همه چیز درباره Windows 8

من نسخه( windows 8 AIO ( All In One رو از دانلودها دانلود کردم و حجمشم 4.37 گیگه ولی میگه روی 1 DVD معمولی جا نمیشه و ارور میده . مگه 1 DVD نباید 4.7 گیگ جا بشه ؟
یعنی راهی جز رایت روی DVD9 ندارم ؟ DVD9 خام رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
اگه dvd9 پیدا نکردی میتونی رو فلش بریزی و از رو ش نصب کنی

دوستان چجوری بفهمم که Product key ویندوزم ( چه 7 چه 8 ) حالاکه 8 دارم . اورجیناله ؟) منظورم چیدمان کد هستش مثلا شنیدم اگر عبارت OEM بخش دومش باشه اورجیناله در غیر اینصورت تقلبیه .

آخرین ویرایش:
دوستان چجوری بفهمم که Product key ویندوزم ( چه 7 چه 8 ) حالاکه 8 دارم . اورجیناله ؟) منظورم چیدمان کد هستش مثلا شنیدم اگر عبارت OEM بخش دومش باشه اورجیناله در غیر اینصورت تقلبیه .

فکر کنم برین سایت خود ماکروسافت بشه با سریالش فهمید دوست عزیز . یا اینکه اپدیت کنین ویندوزو غیر فعال بشه مشخص میشه اورج نیست .

ویندوز برا بازی فقط 7

دوباره این بحث رو پیش نکشید خیلی پیش تر از اینها این حرفها زده شده تا خودتون 8 رو امتحان نکنید قضاوت نکنید چون سرعت و عملکرد 8 بهتره و رم کمتری هم اشغال میکنه .
راندمان بازیها هم فرق چندانی نداره ولی در کل سوییچ از 7 به 8 برای من به شخصه تجربه بدی نبود .

دوباره این بحث رو پیش نکشید خیلی پیش تر از اینها این حرفها زده شده تا خودتون 8 رو امتحان نکنید قضاوت نکنید چون سرعت و عملکرد 8 بهتره و رم کمتری هم اشغال میکنه .
راندمان بازیها هم فرق چندانی نداره ولی در کل سوییچ از 7 به 8 برای من به شخصه تجربه بدی نبود .

بازی های قدیمی منجمله Battle Realms روی ویندوز 8 مشکل گرافیکی دارن
بحث نیست حقیقته
حرف منم نیست سرچ کنید متوجه میشید

بازی های قدیمی منجمله Battle Realms روی ویندوز 8 مشکل گرافیکی دارن
بحث نیست حقیقته
حرف منم نیست سرچ کنید متوجه میشید

بازی های قدیمی که فکر نکنم اینجور باشه ولی تو لپ تاپای قدیمی که کلا همه برندا کلا درایوای کامل ونیندوز 8 بیرون ندادن برا لپ تاپای قدیمی شاید ازین نظر میگین مشکل داره ولی تو لپ تاپای جدید کلا همه درایوا موجود هستشا و مشکلیم نمیبینم .

چرا سرویس های ویندوز از قبیل استور ، تراول و ... کانکشن ارور میدن ؟
با سوکس هم تست کردم .
سلام سهند جان

درسته عزیزم برای رفع مشکلش این برنامه رو دانلود و نصبش کن :
دانلود fiddler

حتما باید برنامه همراه با proxifier باز بمونه
حالا روی win8 config کلیک کن تا هماهنگ سازی رو انجام بده

13697559241.png
فقط یه مشکلی که هستش appهایی که به شبکه های اجتماعی مربوط میشن اررور میده ( برا همه اینجوریه ؟ ) اما استور درسته میتونین ازش appها و بازیها رو دانلود کنین

-
با اجازه از معین عزیزم

ایمان جان سلام
بهترین روش روشی هستش که معین جان فرمودن
(توی فروم mydigitallife یه روش دیگه ای رو هم گفته بودن منم نقل قولش میکنم)
(command prompt (admin رو اجرا و این رو تایپ کن :
slui.exe 3
توی پنجره ی باز شده key رو وارد کن
وقتی گفت your key works دیگه حله

13697586171.jpg

-
این آدرس رو حتما bookmark کنین جدیدترین key ها رو میزاره

آخرین ویرایش:
حدود 1 ساعت پیش بازی Grid 2 رو گذاشتم رو دانلود و خاموشی سیستم در IDM روی 7 صبح تنظیمه
یه سری فایل هم در حال کپی تو فلش بودن .
رفتم کارامو کردم الان اومدم یه قسمت سریال ببینم ، بخوابم دیدم سیستم خاموش شده و پارتهای دانلودی هم ارور دادن ( البته Resume شدن )
دلیلش چی میتونه باشه؟
روی 7 تا حالا همچین چیزی برام پیش نیومده بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or