master.mhn
کاربر سایت
[h=1]LocoCycle from Twisted Pixel will run you $19.99 on Xbox One[/h]
LocoCycle from Twisted Pixel will run you $19.99 on Xbox One | VG247
LocoCycle from Twisted Pixel will run you $19.99 on Xbox One | VG247
باو چرا زودی جبهه میگیرین.میگم اگه تقلیدی از این برجا باشه از COD نیست,از اون بازیاست که خیلی وقت پیش اومدن
.تاره به اینجور چیزا که نمیگن تقلید
دیگه بیچاره ها حق ندارن هتل بزارن ازش آویزون بشن
اصلا یه سوال. هدف از اون عکسا مگه گیر دادن به واژه ی All-Original نبود؟
![]()
:d
( هم چنین AP و Deus Ex
:d)مث اینکه درست متوجه نشدی؟! :d منظور من چیز دیگه ای بود . . .
در کل کسی حرف از تقلید نزد . . . فقط هیمن طوری این تصاویر منو یاد BTS می اندازن همین:d
تازه من خدا مه این بازی از Splinter Cell و Rainbow تاثیر بگیره( هم چنین AP و Deus Ex
:d)
همون 20-30 ثانیه ای که از بازی BTS نشون دادن به شدت من رو یاد SF انداخت :crying1: خصوصاً کارکترش
قدیم خیلی دوست میداشتم بدونم چی دارن میسازن ، الآن 100000 بار بیشتر![]()

:d ولی گفته بودن اسکلت بازی بر اساس این دو هستش
به قول رفیقمون طرف سم فیشر بود :d
:d (شوخی)سم فیشر نهبه قول رفیقمون طرف سم فیشر بود :d

اگه برعکس از ساختمون میومد پایین آره میشد سم فیشرحالا منو یاد سم فیشر میندازه![]()
تو تیزر بازیشون اسلحه اش ولرم بوداصلا" اسلحه گلوله دار نداشته باشه![]()
(البته اون گفته 31 نوامبر)هویجوری:
Forbes از آلبرت جون پرسیده : هفته قبل استیو بالمر گفت بازنشست میشه ,تو صف کسایی که میخوان جاشو بگیرن تو کجایی؟جواب داده:
Well, to use a Star Trek analogy, I’m a Redshirt. When everyone else is gone, I might have a chance. I mean, I checked the available job listings on the internal network like everyone else and that one isn’t even listed. I think maybe when they’ve been through everyone else they’ll come to me. No, wait, they’ll go through everyone else, then everyone on the outside, and then maybe me.
:d
ازش پرسیده تاریخ لانچ Xbox one کیِ؟
گفته 31 آبان(البته اون گفته 31 نوامبر)

ازش پرسیده تاریخ لانچ Xbox one کیِ؟
گفته 31 آبان(البته اون گفته 31 نوامبر)
قبلا" DF یه مقالهدر مورد افزایش باند esRAM داده بود و پهنای باند رو اینجوری حساب کرده بود:...BLABLABLA...
یعنی پهنای باند esRAM از 192 به 217 افزایش پیدا میکنه!
نه نمیشه ماله اون اول بود:dکلا ESRAM گسترده اولین باره داره اینجوری میشه برای یه دستگاه. برای همین کسی چیزه زیادی نمیدونه و خود تیم Xbox هم با تحقیق چیزای جدید پیدا میکنه مثل افزایش 88% قدرتش بدون تغییر:d! ولی فرض بگیریم شایعه درست باشه و 88% بره روی راندمانش، از 102 شده 192. دیگه از این بالاتر با توجه به GPU و اینا فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه.
:dthe peak bandwidth is infact 204 gb/s
هیچی به پای اون metro style UI کپی شده نمیرسه:dPS4 voice recognition confirmed via PlayStation Camera, presentation footage here | VG247
من میگم این ایده رو مایکروسافت کپی کرده :d
http://www.vg247.com/2013/09/02/idxbox-supports-free-to-play-microtransactions/“On Xbox One, games that come through ID@Xbox are no different than any other game,” Microsoft digital portfolio director Chris Charla said.
“They have full Gamerscore, full Achievements, can take advantage of SmartGlass, Kinect – if you can do it with an Xbox One game, you can do it with anything that comes through the ID@Xbox program. That’s like a fundamental tenet of the program.”