همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان موقع خرید به چری دقت کنم؟ریجن کنسول و کجا می نویسه!؟یه توضیح تکمیلی راجع به خرید بهم بدید ممنون
پشت خود کنسول تاریخ ساختش رو نوشته سعی کن جدیدترین تاریخ ساخت رو بخری با فروشنده شرط کن. چون یکسری ایرادها داره که قاعدتا تو سری های جدیدتر رفع میشه مثل صدای فن صدای درایو.

پشت خود کنسول تاریخ ساختش رو نوشته سعی کن جدیدترین تاریخ ساخت رو بخری با فروشنده شرط کن. چون یکسری ایرادها داره که قاعدتا تو سری های جدیدتر رفع میشه مثل صدای فن صدای درایو.
يعنی ساخت 2015 الان تویه بازار هست؟

صدای درایو که صد درصد باهاش شرط می کنم ولی خیلی خیلی کم هست تعداد دستگاه هایی که چنین مشکلی دارن(از هر 1000تا10)بعد اگه فروشنده گفت ریجن دو هست و زدم به برق سوخت و فروشنده قبول نکرد چی؟

صدای درایو که صد درصد باهاش شرط می کنم ولی خیلی خیلی کم هست تعداد دستگاه هایی که چنین مشکلی دارن(از هر 1000تا10)بعد اگه فروشنده گفت ریجن دو هست و زدم به برق سوخت و فروشنده قبول نکرد چی؟
وقتی بازش میکنی پشت آداپتور رو نگاه کن باید ورودی رو ۲۲۰ نوشته باشه. حضوری بخر که همونجا بازش کنی ببینی.

وقتی بازش میکنی پشت آداپتور رو نگاه کن باید ورودی رو ۲۲۰ نوشته باشه. حضوری بخر که همونجا بازش کنی ببینی.

توی خودش گلد داره؟بازی اگر جی تی ای بخرم و بخوام اپدیت کنم از کجا بفهمم اپدیت hiest هستش؟
اگر دستگاه رو اپدیت کنم همون اپدیت اولیه!دستگاه به اخرین ورژن اپدیت میشه؟

توی خودش گلد داره؟بازی اگر جی تی ای بخرم و بخوام اپدیت کنم از کجا بفهمم اپدیت hiest هستش؟
اگر دستگاه رو اپدیت کنم همون اپدیت اولیه!دستگاه به اخرین ورژن اپدیت میشه؟
برای ۱۲ روز داره. در مورد بازی نمیدونم. بله به آخرین ورژن آپدیت میشه.

سرعت 10مگ چطوره؟برای مخابرات؟:d
سرعت زیاد مهم نیست با اینترنت 512 خوب هم میشه بازی کرد
فقط باید نگاه کنی تایم اوتش کم یا تقریبا خیلی کم باشه و بعد از اون پینگ زیر دویست داشته باشی ...تازه اگر پینگتم بالای 200 بود با یه سرویس کاهش پینگ میتونی پینگت رو بیاری پایین

سرعت زیاد مهم نیست با اینترنت 512 خوب هم میشه بازی کرد
فقط باید نگاه کنی تایم اوتش کم یا تقریبا خیلی کم باشه و بعد از اون پینگ زیر دویست داشته باشی ...تازه اگر پینگتم بالای 200 بود با یه سرویس کاهش پینگ میتونی پینگت رو بیاری پایین

ممنون
لایو چطوره؟راحت و بدون درد سر هستش؟
برای تعویض بازی مشکلی پیش نمیاد؟مغازه های توپخونه تعویض می کنن؟
ممنون برای پاسخ گویی تون:d

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or