همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یعنی بخاطر TITANFALL و RAYE هم شده باید XBOX ONE رو تهیه کنم.تایتان فال عالی بود عالی:d
امیدوارم مایکروسافت یکم محکم تر مالشو بچسبه,ما هم با خیال راحت تر کنسول ایندمونو بخریم:d

یعنی بخاطر TITANFALL و RAYE هم شده باید XBOX ONE رو تهیه کنم.تایتان فال عالی بود عالی:d
امیدوارم مایکروسافت یکم محکم تر مالشو بچسبه,ما هم با خیال راحت تر کنسول ایندمونو بخریم:d
شرمنده این RAYE کیه ؟! :دی

چون اسمش رو کنار تایتان فال آوردی خواستم ببینم کیه :-"

اسم این 2 تا بازی رو کنار همدیگه نیارید باو :| :دی

تایتان فال ناسلامتی میخواد مسیر گیم های هم سبک خودش عوض کنه :> خیلی بازی خریه :bighug: :دی
در مورد اون یکی هم سکوت اختیار میکنم :-s :دی

به نظرم تا حالا عملكرد x one بالاخص بعد اون تغيير تاريخيش :dكلا خوب بوده و امروزم امتيازاي خوبي واسه طرفداراش رو كرد.....اگه بتونه اين عملكرد خوبو مخصوصا تو عرضه بازيهاي انحصاري با كيفيت در اينده هم حفظ كنه(تو e3 بعدي در مقايسه يا رقبا ضعيف نباشه)واقعا با يه محصول خوب طرفيم

.

میشه با کینکت حرکت کرکتر درست کرد :eek: و دیالوگ ضبط کرد :eek:

علنا یه چیزی شده که هیچکس نمیتونه توصیفش کنه :d همه جا کف کردن از این موشن کپچر و دیالوگ و ... !!!

=====================
من اگه 1% هم شک داشتم تو خرید کنسول بعد از دیروز و نمایش ها فقط موندم همین الآن Pre Order کنم یا بذارم مستقیما بگیرم ! :d

حداقل مایکروسافت بازی نشون میده، نمیاد با یه چیزه واضحی مثل این خبر که FP ها دارن برای کنسول نسل بعد بازی میسازن حضار رو منفجر کنه :d !!

آخرین ویرایش:
رفیقم رو فرستادم gamestop آلمان برام pre-order کنه قیمتش رو گفتن 499 یورو به عبارتی 2 تومن :| ، نسخه day one edition هم sold out شده فقط نسخه معمولی موجوده :|

حالم گرفته شد اساسی

رفیقم رو فرستادم gamestop آلمان برام pre-order کنه قیمتش رو گفتن 499 یورو به عبارتی 2 تومن :| ، نسخه day one edition هم sold out شده فقط نسخه معمولی موجوده :|

حالم گرفته شد اساسی
یعنی معمولی چند روز بعد از لانچ میادش ؟
فیفا هم دیگه نیست توش؟

یعنی معمولی چند روز بعد از لانچ میادش ؟
فیفا هم دیگه نیست توش؟

یعنی کنترلر اش نه d-pad اش کروم اه نه روش نوشته day one edition نه کدی که توی باکس های day one ediiton وجود داره توشه، اما فیفا برای همه pre-order ها هست چه day one باشه چه نباشه، اما گرونه 500 یورو، زمان لانچش هم چند روز بعد ار لانچ کنسول اصلی اه

از آخر هم باید pre-order اه ps4 رو کنسل کنم از آمریکا xbox one پیش خرید کنم :-??

Amazon آمریکا تاریخ عرضه Xbox One Day One Edition و یک سری بازی ها مثل Forza 5 Day One Edition ، DR3 Day One Edition, Ryse Day One Edition رو 27 نوامبر اعلام کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or