همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

درود بر دوست قدیمی و عزیزم . خوشحالم میبینمت
خیلی مخلصیم . من یک روز قبل چهار شنبه سوری سرکار بودم از ارتفاع ۴ متری leap of fail داشتم دست چپم از ناحیه بازو و مچ شکست ، عمل کردم ، پین و پلاتین گذاشتم .
روزای سختی رو گذروندم هنوزم فیزیوتراپی میرم برای مچم که دامنه حرکتیش برگرده ، دو ماه تو گچ بود . زمانه سختی برای همه بود اونایی هم سلامتی فیزیکیشون به هر دلیلی مختل شد سخت تر .
آره دیگه این چند وقت کامیونیتی ایرانی پلتفرمها عملا در خواب به سر میبردن و هنوزم خیلیا دسترسیشون عادی نشده .
آره ماکان شکن داشت و اتفاقا بازیهای پلاس ماه پیش رو برام به اکانت اضافه کرد ولی فکر نکنم کسی زیاد دست و دلش به بازی کردن میرفت این چن وقت .
خلاصه که پاینده و مانا باشید .
ارادتمندم عزیزم، ارزوی سلامتی برات دارم ایشالا دیگه پیش نیاد، چه داستان هایی داشتی تو این هاگیرواگیر... بیشتر احتیاط کن...

*راستش من حس بازی کردنم اینجوریا نمیره و این چند وقتم کم بازی نکردم، ولی به شکل عجیبی با برگشتمون به دوران ماقبل تاریخ، منم فاز بازی های قدیمی گرفتم و این چند وقت برای بار انم کمپین جنرالز و زیروهوور و وارکرفت 3 و بتل فور میدل ارت 1 و کنستانتین و ویل راک رو تموم کردم :دی هری پاتر های پی اس وانم رو شبیه ساز رفتم (کتاب هاشم یک دور خوندم :ی) توی استوری 2 رو برای بار انم از اول تا اخر رفتم انمیشن هاشم ریواچ کردم که اماده 5 باشم، دانلد داک پی اس وان رو یک دور دیگه (دومین یا سومین دور در 2 سال اخیر و nامین در طول زنگیم) تموم کردم، ان اف اس های استیکس و پورشه انلیشد هم یک بار دیگه با شبیه ساز تموم کردم :دی (های استیکس شد سومین بار تو 2 سال اخیر پورشه انلیشد هم کمپین پارسال رو تموم کردم، اندرگروند هم شروع کردم هم 1 هم 2 بعد از ان سال دوباره) الدن رینگ هم زیاد بازی کردم، کینگدام کام تو همچنین...

*بازی فقط وقتی نمیتونم بکنم که کار عقب افتاده داشته باشم یا سوشالایز نکرده باشم یا قبلش پیاده روی و طبیعت گردی نرفته باشم :-" این کارارو بکنم دیگه بازی کردن حسش میاد.... نکرده باشم، نمیتونم بازی کنم و حسش نمیاد...

*جی تی 7 بدون نت نمیومد، ان اف اس های کلاسیک رو برای همین ترکوندم :دی جایگزین... الانم در کنار بازی های دیگه، وایس سیتی نسخه اریجینال رو میخوام پلت کنم که حس گرند دفت اتوم برای 6 اماده باشه؛ وای سیتی دفینیتیو پی اس 4 رو 3 سال پیش پلت کردم، نسخه اریجینال اما تروفی های جانبیش مونده (استوری تموم شده)

• Love
Reactions: king of north

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or