همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

خب دوستان خبر خوش !
بالاخره موفق شدم تو کنسول sign کنم . البته قبلش با vpn یه اکانت ریکاوری زدم و رمزو عوض کردم ولی ایندفه بلافاصله تو هیچ اکانتی sign نکردم . چند ساعت صبر کردم بعد تو ps app با vpn و بدون تغییر ساعت sign in شدم بعد تو ps5 نه از طریق وارد کردن رمز بلکه با qr code و تایید ورود از طریق ps app تونستم وارد بشم .

امیدوارم هرکی مشکل داره مشکل حل بشه
خدارو شکر پسر، نمیدونی چقدر اعصابم خرد شده بود برات...

خب الان با چت بات سونی چت کردم و گفتم به 2step دسترسی ندارم. بعد جواب که میخوای با ایجنت برای حذف 2step صحبت کنی؟ زدم yes و جواب داد ساعت کاری ایجنت تموم شده.
حالا فردا میرم ببینم چی میشه.

من الان رفتم نگاه كردم بكاپ كد هاى منم نيست.
البته عكس ازشون دارم.
قضيه چيه؟
تا اونجا که من میدونم بعد از آپدیت فریمور، اون قسمت که تو security کدها رو نشون میداد حذف شده.
منطقی هم هست. مثلا اینایی که اکانت ظرفیتی میفروشن، کدها اونجا نمایش داده میشد و طرف می تونست با اون کدها کل اطلاعات اکانت رو عوض کنه. من خودم تا اکانت جدید میزدم از اون کدها عکس میگرفتم که اگر ساین اوت شد، بتونم سریع وارد بشم.
ولی الان کلا اون قسمت حذف شده.

• Like
Reactions: Optimus Prime
تا اونجا که من میدونم بعد از آپدیت فریمور، اون قسمت که تو security کدها رو نشون میداد حذف شده.
منطقی هم هست. مثلا اینایی که اکانت ظرفیتی میفروشن، کدها اونجا نمایش داده میشد و طرف می تونست با اون کدها کل اطلاعات اکانت رو عوض کنه. من خودم تا اکانت جدید میزدم از اون کدها عکس میگرفتم که اگر ساین اوت شد، بتونم سریع وارد بشم.
ولی الان کلا اون قسمت حذف شده.

يعنى كار نميكنن ديگه يا اينكه فقط همون يه بار ميشه ديدشون؟

کار که میکنن. ولی ظاهرا فقط همون یه بار نشون میده. گفتم که قبلا هر زمان میرفتی اون قسمت کدها رو نشون میداد. ولی الان دیگه نیست.
زودتر با کدهای بکاپ 2step رو حذف کن و یه پسورد قوی بزار تا مثل من بیچاره نشی 8-|

احتمالا باید از گوشی یا بروزر وارد اکانت بشی (سایت سونی)

الان امتحان کن هم ویندوز هم ای او اس، بدون وی پی ان، تنظیمات پروکسی هم دیفالت باشه حتما (یک ری استارت کنی فکر کنم درست میشه) بعد ببین میتونی با بروزر وارد اکانتت شی از مای اکانت.سونی.کام

قبلشم ایمیل رو باز نگه دار که که شاید لازم بشه برای کد (ترابل گتینگ کد، بزنی، ممکنه کد رو به جاش به ایمیل بفرسته)

یا اصن از یکی از بک اپ کد ها استفاده کن برای وارد شدن،

*یک گزینه هم این هست که کلا انگولک نکنی وقتی مشکلی نداری، بک اپ کد هم مجبور نمیشی یکی رو بسوزونی....

چون وقتی بک اپ کد هارو داری، 100 درصد میتونی رو کنسول همیشه وارد شی... (قائدتا)

کار که میکنن. ولی ظاهرا فقط همون یه بار نشون میده. گفتم که قبلا هر زمان میرفتی اون قسمت کدها رو نشون میداد. ولی الان دیگه نیست.
زودتر با کدهای بکاپ 2step رو حذف کن و یه پسورد قوی بزار تا مثل من بیچاره نشی 8-|

الان جرات دستكارى ندارم تو اكانت :D

احتمالا باید از گوشی یا بروزر وارد اکانت بشی (سایت سونی)

الان امتحان کن هم ویندوز هم ای او اس، بدون وی پی ان، تنظیمات پروکسی هم دیفلات باشه حتما (یک ری استارت کنی فکر کنم درست میشه) بعد ببین میتونی با بروزر وارد اکانتت شی از مای اکانت.سونی.کام

قبلشم ایمیل رو باز نگه دار که که شاید لازم بشه برای کد (ترابل گتینگ کد، بزنی، ممکنه کد رو به جاش به ایمیل بفرسته)

یا اصن از یکی از بک اپ کد ها استفاده کن برای وارد شدن،

*یک گزینه هم این هست که کلا انگولک نکنی وقتی مشکلی نداری، بک اپ کد هم مجبور نمیشی یکی رو بسوزونی....

چون وقتی بک اپ کد هارو داری، 100 درصد میتونی رو کنسول همیشه وارد شی... (قائدتا)

من الان تو همه ديوايسا ساين اين هستم مشكلى ندارم.
واسه همين ترجيح ميدم كارى نكنم :D
ميخواستم بدم يجا برام پلاس فعال كنه رو اكانت و با اين تفاسير برم يه سه ماهه يا ٦ ماهه ظرفيت ٢ بگيرم كارم راه بيفته فك كنم منطقى تره.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
نترس خطری نداره :D
یه موقع ساین اوت بشی و کدها هم کار نکنن مثل من به ف.ک میری:))
کد اگه باشه در هر صورت کار میکنه...
الان جرات دستكارى ندارم تو اكانت :D

من الان تو همه ديوايسا ساين اين هستم مشكلى ندارم.
واسه همين ترجيح ميدم كارى نكنم :D
ميخواستم بدم يجا برام پلاس فعال كنه رو اكانت و با اين تفاسير برم يه سه ماهه يا ٦ ماهه ظرفيت ٢ بگيرم كارم راه بيفته فك كنم منطقى تره.
افرین بگذار همینطور بمونه مشکلی که نداری همه دیوایس هام مال خودته... تا ببینیم بعدا رفع میشه یا نه،

هروقت خدای نکرده کد هات نزدیک به ته کشیدن بود، اون موقع (مثلا 3 تا کد بیشتر نمونده) یک کاریش میکنیم که تو استپ، حذف بشه، ایشالا تا اون موقع اس ام اس میاد مشکل رفع میشه...

• Like
Reactions: u.s.a and SaDrA-HhH
نکته جالب اینه میرم قسمت 2step و میگه برای تغییر تنطیمات qr کد رو اسکن کن. اسکن میکنم و یوزر پس رو میزنم و در کمال حیرت باز کد دو مرحله ایی میخواد:-??

خب اين كه طبيعيه اولش بخواد.
بايد فردا با پشتيبان صحبت بكنى.

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or