Rize Mize
کاربر سایت
بله آپدیت کردم.(ویندوز اورجیناله)ویندوز اپدیت کردی؟ویندوزی که نصبه جدیدا دانلود کردی یا نسخه اوله؟
جدیداً دانلود نکردم برای قبل عیده .
بله آپدیت کردم.(ویندوز اورجیناله)ویندوز اپدیت کردی؟ویندوزی که نصبه جدیدا دانلود کردی یا نسخه اوله؟
سلام
من نسخهProرو نصب کردم ولی وقتی DVDتو درایو میزارم باید حتما برم تو My Computerو از اون جا بازش کنم
کسی میدونه برای Autoکردنش باید چیکار کنم؟
من یک 8 نصب کردم اکتیو هم نکردم از وقتی که منتشر شده یعنی از اون وقته اکتیو هم نکردم همین طور کار میکنه مثل اورجینال قضیه چیه ؟
برنامه هایی هست برای کنترل و نمایش پهنای باند مصرفی، Cucusoft net Guard، DU Meter و از این قبیل، توی سایت های دانلود ایرانی هم پیدا میشن برا دانلود.کسی نیست جواب بده ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
من نسخه( windows 8 AIO ( All In One رو از دانلودها دانلود کردم و حجمشم 4.37 گیگه ولی میگه روی 1 DVD معمولی جا نمیشه و ارور میده . مگه 1 DVD نباید 4.7 گیگ جا بشه ؟
یعنی راهی جز رایت روی DVD9 ندارم ؟ DVD9 خام رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
من نسخه ی Enterprice 64 bit رو امروز نصب کردم . ولی موقع نصب کرک صفحه کلا هنگ میکنه ( کلا ویندوز ) چیکار باس بکنم ؟
من نسخه ی Enterprice 64 bit رو امروز نصب کردم . ولی موقع نصب کرک صفحه کلا هنگ میکنه ( کلا ویندوز ) چیکار باس بکنم ؟