همه چیز درباره Windows 8

الان این نسخه هم منتشر شده؟ اگر نه تاریخ انتشار کی هست ؟
من همینو میخوام D:
الان این چیه ؟
دانلود Windows 8 Enterprise x86-x64 RTM ویندوز هشت نسخه نهایی

این همونی هست که در پست اول هست دوست عزیز.
........

تعدادی از دوستان از سرعت کم لینک های پست اول گلایه میکنن.
تا چند لحظه دیگه لینک مستقیم و تک فایل نسخه
ENTERPRISE 64BIT رو با سرعت بسیار بالا برای دانلود در پست اول میذارم.

الان این نسخه هم منتشر شده؟ اگر نه تاریخ انتشار کی هست ؟
من همینو میخوام D:
الان این چیه ؟
دانلود Windows 8 Enterprise x86-x64 RTM ویندوز هشت نسخه نهایی

سلام پسر
آره فقط برای شرکتا منتشر شده بود RTM :release to manufacturing، اما بعد از انتشارشون توی نت اومد ، final یا نسخه ی نهایی به معنای اینه که کار برنامه نویسیش تموم شده ، من همینو نصبش کردم x86

نه! روی تبلت اصلا باعث پشیمون شدنت نمیشه! چیزهایی نداره که اصلا بدرد تبلت نمیخورن تقریبا.
مطمئن باش پشیمون نمیشی! البته من این مقایسه رو بین RT و پرو روی دسکتاپ کردم! تضمین نمیدم فردا PRO مخصوص تبلت بیاد یا... :دی هرچند روی تبلت فقط همین نسخه RT خواهد بود..
درکل پشیمون نمیشی. :)

---------- نوشته در 02:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

جالب بود.
مرسی.
Pro روی تبلت هایی که CPU اینتل دارن میاد
RT هم روی تبلت های ARM

کلا خوبی تبلت های W8 به همون Pro هست وگرنه فرقی با بقیه نمیداشتن :d

به نظرتون دان کنم ؟
چون عرضه نهایی که آبان هست مسلما نرم افزار های کمپانی معروف جدیدترین ورژن نرم افزار هاشون رو ارایه میکنن برای 8 یعنی الان نمیتونم از نرم افزار های موجود استفاده کنم؟
یه سوال دیگه جای خاصی مثل game explorer در ویندوز 8 هست ؟ کسی تا به حال بازی نصب کرده روی ویندوز جدید چه طوریه ؟
از برنامه store میشه استفاده کرد فعلا ؟

Pro روی تبلت هایی که CPU اینتل دارن میاد
RT هم روی تبلت های ARM

کلا خوبی تبلت های W8 به همون Pro هست وگرنه فرقی با بقیه نمیداشتن :d

خب پس قضیه فرق کرد.
هرچند ساسان که اون تبلت مایکرو رو میخره فکر کنم فقط میتونه روش RT نصب کنه! درسته؟

......

تا چند لحظه دیگه لینک مستقیم و تک فایل نسخه ENTERPRISE 64BIT رو با سرعت بسیار بالا برای دانلود در پست اول میذارم.

اضافه شد! برید حالشو ببرید دیگه! :دی

---------- نوشته در 03:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 PM ارسال شده بود ----------

به نظرتون دان کنم ؟
چون عرضه نهایی که آبان هست مسلما نرم افزار های کمپانی معروف جدیدترین ورژن نرم افزار هاشون رو ارایه میکنن برای 8 یعنی الان نمیتونم از نرم افزار های موجود استفاده کنم؟
یه سوال دیگه جای خاصی مثل game explorer در ویندوز 8 هست ؟ کسی تا به حال بازی نصب کرده روی ویندوز جدید چه طوریه ؟
از برنامه store میشه استفاده کرد فعلا ؟

قطعا دانلود کن! شانس خودت همین الانم یه لینک عالی برای اینرتپرایس گذاشتم پست اول.
تمام برنامه و بازی ها بدون کوچکترین مشکلی نصب میشن.
این نسخه نهایی هست که لو رفته!ً منتظر آبان ماه نمونید بیخودی! که همین هست!

تست سرعت خودم با لینک جدید ENTERPRISE 64 در پست اول:

attachment.php

دیگه لطفا غُر نزنید! :دی

Attachments

• TUKUK.jpg
    TUKUK.jpg
    42.4 KB · مشاهده: 135

خب پس قضیه فرق کرد.
هرچند ساسان که اون تبلت مایکرو رو میخره فکر کنم فقط میتونه روش RT نصب کنه! درسته؟

......

اضافه شد! برید حالشو ببرید دیگه! :دی

---------- نوشته در 03:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 PM ارسال شده بود ----------

قطعا دانلود کن! شانس خودت همین الانم یه لینک عالی برای اینرتپرایس گذاشتم پست اول.
تمام برنامه و بازی ها بدون کوچکترین مشکلی نصب میشن.
این نسخه نهایی هست که لو رفته!ً منتظر آبان ماه نمونید بیخودی! که همین هست!

اصلا RT قابل نصب نیست. پیش فرض روشه و هیچ تغییری نمیتونی بهش بدی. مثلا خراب شه، آنلاین یا خود Microsoft Store ها میتونن درستش کنن
ولی تبلت های Pro قضیش فرق میکنه و کلا همون PC هست :d این به درد میخوره :d چون کلا ساپورت نرم افزاری رو RT ها ندارن + اینکه دسکتاپ تو RT یه app هست فقط ! کلا چیزه افتضاحیه برای کار کردن و .... این RT ! از نظر کارایی RT مشابه Ipad ـه ! ولی خب ارزون تر از تبلت های Pro هستن. تمام شرکت ها هم به جز HP که فقط Pro میزنه، هر دو مدل رو میسازن

نگفتین جایی مثل game explorer داره ویندوز 8 ؟ اگه هست یه عکسی ازش بزارید ببینم چه طوریه
بعدش store گار میکنه ؟

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

راستی آفیس جدید هم اومده یا آبان میاد ؟

نگفتین جایی مثل game explorer داره ویندوز 8 ؟ اگه هست یه عکسی ازش بزارید ببینم چه طوریه
بعدش store گار میکنه ؟

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

راستی آفیس جدید هم اومده یا آبان میاد ؟

بله قسمت گیم داره که ماله xbox هست.
store با پراکسی کار میکنه.
آفیس جدید هم اومده فکر کنم.

---------- نوشته در 03:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------

دوستان مشکل سرعت تمام لینک های صفحه اول برطرف شد.

میشه یه عکس از همین قسمت بازی بزارید لطفا
بعدش نصب کنیدخودکار بازی میره اونجا یا دستی باید وارد کنی
----------------------------
امکان تغییر آیکون در این ویندوز هستش ؟
-------------------
بابت سوال ببخشیدایشالله هر وقت کرک اومد نصبش میکنم
ممنون

میشه یه عکس از همین قسمت بازی بزارید لطفا
بعدش نصب کنیدخودکار بازی میره اونجا یا دستی باید وارد کنی
----------------------------
امکان تغییر آیکون در این ویندوز هستش ؟
-------------------
بابت سوال ببخشیدایشالله هر وقت کرک اومد نصبش میکنم
ممنون
سلام پسر
نه اگه نصب کنی اون قسمت نمیره ، قسمت xboxgames فک کنم مخصوص xboxدارا و windowslive بازاست .

وقتی بازی نصب کنیم اینجا میادش :

1jpg_5844490_5459523.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or