بازی هاتدوستان من اگه کنسولو به اینترنت وصل کنم کنسولم بن میشه یا بازیهام میره؟
از اوناس که 20تا بازی آفلاین روشه
تموم کردم همشونوبازی هات
حیفه مگه براشون پول ندادی؟
صبر کن این 20 تا رو تموم کن بعدش کلا اکانت ها رو پاک کن و یه اکانت جدید بساز و راحت به نت وصل شو
نه فيلتر كه نيست منتهي هم به شرايط نتت بر ميگرده و هم اينكه سرورهاي بازي اللن ديگه خيلي خلوتهسلام دوستان.تو بازی halo 5 نمیتونم کسیو پیدا کنم برای آنلاین بازی کردن؟فیلتر شده بازی؟
مبارک باشه نه چیز مجانی نداره مگ اینکه کارت اعتباری ویزا معتبر داشته باشی میتونی تریال 1 ماهه بگیری باهاش 1بار!1دلار بده گیم پس اولتیمیت 1ماه فعلا بازی کن تا بعدکنسول تازه خریدم بدون بازی آفلاین و دستکاری الان اکانت درست کنم مثل 360 قدیما اکانت مجانی چیزی نداره برای بار اول ؟ بدون هزینه میشه بازیا مجانی از گیم پس دانلود کرد
سلام دوستان من 1 دلار تو اکانت ماکروسافت دارم ولی نمیزاره گیم پس بگیرم کریدیت کارت میخواد کمک کنید لطفا.ممنونمبارک باشه نه چیز مجانی نداره مگ اینکه کارت اعتباری ویزا معتبر داشته باشی میتونی تریال 1 ماهه بگیری باهاش 1بار!1دلار بده گیم پس اولتیمیت 1ماه فعلا بازی کن تا بعد
سلامسلام دوستان،آیا میشه روی یک کنسول دو یا چند بار گیم پس تریال یا همون یک دلاری رو فعال کرد؟من داخل کنسولم گیم پس یک ماهه تریال بود،الان تموم شده البته تقریبا 10 روزه تموم شده ولی تمام بازی هام کار میکنن(برق کنسول رو چند بار در آوردم و تاریخ کنسول بهم خورده واسه همین فک کنم هنوز بازی هام قفل نشدن،البته به نت هم وصل نیستم)،الان سوالم این که میتونم یک اکانت دیگه رو همون کنسول بسازم و یک دلار شارژش کنم و گیم پس یک ماهه دیگه فعال کنم؟تشکر