همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اجازه میدن ارتباط تصویری هم از طریق skype با هم داشته باشیم؟
fap :دی

99952861729812111586.jpg

83494238738167112622.jpg

چه خوبه طراحیش:>
http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/games/xbox-fitness

آخرین ویرایش:
به به edge هم که داره یواش یواش به راه راست هدایت میشه :دی میدونم برای edge سخت بود جدایی بانجی از مایکروسافت ولی خب عادت میکنه یواش یواش :دی

خداحافظی با شکوهی کرد استیو بالمر داشت گریه کنان حرف میزد و همه هم تشویقش میکردند دلم سوخت واسش :( بعد تو سخنرانیس استیو بالمر گفت قول میدم به زودی با یه خبر و محصول جدید دوباره دنیا را تکون میدیم !!! حالا این محصول چیه باید منتظر بود .

خداحافظی با شکوهی کرد استیو بالمر داشت گریه کنان حرف میزد و همه هم تشویقش میکردند دلم سوخت واسش :( بعد تو سخنرانیس استیو بالمر گفت قول میدم به زودی با یه خبر و محصول جدید دوباره دنیا را تکون میدیم !!! حالا این محصول چیه باید منتظر بود .

کنسول دستی مایکرو؟ :bighug:

دوستان به نظرتون RBو LBگیمپد XBOX ONE نرم شده ؟مثل گیمپد 360 که سخت نیست ؟

سلام دوست عزیز

من امروز تونستم x1 و ps4 رو از نزدیک تست کنم....درباره ی سوال شما بگم که نه به نظرم فرقی نکرده.....ولی اون 2 تا شکی که تو trigger ها کار گزاشتن واقعا فوق العاده است....... فقط forza رو تست کردم..واقعا یه حسه دیگه ای میده این شوکها...ولی من از d-pad خوشم نیومد...خیلی کوچیک بود

در باره forza: همه چیش عالی بود (هندلینگ. ترمز)...اما گرافیکش هم خیلی خوب بود ولی نمی دونم چرا انتطاراتم بیشتر بود (1080 و 60)..ولی در کل خیلی حرف واسه گفتن داشت (میدونم اشتباه که با هرایزن مقایسه بشه ولی گیم پلیش روونتر شده بود)
======================================
ps4:

باهاش knack و ac رو بازی کردم

دسته ds4: خیلی بهتر از ds3 بود...هم l2,r2 و هم فرمش که تو دست میشست

knack: بازی بدی نبود ..نو آوری داشت..ولی مناسب من نیست ..دیگه اینجور بازیا رو نمی تونم بازی کنم (25 سالمه)..البته رنگ بندیش خیلی شاد و گرافیکش تو سبک خودش (کارتونی) خیلی خوب بود

ac: خیلی شبیه 3 بود (تو یه جا بودم که فقط باید کشتی های دوروذمو بزنم)...البته زیاد بازی نکردم......گرافیکشم زیاد با 3 فرقی نمی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or