا که ندارم بات
اگه صدای PS4 از نظرت فاجعست X360 رو نمیدونم چی میگی ... !

اولا این ویدئویی که بنده آپلود کردم مربوط به کیفیت صدای هدست PS4 و XO هستش که کیفیت صدای XO بسیار بسیار بهتره! شما لطف کن دانلودش کن حجمش 8 مگابایته و خودت قاضی شو! دوما شما PS4 رو با X360 میخوای مقایسه کنی؟!:|

این که مشکل از هدست PS4 هست که درش شکی نیست:d! و مشکل از پارتی چت PSN نیست! البته میگن اگر هدست رو با یه فاصله ی خاصی قرار بدی صدا خوب میشه:-/
من از همون روز اول که هدست رو دیدم گفتم که خاک بر سرشون با این هدست ساختنشون! کلا باید یه بلوتوثی گرفت!:d

ما هم دیدیم :d we entertained
واقعا فاجعست PS4 در این زمینه. این مقایسه رو اون موقع زیاد متوجه نشدم اما الان ارزشش رو فهمیدم: (از اون موقع لینک خبرش رو دارم تا الان :d البته مقایسه Xbox One و Xbox 360 هستش)

61656077133116679315.jpg

واقعا خودتون مقایسه کنید دیگه! به نظرم مال PS4 عین 360 هستش. بازم به این لینک پایین برید و خودتون ببینید:
Xbox One and Xbox 360 chat quality comparison released by Microsoft | VG247

در زمینه سیستم عامل و قابلیتهای لایو اصلا این دو کنسول قابل قیاس نیستن:دی قبلا هم نبودن البته :دی الان بحث بازیه وگرنه کسی به قابلیتای زیاد وان شکی نداره

یعنی سرعت عمل کنسول فوق العادس . اینو ببینید

30061470549974898460.jpg
:|:crying1:
میرم تو تاپیک کنسول همسایه میگم اونو می خرم میام اینجا میگم اینو می خرم ! گرفتار کردن ما رو !
من موندم این مایکرو به طرز عجیبی ساکته ... یه حسی بهم میگه یه چیزی داره که رو نمی کنه !

من موندم این مایکرو به طرز عجیبی ساکته ... یه حسی بهم میگه یه چیزی داره که رو نمی کنه !
احساساتی شدی :d
------------------------------------------------
دوستان قضیه این نمره ی ryse که اومده چیه ؟ مگه قرار نبود جمعه بیاد؟
پ.ن: دکمه ی xbox guide تاچ شده؟؟

میرم تو تاپیک کنسول همسایه میگم اونو می خرم میام اینجا میگم اینو می خرم ! گرفتار کردن ما رو !
این آرامش قبل از طوفانه:دی
-----------------------------
بعد از عرضه کنسول XONE شاهد موج حمله به انجمن برای مشاوره خرید XONE یا PS4 خواهیم بود،شما زیاد نگران نباش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or