همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اجازه میدن ارتباط تصویری هم از طریق skype با هم داشته باشیم؟
fap :دی

99952861729812111586.jpg

83494238738167112622.jpg

چه خوبه طراحیش:>
http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/games/xbox-fitness

آخرین ویرایش:
به به edge هم که داره یواش یواش به راه راست هدایت میشه :دی میدونم برای edge سخت بود جدایی بانجی از مایکروسافت ولی خب عادت میکنه یواش یواش :دی

خداحافظی با شکوهی کرد استیو بالمر داشت گریه کنان حرف میزد و همه هم تشویقش میکردند دلم سوخت واسش :( بعد تو سخنرانیس استیو بالمر گفت قول میدم به زودی با یه خبر و محصول جدید دوباره دنیا را تکون میدیم !!! حالا این محصول چیه باید منتظر بود .

خداحافظی با شکوهی کرد استیو بالمر داشت گریه کنان حرف میزد و همه هم تشویقش میکردند دلم سوخت واسش :( بعد تو سخنرانیس استیو بالمر گفت قول میدم به زودی با یه خبر و محصول جدید دوباره دنیا را تکون میدیم !!! حالا این محصول چیه باید منتظر بود .

کنسول دستی مایکرو؟ :bighug:

دوستان به نظرتون RBو LBگیمپد XBOX ONE نرم شده ؟مثل گیمپد 360 که سخت نیست ؟

سلام دوست عزیز

من امروز تونستم x1 و ps4 رو از نزدیک تست کنم....درباره ی سوال شما بگم که نه به نظرم فرقی نکرده.....ولی اون 2 تا شکی که تو trigger ها کار گزاشتن واقعا فوق العاده است....... فقط forza رو تست کردم..واقعا یه حسه دیگه ای میده این شوکها...ولی من از d-pad خوشم نیومد...خیلی کوچیک بود

در باره forza: همه چیش عالی بود (هندلینگ. ترمز)...اما گرافیکش هم خیلی خوب بود ولی نمی دونم چرا انتطاراتم بیشتر بود (1080 و 60)..ولی در کل خیلی حرف واسه گفتن داشت (میدونم اشتباه که با هرایزن مقایسه بشه ولی گیم پلیش روونتر شده بود)
======================================
ps4:

باهاش knack و ac رو بازی کردم

دسته ds4: خیلی بهتر از ds3 بود...هم l2,r2 و هم فرمش که تو دست میشست

knack: بازی بدی نبود ..نو آوری داشت..ولی مناسب من نیست ..دیگه اینجور بازیا رو نمی تونم بازی کنم (25 سالمه)..البته رنگ بندیش خیلی شاد و گرافیکش تو سبک خودش (کارتونی) خیلی خوب بود

ac: خیلی شبیه 3 بود (تو یه جا بودم که فقط باید کشتی های دوروذمو بزنم)...البته زیاد بازی نکردم......گرافیکشم زیاد با 3 فرقی نمی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or