همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام به همه ی دوستان

لطفا از لحظه ی به برق زدن دستگاه تا اجرای اولین بازی رو شرح بدید ! (می خواستم درباره ی اپدیت ها و لحظه ی قطع اتصال از اینترنت برای افلاین بازی کردن رو بدونم (چون بعضی از دوستان می گن اگر بعد از اپدیت اولیه به اینترنت وصل بشی باید اپدیت های بازی رو دانلود کنی))

سلام به همه ی دوستان

لطفا از لحظه ی به برق زدن دستگاه تا اجرای اولین بازی رو شرح بدید ! (می خواستم درباره ی اپدیت ها و لحظه ی قطع اتصال از اینترنت برای افلاین بازی کردن رو بدونم (چون بعضی از دوستان می گن اگر بعد از اپدیت اولیه به اینترنت وصل بشی باید اپدیت های بازی رو دانلود کنی))
بایدی وجود نداره شما اگه به اینترنت وصل نشی بازی رو آفلاین بازی کنی نیاز به دانلود هیچ اپدیتی نداره ولی بخوای بازی رو آنلاین بازی کنی باید آپدیت کنی!

وقتی کنسول رو خاموش می کنم، آداپتورش روشن میمونه. مشکلی نداره؟ یا باید از برق بکشمش؟
خیر مشکلی نداره چون تو حالت Instant-on هست...

بایدی وجود نداره شما اگه به اینترنت وصل نشی بازی رو آفلاین بازی کنی نیاز به دانلود هیچ اپدیتی نداره ولی بخوای بازی رو آنلاین بازی کنی باید آپدیت کنی!

خیر مشکلی نداره چون تو حالت Instant-on هست...

مرسی از جواب.
وقتیکه ساین-این نمی کنی میگه که تا ساین نشی بازی سیو نمی کنه :| میشه کاری کرد که بدون ساین-این کردن بازی رو سیو کنیم؟ ساین کردنش خیلی دنگو فنگ داره :|

1-نه دوست عزیز رو کنسول های ریجن 1 چیزی به نام gold رایگان وجود نداره و اگر هم قصد خرید Gold رو دارید من آدرس سایتی رو براتون خصوصی می کنم از اونجا خرید کنید

سلام
لطف می کنین آدرس سایت خرید گلد رو برای منم بفرستین.
ممنون

مرسی از جواب.
وقتیکه ساین-این نمی کنی میگه که تا ساین نشی بازی سیو نمی کنه :| میشه کاری کرد که بدون ساین-این کردن بازی رو سیو کنیم؟ ساین کردنش خیلی دنگو فنگ داره :|
نه هیچ راهی نداره باید به اکانتتون وصل شید...
1-نه دوست عزیز رو کنسول های ریجن 1 چیزی به نام gold رایگان وجود نداره و اگر هم قصد خرید Gold رو دارید من آدرس سایتی رو براتون خصوصی می کنم از اونجا خرید کنید

سلام
لطف می کنین آدرس سایت خرید گلد رو برای منم بفرستین.
ممنون
خصوصی شد

نگفتين روى جعبش سال توليدو نوشته يا نه؟؟ يه سوال ديگه: تمام xbox oneهايى كه كينكت ندارن توليد ٢٠١٤ هستن؟؟ لطفا اين ٢تا سوالو جواب بدين

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان سلام دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
اول باید کجا میزان باقیمانده از اعتبار گلد رو چک کنم ببینم چقدر دیگه ازش مونده
و دوم اینکه این اکانت گلد با لایو چه فرقی داره کدومشون بهتره

این همون پادکست Phil Spencer که درباره Family Sharing حرف می زنه
Episode #437: E3 2014 – Podcast Interview With The Head Of Xbox, Phil Spencer - Gamertag Radio
62gj6k3nnmeg5b12j8y7.jpg

30 دقیقست ولی جالبه :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or