همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

درود بر دوست قدیمی و عزیزم . خوشحالم میبینمت
خیلی مخلصیم . من یک روز قبل چهار شنبه سوری سرکار بودم از ارتفاع ۴ متری leap of fail داشتم دست چپم از ناحیه بازو و مچ شکست ، عمل کردم ، پین و پلاتین گذاشتم .
روزای سختی رو گذروندم هنوزم فیزیوتراپی میرم برای مچم که دامنه حرکتیش برگرده ، دو ماه تو گچ بود . زمانه سختی برای همه بود اونایی هم سلامتی فیزیکیشون به هر دلیلی مختل شد سخت تر .
آره دیگه این چند وقت کامیونیتی ایرانی پلتفرمها عملا در خواب به سر میبردن و هنوزم خیلیا دسترسیشون عادی نشده .
آره ماکان شکن داشت و اتفاقا بازیهای پلاس ماه پیش رو برام به اکانت اضافه کرد ولی فکر نکنم کسی زیاد دست و دلش به بازی کردن میرفت این چن وقت .
خلاصه که پاینده و مانا باشید .
ارادتمندم عزیزم، ارزوی سلامتی برات دارم ایشالا دیگه پیش نیاد، چه داستان هایی داشتی تو این هاگیرواگیر... بیشتر احتیاط کن...

*راستش من حس بازی کردنم اینجوریا نمیره و این چند وقتم کم بازی نکردم، ولی به شکل عجیبی با برگشتمون به دوران ماقبل تاریخ، منم فاز بازی های قدیمی گرفتم و این چند وقت برای بار انم کمپین جنرالز و زیروهوور و وارکرفت 3 و بتل فور میدل ارت 1 و کنستانتین و ویل راک رو تموم کردم :دی هری پاتر های پی اس وانم رو شبیه ساز رفتم (کتاب هاشم یک دور خوندم :ی) توی استوری 2 رو برای بار انم از اول تا اخر رفتم انمیشن هاشم ریواچ کردم که اماده 5 باشم، دانلد داک پی اس وان رو یک دور دیگه (دومین یا سومین دور در 2 سال اخیر و nامین در طول زنگیم) تموم کردم، ان اف اس های استیکس و پورشه انلیشد هم یک بار دیگه با شبیه ساز تموم کردم :دی (های استیکس شد سومین بار تو 2 سال اخیر پورشه انلیشد هم کمپین پارسال رو تموم کردم، اندرگروند هم شروع کردم هم 1 هم 2 بعد از ان سال دوباره) الدن رینگ هم زیاد بازی کردم، کینگدام کام تو همچنین...

*بازی فقط وقتی نمیتونم بکنم که کار عقب افتاده داشته باشم یا سوشالایز نکرده باشم یا قبلش پیاده روی و طبیعت گردی نرفته باشم :-" این کارارو بکنم دیگه بازی کردن حسش میاد.... نکرده باشم، نمیتونم بازی کنم و حسش نمیاد...

*جی تی 7 بدون نت نمیومد، ان اف اس های کلاسیک رو برای همین ترکوندم :دی جایگزین... الانم در کنار بازی های دیگه، وایس سیتی نسخه اریجینال رو میخوام پلت کنم که حس گرند دفت اتوم برای 6 اماده باشه؛ وای سیتی دفینیتیو پی اس 4 رو 3 سال پیش پلت کردم، نسخه اریجینال اما تروفی های جانبیش مونده (استوری تموم شده)

• Love
Reactions: king of north
ارادتمندم عزیزم، ارزوی سلامتی برات دارم ایشالا دیگه پیش نیاد، چه داستان هایی داشتی تو این هاگیرواگیر... بیشتر احتیاط کن...

*راستش من حس بازی کردنم اینجوریا نمیره و این چند وقتم کم بازی نکردم، ولی به شکل عجیبی با برگشتمون به دوران ماقبل تاریخ، منم فاز بازی های قدیمی گرفتم و این چند وقت برای بار انم کمپین جنرالز و زیروهوور و وارکرفت 3 و بتل فور میدل ارت 1 و کنستانتین و ویل راک رو تموم کردم :دی هری پاتر های پی اس وانم رو شبیه ساز رفتم (کتاب هاشم یک دور خوندم :ی) توی استوری 2 رو برای بار انم از اول تا اخر رفتم انمیشن هاشم ریواچ کردم که اماده 5 باشم، دانلد داک پی اس وان رو یک دور دیگه (دومین یا سومین دور در 2 سال اخیر و nامین در طول زنگیم) تموم کردم، ان اف اس های استیکس و پورشه انلیشد هم یک بار دیگه با شبیه ساز تموم کردم :دی (های استیکس شد سومین بار تو 2 سال اخیر پورشه انلیشد هم کمپین پارسال رو تموم کردم، اندرگروند هم شروع کردم هم 1 هم 2 بعد از ان سال دوباره) الدن رینگ هم زیاد بازی کردم، کینگدام کام تو همچنین...

