همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اقا یه راهنمایی کنین بیزحمت.
یکی از دوستام xbox one گرفته و بعد دو هفته کینکتش دیگه کار نمیکنه و انگار خاموشه و وقتی وصل میکنی به کنسول انگار نه انگار.نه چراغش روشن میشه و و نه انگاری به کنسول وصله.کسی همچین مشکلی داشته؟
ضربه هم نخورده ظاهرا..

منم دقيقا يه بار همينطور شدم و كينكت با وجود روشن بودن دستگاه خاموش بود ولي يه بار كه كلا از برق دستگاهو كشيدم بيرون و دوباره روشن كردم ديدم روشن شد و ديگه اين مشكل تكرار نشد توجه كن كامل از برق بكش بيرون

برادران من امروز کابل یو اس بی 3 وصل کردم به کنسول و دسته وان !! دسته روشن شد حدود نیم ساعت بازی کردم هیچ مشکلی نداشت!! بسی خوشحال شدم فکر نمیکردم بشه به دسته کابل وصل کرد
قبلا اینجا پرسیدم گفتن نمیشه!!

سلام

دوستان من يه سئوال دارم: يه سايتي هست كه بازيهاي X1 و پي اس 4 رو براي دانلود گذاشته! چطوري ميشه ازش استفاده كرد؟!

دوست عزیز بازی به دو صورت اجرا میشه
با دیسک اجرا میشه
یه نوع دیگه هم این هست که بازیرو بصورت دیجیتالی خرید کنین و کل حجمشو دانلود کنین با خود کنسول .
جور دیگه ای من ندیدم اجرا بشه.
این سایتی که میگی چجوریاست.نوشته دانلود کنین و راحت اجراش کنین؟؟؟

سلام

دوستان من يه سئوال دارم: يه سايتي هست كه بازيهاي X1 و پي اس 4 رو براي دانلود گذاشته! چطوري ميشه ازش استفاده كرد؟!

اینها فعلا Image بازیها هستن که گذاشتن برای دانلود.هیچ رقمه هم اجرا نمیشن.گفتن باید تا کپی خور شدن منتظر بود برای اجرای اینها.

دوستان من میخام واسه داداشم xbox oneبخرم.ولی نمیدونم چه ورژنی بگیرم؟مثه ps4 ریجین داره؟بهترینش کدومه؟
2- تعویض بازی هاش چجوریه بازارش؟
3- هر بازی یی میخری باید اول وصل شی به اینترنت چیزی دانلود کنی0(چند گیگ) تا بتونی تازه بازی کنی؟؟؟
4- میشه کلا اینترنتو قطع کرد و همیشه آفلاین بازی کرد؟؟؟؟چون اصلا آنلاین بازی نمیکنه.
ببخشید زیاد شد اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

این سایتی که میگی چجوریاست.نوشته دانلود کنین و راحت اجراش کنین؟؟؟

اینها فعلا Image بازیها هستن که گذاشتن برای دانلود.هیچ رقمه هم اجرا نمیشن.گفتن باید تا کپی خور شدن منتظر بود برای اجرای اینها.

زيرش نوشته چون هك نشدن كنسولها فعلا قابل اجرا نيستن! من اين توضيح رو نديده بودم...

دوستان من میخام واسه داداشم xbox oneبخرم.ولی نمیدونم چه ورژنی بگیرم؟مثه ps4 ریجین داره؟بهترینش کدومه؟
2- تعویض بازی هاش چجوریه بازارش؟
3- هر بازی یی میخری باید اول وصل شی به اینترنت چیزی دانلود کنی0(چند گیگ) تا بتونی تازه بازی کنی؟؟؟
4- میشه کلا اینترنتو قطع کرد و همیشه آفلاین بازی کرد؟؟؟؟چون اصلا آنلاین بازی نمیکنه.
ببخشید زیاد شد اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
ریجن داره اما تنها در مصرف برق فرق دارن R1 برق 110 میخواد که خب ترانس هم نیاز داره اما R2 با برق ایران کار میکنه به جز این فرق دیگه‌ای ندارند.
2- مثل PS4 هست قیمتا متغیره بسته به بازی
3-بستگی به سازنده داره مثلا Destiny حدود 300 مگ دانلود کرد ولی میزان معینی نداره.
4-بله ولی بار اول باید آنلاین بشید یه آپدیت اصلی داره اون رو دانلود کنید بعد میتونید برای همیشه آفلاین شید.

خیلی ممنونم ازت دوست عزیز.
این نسخه PAL و NTsc جریانش چیه؟؟الان بین این دوتا کدومو باس بگیرم؟؟؟چون بعدازظهر میخام برم توپخونه.و یه سوال دیگه قیمتا بنظرت بالا نیس؟با کینکت 1900 و بی کینکت 1500.قیمتا همینه؟
رو جعبه یا کنسول زده رجینشو ؟؟؟. از نظر قیمتی با هم فرق میکنن؟

ریجن داره اما تنها در مصرف برق فرق دارن R1 برق 110 میخواد که خب ترانس هم نیاز داره اما R2 با برق ایران کار میکنه به جز این فرق دیگه‌ای ندارند.
2- مثل PS4 هست قیمتا متغیره بسته به بازی
3-بستگی به سازنده داره مثلا Destiny حدود 300 مگ دانلود کرد ولی میزان معینی نداره.
4-بله ولی بار اول باید آنلاین بشید یه آپدیت اصلی داره اون رو دانلود کنید بعد میتونید برای همیشه آفلاین شید.
خیلی ممنونم ازت دوست عزیز.
این نسخه PAL و NTsc جریانش چیه؟؟الان بین این دوتا کدومو باس بگیرم؟؟؟چون بعدازظهر میخام برم توپخونه.و یه سوال دیگه قیمتا بنظرت بالا نیس؟با کینکت 1900 و بی کینکت 1500.قیمتا همینه؟
رو جعبه یا کنسول زده رجینشو ؟؟؟. از نظر قیمتی با هم فرق میکنن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or