همه چیز درباره Windows 8

نسخه اینترپرایس در پست اول هست! با لینک مستقیم و یک فایل!
همون RTM-N هست.

---------- نوشته در 12:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------

خیلی کمتر!

---------- نوشته در 12:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------

تمام برنامه ها نصب میشن.
بله استارت نداره.
بسیار سبک تر و سریعتر از 7 هست.
توی زیبایی که عالیه.
بله حتما نصب کنید.

---------- نوشته در 12:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 PM ارسال شده بود ----------

سعید باید باهات مخالفت کنم اینبار! :دی
طبق همون جدول که لینک دادری اینترپرایز کاملترین نسخه هست.
یعنی میگی الان پاک کنم دوباره اینترپیس بریزم؟!
اره منم دیدم فکر کردم اخری پرو هست بعد دیدم اینترپیسه
مثل اینکه جدی جدی اندفه نسخه کامل اینترپیسه
:((

دستت درد نکنه مسعود جان ما رفتیم برای دانلود :d
فقط با استیم مشکل که نداره چون رو استیم dota 2 بازی میکنم عشقم همینه فقط
میگم صبر کنیم یک کرک درستو حسابی منتشر بشه بهتر نیست؟
خواهش مهدی جان.
نه اتفاقا استیم یکی از اولویت های منم هست! :دی
برای کرک هم مشکلی نیست! ویندوز رو نصب کن کرک که اومد بریز.
درضمن روش تمدید اون 30 روز رو هم گذاشتم توی پست اول.

---------- نوشته در 12:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

یعنی میگی الان پاک کنم دوباره اینترپیس بریزم؟!
اره منم دیدم فکر کردم اخری پرو هست بعد دیدم اینترپیسه
مثل اینکه جدی جدی اندفه نسخه کامل اینترپیسه
:((

بله نسخه کامل اینترپرایس هست! معادل آلتیمیت در ویندوز 7 ! :دی

پرابلم نوب ویندوز 8 یوزر؟ :دی =))
والا دست خودت هست! اگه اون امکاناتی که الان نداری برات مهم نیست همون توی پرو بمون! :دی
منم امشب پرور و دانلود کردم صبح میخواستم نصب کنم! قبل از نصب گفتم یه سرچی بکنم بعد پشیمون نشم! :دی

سلام. این نسخه pro و RT نسبت به همدیگه مزایا معایب دارن ؟ از طرفی RT آفیس داره ولی مدیا پلیر نداره ! برنامه خاصی واسه پخش مدیا ها جایگزینش شده ؟ (البته اگه هم نشده باشه دیگه 100% اپ واسه پخش مدیا داره دیگه ؟ :دی آخه کلا حذف مدیا پلیر عجیبه واسم ! )

من میخوام بسپارم یکی از فامیلا موقع کریسمس که داره از خارج میاد یه سرفیس هم واسم بیاره ولی تا اون موقع فقط تبلت هایی که ویندوزشون RT هست وارد بازار میشن ارزشش رو داره یه ماه هم صبر کنم pro ها بیان و از همینجا pro بخرم یا کلا RT بهتره ؟

نسخه ی RT مخصوص پردازند ه های ARM هستش و برای دسکتاپ ها نیست
امیدوارم یک کرک دائمی براش بیاد برم تو کارش
راستی فایل ایزویی که گذاشتی خودش بوتیبل نیست و ما بایدبوتیبلش کنیم؟
یعنی با imgburn نمیشه ساده رایتش کرد روی دیسک؟

سلام. این نسخه pro و RT نسبت به همدیگه مزایا معایب دارن ؟ از طرفی RT آفیس داره ولی مدیا پلیر نداره ! برنامه خاصی واسه پخش مدیا ها جایگزینش شده ؟ (البته اگه هم نشده باشه دیگه 100% اپ واسه پخش مدیا داره دیگه ؟ :دی آخه کلا حذف مدیا پلیر عجیبه واسم ! )

من میخوام بسپارم یکی از فامیلا موقع کریسمس که داره از خارج میاد یه سرفیس هم واسم بیاره ولی تا اون موقع فقط تبلت هایی که ویندوزشون RT هست وارد بازار میشن ارزشش رو داره یه ماه هم صبر کنم pro ها بیان و از همینجا pro بخرم یا کلا RT بهتره ؟

سلام ساسان.
کاملترین نسخه اینترپرایس هست که نسخه نهاییش در پست اول برای دانلود هست.
تنها مشکل این نسخه اینترپرایس چون برای اروپا هست روش مدیا پلیر نذاشتن که خب خودت میتونی دانلود و نصبش کنی!
نسخه های پرو هم اومدن که واسه دانلود گذاشتمشون اما نسخه اینترپرایس از اونها کاملتر هست.
میتونی برای اطلاعات بیشتر به پست اول بری قسمت امکانات و مشخصات ویندوز 8 که کامل تفاوت بین نسخه هارو توضیح داده.

