همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

ببین اکانت اصلیت می ری اصلا اکانت وارد کردی ؟
دستگاه one x بیرون بازی ریخته بودن افلاین من با اکانت اصلی خودم که بازی gears 1 2 3 داشتم وارد میشم البته انلاین که شدم هیچ کدوم از بازیا قفل نشد ولی اکانت خودم رو وارد کردم بازیام هم دانلود کردم نمیدونم چرا سیو نمیشه داخل بازی کاه میرم اکانتم رو نمیشناسه

سلام دوستان زیاد گشتم تو نت ولی جواب سوالمو پیدا نکردم پس تصمیم گرفتم اینجا بپرسم اگه کسی بلده جواب بده مرسی :)
اگه یک کنسول کپی خور بگیریم مثلا 20 تا بازی روش هست خب طبیعتا با وصل شدن به اینترنت همه بازیا قفل میشه حالا اگه از 20 تا بازی خسته شدیم چطوری میشه بازی های جدید واسش گرفت باید حتما
هارد اکسترنال داشت یا با یک لپ تاپ هم میشه بازی جدید واسش گرفت اصلا چطوریه جریانش آموزشی هست برای این کار
سوال بعدیم در مورد هک کردنه کنسوله که چندتایی دیدم تو نت آموزش بود ولی هیچ کدوم نمیگن چطور میشه بازی نصب کرد و از امکاناتش استفاده کرد
من کنسول ندارم ولی برام سواله اینا شاید بعدا در آینده خریدم ایکس باکس
ps4 خیلی راحت تر میشه بازی های جدید تجربه کردبا خرید اکانت اشتراکی ولی این یکم پیچیده کرده قضیه رو انگار باید برای 4 تا بازی باید کنسولو بدی به یک شرکت یا مغازه دار واست اوکی کنه باهاش کنار نمیام دوست دارم با ساده ترین شکل ممکن مثلا از لپ تاپ بازی دانلود کنم بریزم روش حالا بازی فقط آفلاین باشه اصلا مشکلی باهاش ندارم یا کنسولو هک کنم خودم

دستگاه one x بیرون بازی ریخته بودن افلاین من با اکانت اصلی خودم که بازی gears 1 2 3 داشتم وارد میشم البته انلاین که شدم هیچ کدوم از بازیا قفل نشد ولی اکانت خودم رو وارد کردم بازیام هم دانلود کردم نمیدونم چرا سیو نمیشه داخل بازی کاه میرم اکانتم رو نمیشناسه
چندتا اکانت رو دستگاه ؟اگه چند تاست با همون اکانتی که بازی خریداری شده باید سیو کنی البته اگه قانونی اگه غیر قانونیه اصلا وارد اکانتشون نشو

چندتا اکانت رو دستگاه ؟اگه چند تاست با همون اکانتی که بازی خریداری شده باید سیو کنی البته اگه قانونی اگه غیر قانونیه اصلا وارد اکانتشون نشو
دوست عزی دوتا اکانت هست با اکانت من میشه سه تا اکانت داخل اکانتشون نمیشم ولی تو قسمت بازی های من بازی های اون اکانت هه هم هست با هم ترکیب شدن نمیدونم شاید بخاطر اینه ولی کلا اکانت خودم رو وارد کردم

دوست عزی دوتا اکانت هست با اکانت من میشه سه تا اکانت داخل اکانتشون نمیشم ولی تو قسمت بازی های من بازی های اون اکانت هه هم هست با هم ترکیب شدن نمیدونم شاید بخاطر اینه ولی کلا اکانت خودم رو وارد کردم
نکا به خاطر همین شیر اکانتاته فک کنم

سلام دوستان
من چیزی در حد شایعه شنیدم میخواستم بدونم آیا کس دیگه ای شنیده یا چیزی در موردش میدونه
ظاهرا ایکس باکس میخواد گلد رو برداره و اتصال به لایو رو برای همه رایگان کنه در عوض سرویس جدیدی معرفی میکنه(مثل گیم پس) که تمام بازی های موجود تو استور حتی بازی های جدید رو میتونی بازی کنی و اشتراکش 150 دلار هستش.
اگر کسی خبر داره ممنون میشم اطلاع رسانی کنه

