همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خیلی ممنونم ازت دوست عزیز.
این نسخه PAL و NTsc جریانش چیه؟؟الان بین این دوتا کدومو باس بگیرم؟؟؟چون بعدازظهر میخام برم توپخونه.و یه سوال دیگه قیمتا بنظرت بالا نیس؟با کینکت 1900 و بی کینکت 1500.قیمتا همینه؟
رو جعبه یا کنسول زده رجینشو ؟؟؟. از نظر قیمتی با هم فرق میکنن؟
قیمت رو که نمیشه چیزی گفت اما فکر نکنم خیلی تغییری بکنه Pal و NTSC مال نسل قبل بود الان 1 و 2 هست.. 1 آمریکا هست 2 اروپا

دوستان من نمیتونم بخش مولتی پلیر یا همون crucible بازی Destiny رو بازی کنم حداکثر بعد از 5 دقیقه از بازی می افتم بیرون و خطای اینترنت کانکشن دریافت میکنم...ولی با بخش داستانی و بقیه بخش های co op حداکثر هر 3-4 ساعت یک بار این مشکل واسم پیش میاد...تو آنلاین بتل و فیفا و ... هم به هیچ وجه مشکل ندارم....قضیه چیه واسه مولتی پلیر دستینی کیفیت اینترنت خیلی بالاتر لازمه !؟

خیلی ممنونم ازت دوست عزیز.
این نسخه PAL و NTsc جریانش چیه؟؟الان بین این دوتا کدومو باس بگیرم؟؟؟چون بعدازظهر میخام برم توپخونه.و یه سوال دیگه قیمتا بنظرت بالا نیس؟با کینکت 1900 و بی کینکت 1500.قیمتا همینه؟
رو جعبه یا کنسول زده رجینشو ؟؟؟. از نظر قیمتی با هم فرق میکنن؟

فعلا صبر کن کنسول پال تازه اومده دبی با قیمت عالی و تا یک دو ماه دیگه شاهد افت قیمت هستیم قبلا پال رو از اروپا وارد میکردن و چون به یورو بود گرون می افتاد
ریجن 1 یا ntfc مربوط به آمریکا هست و الان تو بازار ایران زیاد هست بدون کینکت 1.400 هست که باید 60 .70 تومن پول ترانس بدی ولی مدل پال احتیاج به ترانس نداره

سلام به همگی
رفقا اولین کار بعد از آپدیت اولیه کنسول، ساخت اکانت xbox live هست دیگه درسته؟
بعد در مورد این ساخت اکانت جریان چجوریه بازم از طرف مایکرو مثل گوگل پلی ایران ت.ح.ر.ی.م هست؟ و من باید با چیز پی ان اکانت بسازم یا اینکه به راحتی و بدون دغدغه تحریمو چیلترینگو این چیزا میتونم اکانت رو بسازم؟
من تا حالا xbox نداشتم و قراره به جمعتون بپیوندم لطفا کامل راهنمایی کنید،
ممنون از همگی...

Sent from my Nexus 5

سلام به همگی
رفقا اولین کار بعد از آپدیت اولیه کنسول، ساخت اکانت xbox live هست دیگه درسته؟
بعد در مورد این ساخت اکانت جریان چجوریه بازم از طرف مایکرو مثل گوگل پلی ایران ت.ح.ر.ی.م هست؟ و من باید با چیز پی ان اکانت بسازم یا اینکه به راحتی و بدون دغدغه تحریمو چیلترینگو این چیزا میتونم اکانت رو بسازم؟
من تا حالا xbox نداشتم و قراره به جمعتون بپیوندم لطفا کامل راهنمایی کنید،
ممنون از همگی...

Sent from my Nexus 5

داداش برای خرید از لایو باید چیز پی ان شیر کنی البته با پی سی هم میشه با اکانتداز لایو خریداری کنی روش تو سایت هست اما برای ساخت اکانت و انلاین بازی کردن و دانلود محتویات فیری نیازید به چیز پی ان نداری

دوستان کسی از این شارژر های برند Energizer که تو بازار هست استفاده کرده و میدونه کیفیتش چه جوریه......یه سایت گذاشته ۱۷۵۰۰ تومان مثله اینکه با باتری هم هست و رو میزیه ۲ تا دسته هم بهش وصل میشه....اگه کسی اطلاعاتی داره بگه... ممنون.

امروز یه کنترل one خریدم ۱۷۵ برای pc همه جا 185 تا ۲۰۰ تومن بود مشکوک شدم تقلبی باشه ولی بازش کردم دیدم اصله کلی حالشو بردم فکنم قیمتها داره تک و توک ارزون میشه

داداش برای خرید از لایو باید چیز پی ان شیر کنی البته با پی سی هم میشه با اکانتداز لایو خریداری کنی روش تو سایت هست اما برای ساخت اکانت و انلاین بازی کردن و دانلود محتویات فیری نیازید به چیز پی ان نداری

ممنونم دوست عزیز...بعد موقع ساخت اکانت لایو، چه کشوری رو باید انتخاب کنم که بعدا واسه dlc و کلا محتوای آنلاین دچار مشکل نشم؟
این جریان تغییر آی پی که بعضی جاها میبینم دوستان میگن واسه همون خرید از استور هست؟

آمریکا رو انتخاب کن و شهر سیاتل یا یکی از شهرهایی که مالیات نگیرن توی خریدها

واسه ساخت اکانت هیچ احتیاجی به تغییر آی پی نیست

فقط برای خرید بازی یا dlc راحت با کامپیوتر (با قند شکن) این خرید رو انجام بده و اون بازی خریداری شده میره تو لیست دانلودهای XBOX

آمریکا رو انتخاب کن و شهر سیاتل یا یکی از شهرهایی که مالیات نگیرن توی خریدها

واسه ساخت اکانت هیچ احتیاجی به تغییر آی پی نیست

فقط برای خرید بازی یا dlc راحت با کامپیوتر (با قند شکن) این خرید رو انجام بده و اون بازی خریداری شده میره تو لیست دانلودهای XBOX

به...داش بابک گل...مرسی داداش
خب زیپ کد و اینجور چیزا هم میخواد؟ اگه زیپ کد بخواد از کجا بیارم؟
آها پس با کامپیوتر و قند شکنم میشه...خب اگه با کامپیوتر خرید کردم بعد که رفت توی لیست دانلود xbox دیگه نیازی به قند شکن برای دانلودش نیست؟ راحت با خود xbox میتونم دانلود کنم؟
برای dlcهای رایگان هم نیاز به این کارا و فقند شکن هست یا اونو راحت میتونم با خود کنسول بگیرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or