.....

دوستانی که میخوان دانلود کنن منتظر باشن به زودی نسخه
32 بیتی ورژن اینترپرایس رو با لینک مستقیم و یک پارت در پست اول میذارم.

اقا مسعود شما الان اینو برنامرو تو کنترل پنلت داری؟
احساس میکنم این تو اینترپیس نبودش
90473093189255232869.jpg

نسخه ی RT مخصوص پردازند ه های ARM هستش و برای دسکتاپ ها نیست
امیدوارم یک کرک دائمی براش بیاد برم تو کارش
راستی فایل ایزویی که گذاشتی خودش بوتیبل نیست و ما بایدبوتیبلش کنیم؟
یعنی با imgburn نمیشه ساده رایتش کرد روی دیسک؟
باید بوتیبل بشه.
آموزش راحت ترین روش رو هم در پست اول گذاشتم.
قسمت how to install

---------- نوشته در 12:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

اقا مسعود شما الان اینو برنامرو تو کنترل پنلت داری؟
احساس میکنم این تو اینترپیس نبودش
90473093189255232869.jpg

اینکه چیز مهمی نیست!
یه شرتکت هست! میتونی از قسمت program and features هم واردش بشی.

باید بوتیبل بشه.
آموزش راحت ترین روش رو هم در پست اول گذاشتم.
قسمت how to install

---------- نوشته در 12:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

اینکه چیز مهمی نیست!
یه شرتکت هست! میتونی از قسمت program and features هم واردش بشی.
اخه میدونی چیه توی ویکیپدیا گفته این فقط روی اینترپیس هستش نگاه بکنی متوجه میشی در صورتی که برعکس هستش:d
من میترسم یه وقت برعکس گفته باشه همرو:))

سلام ساسان.
تنها مشکل این نسخه اینترپرایس چون برای اروپا هست روش مدیا پلیر نذاشتن که خب خودت میتونی دانلود و نصبش کنی!
نسخه های پرو هم اومدن که واسه دانلود گذاشتمشون اما نسخه اینترپرایس از اونها کاملتر هست.
میتونی برای اطلاعات بیشتر به پست اول بری قسمت امکانات و مشخصات ویندوز 8 که کامل تفاوت بین نسخه هارو توضیح داده.

.....

مرسی مسعود جان، این RT درسته یه سری کمبود هایی نسبت به نسخه های دیگه داره ولی هیچکدوم چیزه خاصی نیست که بعدا آدم احساس کمبود کنه مثل اینکه ؟ ضمن اینکه آفیس رو هم به عنوان یه مزیت گنده داره ؟

یه سوال دیگه هم اینکه در مورد برنامه نویسی و... هم که کمبود خاصی در موردش وجود نداره؟ چون بیشتر مصرفم مربوط به دانشگاه میشه.

سلام ساسان.

.....

اتفاقا ENT اصلا کامل تر نیست :d اون 4 تا Feature اضافه، آخه من نمیدونم تو شرکت میگردونی یا برنامه میسازی که میگی کامل تره ؟! :d ! قشنگ اون 4 تا فیچرش اصلا never ever تا زمانی که برنامه ساز درست و حسابی نباشی به کار هیچکس نمیاد. از اونور فیچر های اضافه Pro مثل Media Player و Media Center و اینا کاملا به درد بخورترن :d یه موضوعی هم که تا تو خود سایت مایکروسافت نیاد قبول نمیکنم Pro کامل تر نباشه

============================

اینم تصویر رسمی پک های قابل فروش:

zzpm4xmjic0eq3dl339l.jpg

آخرین ویرایش:
مرسی مسعود جان، این RT درسته یه سری کمبود هایی نسبت به نسخه های دیگه داره ولی هیچکدوم چیزه خاصی نیست که بعدا آدم احساس کمبود کنه مثل اینکه ؟ ضمن اینکه آفیس رو هم به عنوان یه مزیت گنده داره ؟

یه سوال دیگه هم اینکه در مورد برنامه نویسی و... هم که کمبود خاصی در موردش وجود نداره؟ چون بیشتر مصرفم مربوط به دانشگاه میشه.

