همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

esix
یه 4 تا بازی دیگه هم تایید میکردی :bighug: :دی
خداییش به صورت بی طرفانه، چشم انداز 3 ساله واقعا اگر این باشه چه xbox one ، چه ps4 یه جورایی از لحاظ انقلابی بودن از همتاهای نسل قبلی خودشون کم میارن. امیدوارم تا چند وقت دیگه 4 تا بازی واقعا متفاوت و درخود معرفی شن و الا این نسل با این وضع در مقابل نسل قبل کم میاره(از لحاظ تکنیکی منظورم نیست)
PS3 که 2006 & 2007 به اون صورت خبری نبود /:) از 2008 یهو وحشی شد :دی
در مورد Xbox هم که اگه همینی باشه که الآن جلو ما گذاشتن (که نخواهد بود :-" ) فقط 2015ــش در مقابل 2007 کم میاره :-"

اگه بازی نیست پس چیه؟!:d
یادمه گفته بودن هنوز تصمیم قطعی درمورد آنلاین بودن یا نبودن بازی نگرفتن.:d
من نگفتم بازی نیست که ^#(^ گفتم که بازی هست اما چون سینگل پلیر داره اما باید آنلاین باشی پس بازی نیست پس بازیی که بشه آفلاین باشه اما باید آنلاین باشی قطعا بازی نیست *-:)

خداییش به صورت بی طرفانه، چشم انداز 3 ساله واقعا اگر این باشه چه xbox one ، چه ps4 یه جورایی از لحاظ انقلابی بودن در حد و اندازه همتاهای نسل قبلی خودشون نیستن. امیدوارم تا چند وقت دیگه 4 تا بازی واقعا متفاوت و درخود معرفی شه و الا این نسل با این وضع در مقابل نسل قبل کم میاره(از لحاظ تکنیکی منظورم نیست)
این چشم انداز بازی هاییه که می دونـید وجود دارن ;;) :دی چشم انداز کامل +بازی های معرفی نشده توی گاو صندوقن ;;)
esix
یه 4 تا بازی دیگه هم تایید میکردی :bighug: :دی
اگه الان تایید کنم دیگه با چه شور و اشتیاقی می شنید E3 نیگا می کنید و تخمه میچِکونید؟ l-):d

این چشم انداز بازی هاییه که می دونـید وجود دارن ;;) :دی چشم انداز کامل +بازی های معرفی نشده توی گاو صندوقن ;;)

منم گفتم "امیدوارم" این بازیایی که نمی دونیم ;;)چی هستن، واقعا بازیایی باشن که ارزش خریدن یه کنسول رو داشته باشن! نه اینکه تا 3 سال آینده نسخه های با گرافیک بهتر همون بازیای قدیمی رو ببینیم! من منتظرم از این سیستم قوی تر یه بهره ای واسه مکانیزم بهتر ببرن نه گرافیک بهتر، open world بزرگ تر، rpg با option های بیشتر ، هوش مصنوعی درست حسابی تر! و خلاصه اینکه امید میره 4 تا بازی درست از گاوصندوق بیاد بیرون!

من نگفتم بازی نیست که
yahoo_114.gif
گفتم که بازی هست اما چون سینگل پلیر داره اما باید آنلاین باشی پس بازی نیست پس بازیی که بشه آفلاین باشه اما باید آنلاین باشی قطعا بازی نیست

الان شما یه جمله رو 3 بار تکرار کردی حداقل جمله بندیو عوض می کردی!:d

منم گفتم "امیدوارم" این بازیایی که نمی دونیم ;;)چی هستن، واقعا بازیایی باشن که ارزش خریدن یه کنسول رو داشته باشن! نه اینکه تا 3 سال آینده نسخه های با گرافیک بهتر همون بازیای قدیمی رو ببینیم!
اینی که شوما میگی مارچ 2014 یعنی 5 ماه دیگه میاد :دی

منم گفتم "امیدوارم" این بازیایی که نمی دونیم ;;)چی هستن، واقعا بازیایی باشن که ارزش خریدن یه کنسول رو داشته باشن! نه اینکه تا 3 سال آینده نسخه های با گرافیک بهتر همون بازیای قدیمی رو ببینیم!
خیالت تخت، آی پی معرفی نشده ی یه استدیو هست که اگه معرفی بشه دست کم تو همین انجمن 30 40 تا کشته و زخمی می دیم :>;;) تازه اگه از آی پی انحصاریه پلاتیونم بگم اینجا فکر نکنم دیگه کسی زنده بمونه :-s
الان شما یه جمله رو 3 بار تکرار کردی حداقل جمله بندیو عوض می کردی!:d
به جون خودم من خوندن نوشتم بلدم :( :دی عمدا اینطوری نوشتم :دی
آهان شما با developer ها در تماسی تمومه دیگه! :d خیالم راحت شد :d
راستی خبری از اون IP معرفی نشده ی استودیوی X شد یه خبر بده حتما!
البته به پسر دایی و پسر عموهایی بعضی از دوستان نمیرسیم اما خوب یه چیزایی می دونیم ;;):d
چشم، حتما ;):d

آخرین ویرایش:
خیالت تخت، آی پی معرفی نشده ی یه استدیو هست که اگه معرفی بشه دست کم تو همین انجمن 30 40 تا کشته و زخمی می دیم :>;;) تازه اگه از آی پی انحصاریه پلاتیونم بگم اینجا فکر نکنم دیگه کسی زنده بمونه :-s

آهان شما با developer ها در تماسی تمومه دیگه! :d خیالم راحت شد :d
راستی خبری از اون IP معرفی نشده ی استودیوی X شد یه خبر بده حتما!

سانست رو تو لیستت یادت رفت بیاری.
سانست مگه تو تصویره؟/:):d

index.php

Fable IV=2015
Gears of War: Marcus's Revenge =2015
Black tusk's game=2015

Halo ODST 2=2016
Victoria's game=2016
Forza Vertic=2016
تا قطره آخر بازیها رو برای چند سال اخیر تایید کردی رفت!
3550.gif

آخرین ویرایش:
مایکروسافت یه ویدئو داده از بازی هایی که قراره روی Xbox One منتشر بشه .
دیگه ی توی این ویدئو رسما Content انحصاری داشتن MGS V : Ground Zero تایید شد .

دیگه باید منتظر VGX موند !
پ.ن : The Divisionهم محتوای انحصاری داره .

News: Microsoft releases montage of upcoming Xbox One games - Total Xbox.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or