همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

قبل UNSC اینا اصلا تو فضا نبودن :d !! اسپارتان و ODST و .... وجود نداشتن و کاوننت ها شناخته نشده بودن :d !
خب بهرحال زمینی وجود داشته:dروی زمین مثلا" زمان هرج و مرج و این چیزا نشون بدن:d
:-??
من خودم از این ایده خیلی بدم میاد
:|
برای همین به بوکر رای دادی؟:d
میزاشتی دو تا هیلو رو ریلیز کنن بعد از لجش میرفتی رای میدادی:d
8-|

خب بهرحال زمینی وجود داشته:dروی زمین مثلا" زمان هرج و مرج و این چیزا نشون بدن:d

برای همین به بوکر رای دادی؟:d
میزاشتی دو تا هیلو رو ریلیز کنن بعد از لجش میرفتی رای میدادی:d

8-|

بعد اونوقت این دیگه اسمش هیلو نمیشه :d

بعد اونوقت این دیگه اسمش هیلو نمیشه :d
وقایع سالای 2160 تا 2200 که جزو هیلو هم هست رو نشون بدن :d
18574035695159579379.png

Watch dogs چیزی دیگه مونده نشون نداده باشن؟
:d
ولی یک حسی میگه داره Overhype میشه بازی
چپتر آخرشو نشون ندادن:d
overmilk منظورته؟بازی نیومده میلک شد:d

جان بچشون بیان halo wars 2 رو معرفی کنن:d

معرفی کنن شدیدا خوش حال میشم! :d ولی بازم خاک تو سر مایکروسافت که Ensemble «بهترین استراتژی ساز دنیا» و «بهترین فرست پارتیش» (فکت!! :d) رو تعطیل کرد وگرنه الان باید انتظار Halo Wars 3 رو می کشیدیم :|

=========================================
99% این بازی معرفی نشدشون همون Halo A 2 ـه!! :|:d ولی امیدوارم یه اسپین اف خفن مث Reach یا ODST باشه . یا کلا سبکش فرق کنه! :d

تازه من احتمال میدم Halo Wars 2 یا یه هیلو سوم شخص رو داره یار همیشگی Certain Affinity میسازه!!;;)

معرفی کنن شدیدا خوش حال میشم! :d ولی بازم خاک تو سر مایکروسافت که Ensemble «بهترین استراتژی ساز دنیا» و «بهترین فرست پارتیش» (فکت!! :d) رو تعطیل کرد وگرنه الان باید انتظار Halo Wars 3 رو می کشیدیم :|

=========================================
99% این بازی معرفی نشدشون همون Halo A 2 ـه!! :|:d ولی امیدوارم یه اسپین اف خفن مث Reach یا ODST باشه . یا کلا سبکش فرق کنه! :d

تازه من احتمال میدم Halo Wars 2 یا یه هیلو سوم شخص رو داره یار همیشگی Certain Affinity میسازه!!;;)
یه هیلو تمیز سوم شخص با یه شخصیت بانو اون هم در سبک ادونچر بسیار لذت بخشه :-" هر چند فکر کردن به یه هیلو سوم شخص یه جوریه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or