نسخه RT رو میخوای چیکار؟ مگه روی تبلت میخوای کار کنی؟
در مورد برنامه نویسی نیمدونم. تنها چیزی که میدونم اینه هر برنامه ای که روی 7 نصب شده روی 8 بسیار بهتر عمل میکنه!

---------- نوشته در 01:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقا ENT اصلا کامل تر نیست :d اون 4 تا Feature اضافه، آخه من نمیدونم تو شرکت میگردونی یا برنامه میسازی که میگی کامل تره ؟! :d ! قشنگ اون 4 تا فیچرش اصلا never ever تا زمانی که برنامه ساز درست و حسابی نباشی به کار هیچکس نمیاد. از اونور فیچر های اضافه Pro مثل Media Player و Media Center و اینا کاملا به درد بخورترن :d

============================

اینم تصویر رسمی پک های قابل فروش:

zzpm4xmjic0eq3dl339l.jpg

اشتباه شوما همینجاس! :دی
اینترپرایس مدیا پلی داره عزیزم! :) ولی این اینترپرایسی که الان منتشر شده نسخه N هست یعنی برای اروپا هست! چون برای اروپا هست مدیا پلیر نداره! وگرنه اینترپرایسی که ریلیز جهانی میشه مددیا پلیر خواهدت داشت + اون برنامه هایی که نسخه pro نخواهد داشت! :)
پرابلم نوب ویندوز 8 یوزرز؟ :دی

در مورد برنامه نویسی نیمدونم. تنها چیزی که میدونم اینه هر برنامه ای که روی 7 نصب شده روی 8 بسیار بهتر عمل میکنه!

---------- نوشته در 01:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

اشتباه شوما همینجاس! :دی
اینترپرایس مدیا پلی داره عزیزم! :) ولی این اینترپرایسی که الان منتشر شده نسخه N هست یعنی برای اروپا هست! چون برای اروپا هست مدیا پلیر نداره! وگرنه اینترپرایسی که ریلیز جهانی میشه مددیا پلیر خواهدت داشت + اون برنامه هایی که نسخه pro نخواهد داشت! :)
پرابلم نوب ویندوز 8 یوزرز؟ :دی

نوب بیا الآن میزان استفادت از اینا رو دقیقا مشخص کن ببینم چه قدر به کارت میاد :d:d :

Metro-style app deployment (of internal applications)
Branch Cache
virtualized by RemoteFX

نوب بیا الآن میزان استفادت از اینا رو دقیقا مشخص کن ببینم چه قدر به کارت میاد :d:d :

Metro-style app deployment (of internal applications)
Branch Cache
virtualized by RemoteFX

خیلی! :دی بدون اینها هرگز! =))
ولی جدا بگم من از مدیا سنتر هم استفاده نمیکنم!
البته فقط اون 3 تا که گفتی نیست! بیشتر هست!
به هرحال بحث سر کاملترین نسخه هست که اینترپرایس کاملترین هست.

باو تو پست قبلیم که به تبلت خریدنم اشاره کردم ! :دی :

سلام. این نسخه pro و RT نسبت به همدیگه مزایا معایب دارن ؟ از طرفی RT آفیس داره ولی مدیا پلیر نداره ! برنامه خاصی واسه پخش مدیا ها جایگزینش شده ؟ (البته اگه هم نشده باشه دیگه 100% اپ واسه پخش مدیا داره دیگه ؟ :biggrin1: آخه کلا حذف مدیا پلیر عجیبه واسم ! )

نمیخوام یه جوری بشه که تبلت سرفیس RT رو بخرم بعد یه ماه دیگه پشیمون بشم که چرا pro نخریدم، گرچه مسئله قیمت هم هستش که اونم موقعی که اومد قیمت اونور آبی رو با اینور آبی باید مقایسه کرد :دی البته اینم در نظر گرفتم که موقع کریسمس اونور آب قیمتا کلی تخفیف هم میخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or