خبر خوب برای ما اینه که مایکرو داره همه ی فروشگاهش رو یکی میکنه.الان میشه بازی های نسل قبل رو هم بدون کردیت کارت خرید.رفتم سراغ splinter cell black list دیدم هنوز اضافع نشده ولی اکثرا داره میاد روی استور اصلی شاید metal gear peace walker hd گرفتم

سلام دوستان
من چیزی در حد شایعه شنیدم میخواستم بدونم آیا کس دیگه ای شنیده یا چیزی در موردش میدونه
ظاهرا ایکس باکس میخواد گلد رو برداره و اتصال به لایو رو برای همه رایگان کنه در عوض سرویس جدیدی معرفی میکنه(مثل گیم پس) که تمام بازی های موجود تو استور حتی بازی های جدید رو میتونی بازی کنی و اشتراکش 150 دلار هستش.
اگر کسی خبر داره ممنون میشم اطلاع رسانی کنه
سلام دوست عزیز.بله منم شنیدم ولی فعلا شایعه شده و من احساس میکنم از اون شایعه هاست که به حقیقت بپیونده :D
xbox game pass رو هم اسمشو گویا میخواد عوض کنه به game pass ? (اون دایره سبزه لوگو xboxه مثلا) .در کل فکر کنم خبرهای خوبی در پیشه.باید صبر کرد :)

خبر خوب برای ما اینه که مایکرو داره همه ی فروشگاهش رو یکی میکنه.الان میشه بازی های نسل قبل رو هم بدون کردیت کارت خرید.رفتم سراغ splinter cell black list دیدم هنوز اضافع نشده ولی اکثرا داره میاد روی استور اصلی شاید metal gear peace walker hd گرفتم
بسیار خوب میشه اگه نیازی به تایید یا وارد کردن کردیت کارت نداشته باشه.من بازیهایی که برای 360 بود و مجانی میشدندو میخواستم از xbox one بگیرم میگفت مشخصات کردیت کارت بده تا بتونی بازیو بگیری و من نمیتونستم و بجاش هر سری میرفتم کنسول 360و روشن میکردم و از اونجا بازیو میگرفتم و بعد میومد روی xbox one.
اگه اینو بردارن که گویا داره برداشته میشه که بدون این دردسرها بازیهای قدیمیو توی xbox one بگیریم عالی میشه :)

• Like
Reactions: Jebaited
لا دلارا لیرام!

107912.jpg

Ultimate Sale از فردا

سلام
دوستان من به تازگی xbox one گرفتم و اصلا اشنایی با سرویس هاش ندارم
من میخوام چندتا از بازیهای xbox 360 رو که به صورت دیجیتالی برای xbox one عرضه شدن رو داشته باشم ولی نمیدونم که چجوری و ازکجا باید بخرمشون و اینکه ایا شما دوستان اطلاعی دارید که قیمت همچین بازیهایی(مثل ویچر ۲ یا dantes inferno )روی ایکس باکس وان چقدره؟
و ایا راهی برای خرید افلاین و هکیشون هم‌ وجود داره یا خیر؟
ممنون

• Like
Reactions: che-jaleb
سلام
دوستان من به تازگی xbox one گرفتم و اصلا اشنایی با سرویس هاش ندارم
من میخوام چندتا از بازیهای xbox 360 رو که به صورت دیجیتالی برای xbox one عرضه شدن رو داشته باشم ولی نمیدونم که چجوری و ازکجا باید بخرمشون و اینکه ایا شما دوستان اطلاعی دارید که قیمت همچین بازیهایی(مثل ویچر ۲ یا dantes inferno )روی ایکس باکس وان چقدره؟
و ایا راهی برای خرید افلاین و هکیشون هم‌ وجود داره یا خیر؟
ممنون

دانته توی سرویس ea هست
اون ویچر 2 هم الان تخفیف خورده 5 دلار شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or