همه چیز درباره Windows 10

اون رمز بصورت پیش فرض هست که مربوط به اکانت میشه
تو منوی سرچ بزنید netplwiz بالای صفحه باز شده یه گزینه تیک خورده هست تیکشو بردارید درست میشه
سلام
ممنون که بهم گفتی ولی نشد نمیدونم کجای کار رو اشتباه کردم ولی باز هم پسورد میاد

سلام
ممنون که بهم گفتی ولی نشد نمیدونم کجای کار رو اشتباه کردم ولی باز هم پسورد میاد
:-?
من خیلی وقت پیش از همین روش حذف کردم الانم چک کردم دیدم اون تیک برداشته شده و قائدتا باید از همین روش درست بشه
شاید اشتباه رفتید
اینجا اموزشش هست یه چک کنید
اگه نشد راه حلی براش ندارم

• Like
Reactions: se.phi.roth
مزیت داشتن ویندوز اورجینال چیه ؟ اگر اورجینال نباشه امکان آپدیت کردن ویندوز نیست ؟
دوستان همه اینجا اورجینال دارن ؟! :-? :D
از یه سری نظرا بهتره. من خودم تو نسخه کرکی یه آپدیت گرفتم که ویندوز, کرکش از کار افتاد و خراب شد. بعد فعال کردن کُد قانونی,دیگه هیچوقت هم از این مشکلات عجیب باز نشدن استارت ویندوز و داغون شدنش بعد چند ماه نداشتم. یه سری برنامه ها هم اگه تو ویندوز کرکی نصب میکردم, ویندوز خراب میشد که دیگه با این مشکل هم رو به رو نشدم. کُد OEM ویندوز10 PRO الان خیلی ارزونه, یه چیزی در حد 60 تومن داخل سایت psngames (تا چند ماه پیش ریتیل 60 تومن بود, حالا oem انقدر شده !) ...

از یه سری نظرا بهتره. من خودم تو نسخه کرکی یه آپدیت گرفتم که ویندوز, کرکش از کار افتاد و خراب شد. بعد فعال کردن کُد قانونی,دیگه هیچوقت هم از این مشکلات عجیب باز نشدن استارت ویندوز و داغون شدنش بعد چند ماه نداشتم. یه سری برنامه ها هم اگه تو ویندوز کرکی نصب میکردم, ویندوز خراب میشد که دیگه با این مشکل هم رو به رو نشدم. کُد OEM ویندوز10 PRO الان خیلی ارزونه, یه چیزی در حد 60 تومن داخل سایت psngames (تا چند ماه پیش ریتیل 60 تومن بود, حالا oem انقدر شده !) ...
شما با کریدیت کارت از این سایت خرید کردین ؟ من ندارم
من تازه میخوام سیستم بگیرم چجوری روی سیستم خام باید ویندوز ریخت ؟ ممنون از راهنمایی :D

• Like
شما با کریدیت کارت از این سایت خرید کردین ؟ من ندارم
من تازه میخوام سیستم بگیرم چجوری روی سیستم خام باید ویندوز ریخت ؟ ممنون از راهنمایی :D
پی پال پشتیبانی میکنه اگه ندارید فروشنده هایی که دلاری 4ت حساب کنن راحت پیدا میشن
تو انجمن های مختلف هم فک کنم برای خرید بشه پیدا کرد
یعنی کلا رو سیستم هیچی نیست؟ میتونید از سایتا دانلودش کنید بریزید رو فلش نصب کنید بعدش سی دی کی رو فعال کنید
نصب ویندوز 10 هم خیلی راحته اصلا چیز خاصی نداره تو سایتا با اموزش تصویری میتونید پیدا کنید طبق همون برید جلو نصبش کنید

پی پال پشتیبانی میکنه اگه ندارید فروشنده هایی که دلاری 4ت حساب کنن راحت پیدا میشن
تو انجمن های مختلف هم فک کنم برای خرید بشه پیدا کرد
یعنی کلا رو سیستم هیچی نیست؟ میتونید از سایتا دانلودش کنید بریزید رو فلش نصب کنید بعدش سی دی کی رو فعال کنید
نصب ویندوز 10 هم خیلی راحته اصلا چیز خاصی نداره تو سایتا با اموزش تصویری میتونید پیدا کنید طبق همون برید جلو نصبش کنید
تازه میخوام قطعات رو بگیرم :D پس از سایت ها کرکی دانلود کنم بعد سی دی کی رو اکتیو کنم با کردیت کارت مجازی
یه سوال مهم دیگه اگه بعدا نرم افزاری مثلا آنتی ویروسه کرکی نصب کنم مشکلی برای ویندوز ایجاد نمیشه بزنن بن آیپیم کنن!

