درود برای منم همین مشکل پیش اومد و متاسفانه فایل اکسپلور از دسترس خود ماکرو خارج کرد باید بری تو استور فایل منیجر رو دانلود کنی از طریق اون ادیت یا پاک و....رو انجام بدی بدی فایل منیجر لیتا که متاسفدنه باید حتما اتصال اینترنت باشه فقط من الان دسترسی ندارم ولی فک کنم اسمش فایل منیجر بود باز تو استور بگردی پیداش می کنیسلام بر همه عسل ها
دوستان بزرگوار
من اون موقع که فایل اسکپلورر هنوز تو اپ ایکس باکس بود یک مقدار فیلم دانلود کردم
الان که دیگه نیست، یهشون دسترسی ادیتی ندارم، یعنی دسترسی دارم ولی نمیونم پاکشون کنم
کسی میدونه چه باید کرد؟
اگه قفل دو مرحله ایت فعاله، غیر فعالش کن.سلام
من پروفایل 360 رو روی اکس باکس وان انتقال دادم و فقط گیمر تگم رو عوض کردم , الن ویک رو برای اکس باکس وان دانلود کردم اما متاسفانه پروفایل 360 رو نمیشناسه , دلیلش چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی بکنید
از کجا غیر فعالش کنم ؟اگه قفل دو مرحله ایت فعاله، غیر فعالش کن.
بعد تست کن بازی رو.
حداقل برای بار اول که میخوای وارد بازی شی باید غیرفعال باشه.
ینی مشکل من هم همین بود که اینطوری حل شد.
سایت مایکروسافت.از کجا غیر فعالش کنم ؟
مشکل من اینه کلا پروفایل 360 رونمیاره , اما قبلا اینجوری نبود
سلامسلام دوستان سوالی داشتم داخل کنسول کپی xbox one میشه دیسک یه بازی رو قرار داد چون من دیسکoutlast دارم ولی کنسولم کپی خوره البته تمام گذینه های اپدیت هم غیر فعال کردم خواستم ببینم میشه دیسکو بذارم؟
سلامسلام
من پروفایل 360 رو روی اکس باکس وان انتقال دادم و فقط گیمر تگم رو عوض کردم , الن ویک رو برای اکس باکس وان دانلود کردم اما متاسفانه پروفایل 360 رو نمیشناسه , دلیلش چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی بکنید
بله منظورم همونه اکانت هکی دارم اگه دیسک رو بذارم اپدیت نمیخواد؟سلام
اصولا کپی خور نیست و اکانت خاص روی کنسول هوم شده برای استفاده آفلاین.
مشکلی در استفاده از دیسک بازی هم نباید باشه.
ظاهرا کنسولتون آفلاین هست درسته؟ اگه بله در این حالت اصولا آپدیت های سمت سرور مایکروسافت رو نمیتونه بگیره و مشکلی پیش نمیاد.بله منظورم همونه اکانت هکی دارم اگه دیسک رو بذارم اپدیت نمیخواد؟
باید به اینترنت وصل بشی برای من بعضیا افلاینه بعضیا لایوسلام دوستان من بازی هی xbox 360 رو روی xbox one دانلود کردم موقع اجای بازی پیام میده بازی بدون سیو انجام میشه چی کار کنم بازی داخل کنسول سیو بشع