cabl
کاربر سایت
به اینترنت هم وصل میشم بازم سیو نمیشه کلافم کردهباید به اینترنت وصل بشی برای من بعضیا افلاینه بعضیا لایو
به اینترنت هم وصل میشم بازم سیو نمیشه کلافم کردهباید به اینترنت وصل بشی برای من بعضیا افلاینه بعضیا لایو
ببین اکانت اصلیت می ری اصلا اکانت وارد کردی ؟به اینترنت هم وصل میشم بازم سیو نمیشه کلافم کرده
دستگاه one x بیرون بازی ریخته بودن افلاین من با اکانت اصلی خودم که بازی gears 1 2 3 داشتم وارد میشم البته انلاین که شدم هیچ کدوم از بازیا قفل نشد ولی اکانت خودم رو وارد کردم بازیام هم دانلود کردم نمیدونم چرا سیو نمیشه داخل بازی کاه میرم اکانتم رو نمیشناسهببین اکانت اصلیت می ری اصلا اکانت وارد کردی ؟
چندتا اکانت رو دستگاه ؟اگه چند تاست با همون اکانتی که بازی خریداری شده باید سیو کنی البته اگه قانونی اگه غیر قانونیه اصلا وارد اکانتشون نشودستگاه one x بیرون بازی ریخته بودن افلاین من با اکانت اصلی خودم که بازی gears 1 2 3 داشتم وارد میشم البته انلاین که شدم هیچ کدوم از بازیا قفل نشد ولی اکانت خودم رو وارد کردم بازیام هم دانلود کردم نمیدونم چرا سیو نمیشه داخل بازی کاه میرم اکانتم رو نمیشناسه
دوست عزی دوتا اکانت هست با اکانت من میشه سه تا اکانت داخل اکانتشون نمیشم ولی تو قسمت بازی های من بازی های اون اکانت هه هم هست با هم ترکیب شدن نمیدونم شاید بخاطر اینه ولی کلا اکانت خودم رو وارد کردمچندتا اکانت رو دستگاه ؟اگه چند تاست با همون اکانتی که بازی خریداری شده باید سیو کنی البته اگه قانونی اگه غیر قانونیه اصلا وارد اکانتشون نشو
نکا به خاطر همین شیر اکانتاته فک کنمدوست عزی دوتا اکانت هست با اکانت من میشه سه تا اکانت داخل اکانتشون نمیشم ولی تو قسمت بازی های من بازی های اون اکانت هه هم هست با هم ترکیب شدن نمیدونم شاید بخاطر اینه ولی کلا اکانت خودم رو وارد کردم
ممنون حالا دستگاه رو ریست کنم همه چی پاک بشه ok میشه به نظر شمانکا به خاطر همین شیر اکانتاته فک کنم
سلام دوست عزیز.بله منم شنیدم ولی فعلا شایعه شده و من احساس میکنم از اون شایعه هاست که به حقیقت بپیوندهسلام دوستان
من چیزی در حد شایعه شنیدم میخواستم بدونم آیا کس دیگه ای شنیده یا چیزی در موردش میدونه
ظاهرا ایکس باکس میخواد گلد رو برداره و اتصال به لایو رو برای همه رایگان کنه در عوض سرویس جدیدی معرفی میکنه(مثل گیم پس) که تمام بازی های موجود تو استور حتی بازی های جدید رو میتونی بازی کنی و اشتراکش 150 دلار هستش.
اگر کسی خبر داره ممنون میشم اطلاع رسانی کنه
بسیار خوب میشه اگه نیازی به تایید یا وارد کردن کردیت کارت نداشته باشه.من بازیهایی که برای 360 بود و مجانی میشدندو میخواستم از xbox one بگیرم میگفت مشخصات کردیت کارت بده تا بتونی بازیو بگیری و من نمیتونستم و بجاش هر سری میرفتم کنسول 360و روشن میکردم و از اونجا بازیو میگرفتم و بعد میومد روی xbox one.خبر خوب برای ما اینه که مایکرو داره همه ی فروشگاهش رو یکی میکنه.الان میشه بازی های نسل قبل رو هم بدون کردیت کارت خرید.رفتم سراغ splinter cell black list دیدم هنوز اضافع نشده ولی اکثرا داره میاد روی استور اصلی شاید metal gear peace walker hd گرفتم
سلام
دوستان من به تازگی xbox one گرفتم و اصلا اشنایی با سرویس هاش ندارم
من میخوام چندتا از بازیهای xbox 360 رو که به صورت دیجیتالی برای xbox one عرضه شدن رو داشته باشم ولی نمیدونم که چجوری و ازکجا باید بخرمشون و اینکه ایا شما دوستان اطلاعی دارید که قیمت همچین بازیهایی(مثل ویچر ۲ یا dantes inferno )روی ایکس باکس وان چقدره؟
و ایا راهی برای خرید افلاین و هکیشون هم وجود داره یا خیر؟
ممنون