همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

چه دخلی به LT3+ داره؟! 8-| این حرفی که من زدم جدای از این LT3+ گفته بودن :)
شما با خودت درگیریا اینا هم همین کارو کردن دیگه 2 سال پیش اگر شما لایو بودید میدید که ماکرو تابستون هفته ای یک اپدیت داشبورد میداد و هک دستگاه ها رو میپروند c4eva عصبانی شد گفت میخواد یک کاری کنه که دیگه این طوری نشه که نوشته بود (silver bullet) برای اپدیت جدید اولش

از سر بیکاری :d
62721909083211404374.jpg

واسه سرباز سومی کسی به ذهنم نرسید :دی

چه دخلی به LT3+ داره؟! 8-| این حرفی که من زدم جدای از این LT3+ گفته بودن :)
سر اپدیت ها هر بار ماکروسافت هم میگفت این اخرین باره واساسی کنسول رو کاری میکنه که دیگه هیچ هکری نتونه کاری کنه اما 3 هفته نشد که باز هک شدسری اخر. کلا براش هزینه هم داره. . C4eva کارشون اینه درامدشون از این راهه .قرار باشه کار کنن روشن .هک میکنن.

طبق آخرین حرفایی که Engadget زده، کنسول تا حدود 3-4 سپتامبر هنوز بتا بوده و در واقع این عکس هایی که Larry گذاشته اولین دستگاه های رسمی میشن. از بین اینا برای کنسول نهایی انتخاب شده که معلوم نیست کدوم بوده ولی سایز ها هم فرق داره :d + اینکه DEV KIT ها هنوز بتا هستن :d دومین باره این عکس رو گذاشته ولی از بین اینا انتخاب شده و تعداد مدل های نهایی رو نشون میده.

fd0ae2939350acd71.jpg

Geow از ته دیگ هم گذشته :d
ته دیگ که هیچی، مهم اینه که دیگه کلیف بالا سر گیرز نیست :( این یعنی مرگ اپیک و گیرز از نظر جذابیت و گیم پلی :( فکر کنم مثل کرایتک فقط گرافیک خفن ببینیم ازشون
اپیک رو دستای کلیف کبیر و فرگوسن میچرخید :((

اقا ما یه سوال داشتیم این قضیه که یه مدت شایعه کرده بودند مایکرو میخواد رم دستگاه رو به 12 گیگ برسونه درست هست یا همش شایعه بود؟؟

آخرین ویرایش:
Xbox One در سال 2014 به ژاپن خواهد آمد
Xbox One Japanese launch confirmed for 2014 | VG247

- - -ویرایش - - -

اولین Xbox One که ساختش تکمیل شده و از خط بیرون اومده. این تصاویر در TGS تهیه شده:

http://www.dualshockers.com/2013/09/17/check-out-23-pictures-of-the-first-production-xbox-one-the-ui-and-microsofts-booth-from-the-tgs-press-event/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or