*بازی فقط وقتی نمیتونم بکنم که کار عقب افتاده داشته باشم یا سوشالایز نکرده باشم یا قبلش پیاده روی و طبیعت گردی نرفته باشم :-" این کارارو بکنم دیگه بازی کردن حسش میاد.... نکرده باشم، نمیتونم بازی کنم و حسش نمیاد...

*جی تی 7 بدون نت نمیومد، ان اف اس های کلاسیک رو برای همین ترکوندم :دی جایگزین... الانم در کنار بازی های دیگه، وایس سیتی نسخه اریجینال رو میخوام پلت کنم که حس گرند دفت اتوم برای 6 اماده باشه؛ وای سیتی دفینیتیو پی اس 4 رو 3 سال پیش پلت کردم، نسخه اریجینال اما تروفی های جانبیش مونده (استوری تموم شده)
ایول قوی کار کردی داداش دمت گرم . آره دیگه شما شکارچی تروفی هستی :D.
Keep gaming for ever
منم شدیدا در تلاشم مچ دستم و جیبم رو برای بازیهایی که در پیش داریم آماده کنم.
این بین منم یکم نوستالژی بازی کردم و به سراغ بازیهایی مثل splintercell blacklist و‌ mafia 1 remake رفتم و البته کمی هم Sonic frontiers و Astro bot که پلتفرمینگ خونم نیوفته :D ولی خب برای جدی بازی کردن رو باید تا بازیابی کامل دستم صبر کنم اما همین که دوباره تونستیم آنلاین بشیم دلخوشیه هر چند کوچک که زیستن رو برامون قابل تحمل و گاهی لذت بخش میکنه.

• Love
Reactions: MrElectricWizard
فک کنم اینطرف باید میپرسیدم، اشتباه توی پرسش و پاسخ سوال کردم😬

آقا وای فای کنسول دهن منو سرویس کرد، نمیدونم کرم از کنسوله یا گوشی یا نت، هات اسپات روشن میکنم ده بار باید روی کنسول بزنم روش تا کانکت بشه بهش، چیه مشکل

دوستان الان وضعیت اتصال به شبکه psn چجوریه ؟ کاملا برگشته به قبل یا هنوز ضعیفه یا وصل نمیشه ؟؟
dns های قبلی جوابگو هست یا نه ؟ کلا میشه باهاش بازی دانلود کرد یا بازی آنلاین زد ؟

دوستان الان وضعیت اتصال به شبکه psn چجوریه ؟ کاملا برگشته به قبل یا هنوز ضعیفه یا وصل نمیشه ؟؟
dns های قبلی جوابگو هست یا نه ؟ کلا میشه باهاش بازی دانلود کرد یا بازی آنلاین زد ؟
برای دانلود که بدون دی ان اس با همراه اول وصل شدم و سرعت از ظهر عالیه. ۱۶۰ گیگ رو خیلی خوب دارم دانلود میکنم.
چون بازیای انلاینمو پاک کرده بودم بابت این یکی اطلاعی ندارم. ولی استور راحت بالا میاد و سرعت دانلود راضی کنندس.

• Like
Reactions: dooste.man83
سلام
دوستان من از اکانت ساین شدم ولی مشکلی که دارم این که ایمیل اکانتم روی yahoo است و برای ریکاروری اکانتم به ایملیم دسترسی ندارم رمز پسورد email دارم ولی موقع ورود کد ی روی گوشی ارسال نمیشود در ضمن تمام اطلاعلت اکانت ps4 دارم ایا ساپورت سونی کار ی متونه برا م انجام بده

کد
سلام
دوستان من از اکانت ساین شدم ولی مشکلی که دارم این که ایمیل اکانتم روی yahoo است و برای ریکاروری اکانتم به ایملیم دسترسی ندارم رمز پسورد email دارم ولی موقع ورود کد ی روی گوشی ارسال نمیشود در ضمن تمام اطلاعلت اکانت ps4 دارم ایا ساپورت سونی کار ی متونه برا م انجام بده
اینحور که متوجه شدم تایید دو مرحله ای اکانتت روشنه اما کد ارسال نمیشه تو ایران حالا داستان تحریمه یا اپراتور مانع دریافت پیامک میشه رو خودمم دقیق نمیدونم .
ساپورت که بفهمه تو ایران هستی بهت خدمات نمیده
از یه طریقی باید بتونی همون اکانتتو بهش دسترسی پیدا کنی تا تایید دو مرحله ای رو بندازی رو ایمیلت یا خاموشش کنی.
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

• Like
Reactions: capitan milan
من رو حالت عادی نتونستم آنلاین بازی کنم. ولی با گیر آپ بوستر راحت آنلاین بازی کردم.

• Like
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or