همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خیلی خوبه این آپدیت :دی من فعلا بخش My Games & Apps رو چک کردم که کاملا عالی طراحی شده. منوی جداگانه برای بازی ها، بازی های آماده نصب، بازی های آماده آپدیت و همین طور بخش دانلود. حجم تمام آیتم ها رو هم به صورت جداگانه زده و کلا مشخصه هر فایل حجمش چقدر هست. بخش دانلود هم خیلی بهتر شده و سرعت دانلود هر فایل به همراه حجم فایل و میزان پیشرفت دانلود اضافه شده. Store هم یه نگاه انداختم الان تبدیل به یه تب واحد شده (Games, Movies, Apps, Music)، به نظر میاد محتوای هر بخش هم طراحی بهتری پیدا کرده و مثلا تو بخش Games قیمت هر کدوم از بازی هایی که تو هر بخش هستن زیرش نوشته شده و لازم نیست حتما وارد صفحه اون بازی بشیم. در کل به نظر آپدیت جالبی میاد، حجمش هم 1070 مگ هست :دی

• Like
Reactions: Maniac Gamer
راهی هست که بشه کنسولو بدون اینکه دسترسی بهش داشته باشی از خود سایت مایکروسافت از هوم در آورد ؟!
هربار که Remove Xbox میزنم از داخل Devices میزنه Something Wrong :|

دوستان من الان هارد اکسترنال وصل کردم به ایکس باکس وان بازیو کپی کردم توش الان وقتی هاردو وصل میکنم به یه کنسول دیگه بازی کپی شده داخلش نیست چرا؟حجم بازیو نشون میده اما خودشو نه

دوستان من الان هارد اکسترنال وصل کردم به ایکس باکس وان بازیو کپی کردم توش الان وقتی هاردو وصل میکنم به یه کنسول دیگه بازی کپی شده داخلش نیست چرا؟
هست دوست عزيز صبر كن تا لود شه
يكم طول ميكشه
اتصال به نت هم فراموش نشه
از بخش تب بالا هم حواست باشه انتخاب كنى كه همه هاردا رو نشون بده
چند دقيقه طول ميكشه
من حتى نيم ساعت هم طول كشيده هاردمو به كنسول ديگه دادم تا اورد

Sent from my iPhone using Tapatalk

هست دوست عزيز صبر كن تا لود شه
يكم طول ميكشه
اتصال به نت هم فراموش نشه
از بخش تب بالا هم حواست باشه انتخاب كنى كه همه هاردا رو نشون بده
چند دقيقه طول ميكشه