• Like
تازه میخوام قطعات رو بگیرم :D پس از سایت ها کرکی دانلود کنم بعد سی دی کی رو اکتیو کنم با کردیت کارت مجازی
یه سوال مهم دیگه اگه بعدا نرم افزاری مثلا آنتی ویروسه کرکی نصب کنم مشکلی برای ویندوز ایجاد نمیشه بزنن بن آیپیم کنن!
از سایت payment24 خرید رو از psngames انجام بده.
نه کاری نداره به این چیزا, البته آنتی ویروس کرکی به هیچ دردی نمیخوره. کُدهای فعال سازی اوریجینالشون تو سایتا هست. در ضمن میتونی کسپراسکی دانلود کنی و هر ماه تریالش رو رست کنی. دیگه نه کرک میخواد و نه کُد فعال سازی :D

از سایت payment24 خرید رو از psngames انجام بده.
نه کاری نداره به این چیزا, البته آنتی ویروس کرکی به هیچ دردی نمیخوره. کُدهای فعال سازی اوریجینالشون تو سایتا هست. در ضمن میتونی کسپراسکی دانلود کنی و هر ماه تریالش رو رست کنی. دیگه نه کرک میخواد و نه کُد فعال سازی :D
الان این سایت قیمتش 13$ـه بعد سایت وطنی میده 320 هزار تومان انقدر اختلاف قیمت عادی ـه؟! :D

• Like
الان این سایت قیمتش 11$ـه بعد سایت وطنی میده 320 هزار تومان انقدر اختلاف قیمت عادی ـه؟! :D
این 300 تومن و یه میلیون و این حرفا که الکیه .... اونا هم ریتیل هستن یعنی حدود 100 و خُرده ای باید باشن اما این OEM هست و فقط روی یک پی سی با یه مین بورد نصب میشه.
البته سایت وطنی vgkey هم هست که همون قیمت رو میده واسه ویندوز و بی دردسرتره ...

آخرین ویرایش:
سلام
این قدر باهاش ور رفتم تا خرابکاری شد
دوستان هیچ برنامه ای باز نمیشه رفتم از administrator به گزینه standard ش کردم حالا این پیغام رو میده وقتی می خوام دوباره اون برنامه یا هر برنامه ای دیگه باز کنم
چه قدر بدبختی ویندوز اروجینال داشتن ای بابا ما عادت داریم به هک

Attachments

• DSC_0097.JPG
    DSC_0097.JPG
    259.1 KB · مشاهده: 30
سلام دوستان خسته نباشین
من آخرین نسخه ویندوز 10 پرو 64بیتی رو دانلود کردم و با برنامه ی Rufus روی فلش بوتیبل کردم بعد ریستارت رفتم منو بوت و اولویت اول رو usb hdd زدم و سیستم ریستارت شد و فلش بوت شد و همون اول که لوگو آبی ویندوز 10 میاد تو همون صفحه میمونه و از اون رد نمیشه که نصب ویندوز شروع بشه و هیچ عکس العملی نشون نمیده یه ده دقیقه هم صبر کردم بازم فایده نداشت لطفا راهنماییم کنید مشکل چیه ؟
با تشکر

سلام
این قدر باهاش ور رفتم تا خرابکاری شد
دوستان هیچ برنامه ای باز نمیشه رفتم از administrator به گزینه standard ش کردم حالا این پیغام رو میده وقتی می خوام دوباره اون برنامه یا هر برنامه ای دیگه باز کنم
چه قدر بدبختی ویندوز اروجینال داشتن ای بابا ما عادت داریم به هک
خوب مشکلمو خودم حل کردم رفتم توی حالت سیف مود و اونجا از standard به administrator تغییر دادم برای کسانی که اگر در اینده به این مشکل برخوردند گفتن که بدونن
مرسی

سلام
دوستان این آپدیت خودکار ویندوز 10 رو چطوری میشه کلا از بیخ غیر فعال کرد؟
من از توی Control Panel > Administrative > Services > Windows Update رو هم Disable هم Stop زدم ولی با برنامه میزان مصرف انترنت دیدم که میزنه Host Process for Windows Service همین طوری داره دانلود میکنه!
از پنجشنبه اینجوری شد تا الانم فکر کنم چیزی حدود 8 9 گیگی هم دانلود کرده:|
چیکارش کنم اینو دیوونم کرده!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or