SHANSER
کاربر سایت
12 مرداد عرضه جهانیه ، تا اواخر مرداد یا زوتر بصورت محدود احتمالا میاد تو بازار ایران ، شهریورم پر میشه احتمالاكسى از وان اس تو ايران خبر نداره كى مياد و كجا ميارن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
12 مرداد عرضه جهانیه ، تا اواخر مرداد یا زوتر بصورت محدود احتمالا میاد تو بازار ایران ، شهریورم پر میشه احتمالاكسى از وان اس تو ايران خبر نداره كى مياد و كجا ميارن؟
سلام
یه سوال داشتم.اگه کسی پیدا بشه که بازی هاشو برام روی هارد اکسترنال کپی کنه بنده با خرید نسخه دیجیتالی بازی قادر به بازی کردن هستم با دیتا اون؟
سوال بعدی ام هم اینه که کسی هست که این کارو انجام بده اینجا؟ دی: (منظورم تبادل هست)
خب الان میشه این اکانت اکسس رو اشتراکی گرفت؟یعنی به عنوان به مثال دیتا از شما و اکانتو من خریداری کنم و تبادل دیتا کنیم؟اره ميشه
من خودم هم همين مشكل رو دارم ميخوام ea اكسس رو بگيرم ولي بخاطر حجم دانلود بازي ها فعلا نميتونم.
يه سرى اطلاعات اومده كه خيلى اندك سخت افزار وان اس اعم از esram gpu spu ارتقا پيدا كردهدوستان این Xbox one sخیلی کوچیک تر شده رو جا کمتر میگیره فقط خواستم به دوستان بکم قول این دلال ها رو نخورید اکه گفتن قویتر از قبلی هاست بازی ها رو 4kاجرا میکنه بدونید دروغ میگند
این کنسول قابلیت Hdrداره که باید Tvبا این قابلیت داشته باشید رنگ ها رو بهتر اجرا میکنه دیگه هیچ فرفی در اجرا بازی ها نداره
قابلیت ۴kفقط برا مدیا هست
خواستم اطلاع رسانی کنم که این دلال ها هر چی ازشون بر میاد
يه سرى اطلاعات اومده كه خيلى اندك سخت افزار وان اس اعم از esram gpu spu ارتقا پيدا كرده
ولى اينكه بگن بازيا 4k اجرا شن حق با شماست و گول نخورين ولى اندكى خيلى كم قوى تر از وان معمولى هست
esram 204 to 219 GBps
GPU 853 to 914 MHz
Tech Interview: Inside Xbox One S
آپدیت جداگانه که نمیشه چون فایل های آپدیت جایگزین فایل های اصلی میشن فقط کسی که نسخه آپدیت شده بازی رو داره میتونه بریزه رو هارد و تو هم استفاده کنی.راهی هست آپدیت بازی ها رو به صورت آفلاین روی کنسول بریزم؟
آپدیت جداگانه که نمیشه چون فایل های آپدیت جایگزین فایل های اصلی میشن فقط کسی که نسخه آپدیت شده بازی رو داره میتونه بریزه رو هارد و تو هم استفاده کنی.
تنکس
برای دانلود بهترین روش چی هست؟ یک زمان ایرانس شبا نامحدود میداد الانم میده؟
بله ورژن دو ترابایتی عرضه شدهمگه XBOX ONE S 2T اومده که تو سایت آگهی کردنش؟!!!
کنسول XBOX ONE S 2T دسته کنسول، بازی ویدئویی و آنلاین - خرید فروش آگهی ارایه