Javad616
کاربر سایت
میشه با گیفت کارت گرفت این دو ماه آلتیمت رو ؟آقا خدایی دم مایکروسافت گرم. دو ماه آلتیمت گرفتم سرجمع 2 دلار!!
میشه با گیفت کارت گرفت این دو ماه آلتیمت رو ؟آقا خدایی دم مایکروسافت گرم. دو ماه آلتیمت گرفتم سرجمع 2 دلار!!
اگر لازم باشه که به اینترنت وصل کنه برای ریختن بازی فکر کنم مجبور شی همرو پاک کنیسلام دوستان.من کنسولم 19تابازی افلاین داره تمومشون کردم.اگه بخوام بازی جدید برام بریزن باید تموم بازیها حذف بشه یا اینکه مثلا 10 تابازی رو میشه حذف کرد چنتا جدید فقط بریزن؟
ممنون میشم از راهنماییتون
سلام دوست عزیز برو تو تنظیمات کنترل دسته فیفا 19سلام دوستان
تو ایکس باکس وان اس تو بازی فیفا یکی از دسته ها تنظیماتش بهم میریزه
بیشتر عملکردها میره رو کلید A , یک بار ریست کردم دستگاه رو که درست شد اما دیگه نمیشه
مشکل از چی میتونه باشه
سلام خدمت شماسلام دوست عزیز برو تو تنظیمات کنترل دسته فیفا 19
کلا2 نوع بیشتر نداره 1 ماهه و 1 ساله اگه بخوای من شاید بتونم واست پیدا بگیرم از سایت خود مایکروسافت سایتای ایرانی 1ماهه میدن 60-70 تومن 1 ساله رو هم 330تا 350دوستان کردیت کارد قانونی برای ea access میخواستم از کجا باید تهیه کرد؟
داداش برا Psn میخوام، الان دوماهی هست اومدهکلا2 نوع بیشتر نداره 1 ماهه و 1 ساله اگه بخوای من شاید بتونم واست پیدا بگیرم از سایت خود مایکروسافت سایتای ایرانی 1ماهه میدن 60-70 تومن 1 ساله رو هم 330تا 350
نه تو ایران هیچی ارزونتر نمیشه پات بیفته!اکانت جدید بسازی بتونی افر 2 ماه 2 دلار رو بگیری غیر اینصورت نه اجاره هم میتونی بکنی اکانتسلام
بچه ها راهی نیست برای خرید اشتراک گلد که ارزونتر پامون بیفته؟
بغیر از شیر کردن با فرند
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
گیفت کارت و خرید رو خیلی راحت با مرورگر pc یا موبایل با vpn ترجیحا ریجنی که خود کنسول هست میتونید انجام بدید به راحتیدوستان چندتا سوال داشتم.
میخوام برای اولین بار XBox One بگیرم.
سوالم در مورد وصل شدن به اینترنت، خرید و دانلود بازی از store هست.
الان مشکلی برای شارژ کردن اکانت با گیفت کارت خرید بازی و دانلود وجود نداره؟ یعنی تحریمی چیزی نیستیم؟
کلا چقد دردسر داره این پروسه؟ چون شنیدم نمیشه از استور خرید کرد یا تو دانلود به مشکل میخورید.
اگه توضیحی در این مورد بدین ممنون میشم.