همه چیز درباره Windows 8

سلام میشه ویندوز 8 رو در کنار xp استفاده کرد ؟؟؟
مثل 7 و xp
من xp داشتم تو درایو c تو یه درایو دیگه که همیشه 7 نصب میکردم اومدم 8 نصب کردم xp بالا نیومد. راهی هست هر دو رو داشته باشم ؟؟؟
متشکر

سلام میشه ویندوز 8 رو در کنار xp استفاده کرد ؟؟؟
مثل 7 و xp
من xp داشتم تو درایو c تو یه درایو دیگه که همیشه 7 نصب میکردم اومدم 8 نصب کردم xp بالا نیومد. راهی هست هر دو رو داشته باشم ؟؟؟
متشکر

هیچکس تست نکرده ؟؟؟

بابا یکی بگه این ویندوز لعنتی چرا درایور مودمم رو نصب نمیکنه ؟؟!! مودمم Prolink H5200U ـه فقطم USB داره ..

تو پینگ میزنه PING : Tranmist general failure .

دیگه نمیدونم چه گ*ی باید بخورم :((

بابا یکی بگه این ویندوز لعنتی چرا درایور مودمم رو نصب نمیکنه ؟؟!! مودمم Prolink H5200U ـه فقطم USB داره ..

شما برو تو سایت سازنده مودم ببین برای 8 درایو داده یا نه

سلام.
خیلی برات گشتم و متاسفانه درایوری برای ویندوز 8 هنوز نیومده براش.
پ.ن: روزی که این مودم رو خریدی فکر نکردی داری یه جنس ت*می میخری؟

PROLiNK - Challenge The Limit

اقا من یه دفعه راحت اپدیت کردم الان که میخوام اپدیت کنم بعد دانلود 300 مگ و بعد این که نصبش میکنه سیستم میاد بالا این رو مینویسه !
b8eba4355174.png
بعد میبینی اصلا اپدیت رو نصب نکرده ! من چیکار کنم ؟!

لینک های مستقیم دانلود ویندوز 8

دوستان لینک های دانلود ویندوز 8 آخرین نسخه در پست اول قرار گرفتن.
همه لینک ها سالم هستن و تک تک ویندوز هارو خودم نصب کردم هیچ مشکلی ندارن.
با توجه به اینکه بعضی از ویندوز هایی که سایت های دانلود گذاشتن مشکل داشتن توصیه میکنم فقط و فقط از لینک های دانلود پست اول استفاده کنید تا بعدا با مشکل مواجه نشید.

:d 15 تومن خریدمش :d

دوستان یعنی باید همون 7 رو بریزم ؟ .. :(
یه راه داری البته نمیگم 100 درصد میشه ها ولی خب به امتحانش میرزه:d
شما اول باید باید به نت یه جوری وصل بشی(چون الان مودمت رو نصب نمیکنه دیگه مثلا دایل اپ جی پی ار اس)بعدش مودم رو با پورت usb وصل کنی بری تو device manager روی درایور مربوط به پورت یو اس پی که نصب نکرده کلیک راست بعد اپیدت درایور بزن میگرده تو سایت ماکرو درایورهای استاندارد عمومی رو پیدا میکنه اگه بهش بخوره دانلود ونصب میکنه برات(من خودم مودمم هم یو اس بی داره هم لن یو اس بیش نصب نمیشد همینجوری نصب کردم.یه بارم یادمه توی وین 7 دوتا گوشی یکی سونی اریکسون بود که درایورش قدیمی بود یکی از این چینی ها که کلا درایور نداشت با همین روش دانلود ونصب کردم یه بارم یادمه درایور دسته بود تو وین 7 قدیمی بود با همین روش انجام دادم)
برای استفاده از این حالت نباید از قبل سرویس windows update رو دیسیبل کرده باشی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or