همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

آقا این بحثو دوستانی که میخونن جدی بگیرن خواهشا و تو اولین فرصت اگه 2sv فعاله رو اکانتتون ، سریع به هر نحوی هست این 2sv لعنتیو بردارید و حتما برید شماره موبایلتون هم حذف کنید بره که یوقت سرخود خودش نره فعالش نکنه از رو شماره موبایل چون واقعا سابقه بدی دارن (بعضی اوقات پسورد صد در صد درستو هم میزنه اشتباه و مجبورتون میکنه ریکاوری کنید) ، من شنیده بودم میگفتن پیامک برا همراه اول نمیاد اما برا ایرانسل میاد ولی من خودم تستش کردم برا هیچکدوم نمیاد.

من خودم پشتم به اسکرین شات بکاپ کدهام گرم بود و دیدم داره ته میکشه (مقصر اپ گوشیه) سریع رفتم با همین بکاپ کد زدم v2s برداشتم و اولش تو فکر گذاشتن پسکی و اتنتیکور بودم ترسیدم اونام داستان بشن رفتم همون پسوردو کلفترش کردم

والا شانس نداریم که ، همه چیو ما باختیم تو این مملکت حداقل اکانتمون با 15 سال خاطره نپره که دلخوشی ما گیمرا همیناس.
امنیتش چی؟ نیاییم یه روز ببینیم یکی دیگه تو اکانتمون هست 😔 من از google authenticator استفاده میکنم، یعنی احتمال داره برای اینم مشکلی پیش بیاد؟

• Like
Reactions: reza_cowboy
Google authenticator رو چطوری فعال کردی روی اکانت؟
توی این کشور باید منتظر همه چی بود و خودتو برای بدترین اتفاقات آماده کنی :D
ورژن جدیدش که کار نمیکنه، یدونه گوشی آندرویدی قدیمی داشتم، ورژن پنج authenticator رو نصب کردم روش کار میکنه راحت.

آخه بابا اونم برداریم که خطریه، یه دفعه اکانت به فنا نره.☹️

• Like
Reactions: arshia78
سلام دوستان منم از همون اوایل اومدن 2 step verification برای اکانتم فعالش کردم و اسکرین شات backup code رو هم تو گوشیم قبلیم داشتم ولی متاسفانه گوشی قبلیم چند ماه قبل سوخت و دیگه حتی به اون کد ها هم دسترسی ندارم . الانم فقط از طریق کنسول تو اکانتم sign in هستم و اگر به هردلیلی sign out شم دیگه دسترسی ندارم بهش. و تو وضعیت شکننده ای هستم. میشه لطفا بگید چه حرکتی بزنم خیلی نگرانم
از داخل کنسول برو ستینگ، اکانت، سکیوریتی، بک اپ کد هارو اونجا هم میتونی ببینی، عکس بگیر ازشون یا بنویس...

مسیر رو ممکنه دقیق نگفته باشم ولی حدودا همین هست...

• Like
Reactions: Optimus Prime
از داخل کنسول برو ستینگ، اکانت، سکیوریتی، بک اپ کد هارو اونجا هم میتونی ببینی، عکس بگیر ازشون یا بنویس...

مسیر رو ممکنه دقیق نگفته باشم ولی حدودا همین هست...
سلام اتفاقا دیشب کلی منو را بالا پایین میکردم متاسفانه همچین گزینه ای نبود برام

ستینگ >>> یوزرز اند اکانتز >>> اکانت >>> سکیوریتی،

اینجا مشخص میشه 2استپ وریفیکیشن داری یا نه، داشته باشی مطمئنا بک اپ کد هم همینجا میبینی دقیق همینجا....
دقیقا همینجا رفتم برام این گزینه وجود نداشت
جلوی 2sv نوشته بود activated ولی اجازه غیر فعالسازیشو نمی‌داد و لینک میدادم باگوشی برم تو اکانت .
در مود backup code یه سرچی زدم یسری میگن هست این گزینه یه سری هم‌میگن نیست . حالا نمیدونم برامن چرا نیست.
رسیدم خونه عکس میگیرم از منو

• Like
Reactions: MrElectricWizard
سلام دوستان این دو سه ساعت گذشته برای من نفس‌گیر گذشت و کاری کردم که ریسک بزرگی بود و به نتیجش امیدی نداشتم ولی تونستم مشکل 2sv رو حل کنم
کنسول رو که روشن کردم اول رفت داخل بعد ناگهان sign out شدم . چیزی مثل فاجعه برام بود. رفتم تو ساپورت سونی یه چت بات اومد سوالات اولیه رو پرسید بعد گفت ۴۰ نفر در صف اند . یه ربع صب کردم دیدم ساپورت اصلی اومدو با انگلیسی آماتور سوالاشو جواب دادم خوشبختانه کنسولی که باهاش اکانتمو ساختم دم دست بود و سریالشو براش فرستادم . شماره موبایل با پیش شماره ایرانو فرستادم . چنتا سوال دیگه کرد بعد در کمال ناباوری گفت ورود دو مرحله ای رو برات غیر فعال کردم. انگار بال در آوردم بعد لینک ریست پسورد اومد ولی بازم مشکلم کامل حل نشده .
از طریق کنسول sign in میشم میگه برا امنیت یک کد به صورت ایمیل یا پیام متنی برات میاد ولی تا الان هیچکدومش نیمده‌
الان حداقل 2sv رو غیر فعال کردم ولی بازم در نمیتونم وارد بشم
ولی نکته امیدوار کننده اینکه با مرورگر گوشی تونستم وارد اکانتم بشم

Attachments

• Screenshot_20251022_210920_Gallery.jpg
    Screenshot_20251022_210920_Gallery.jpg
    264.6 KB · مشاهده: 10
  • Screenshot_20251022_201910_Gmail.jpg
    Screenshot_20251022_201910_Gmail.jpg
    148.2 KB · مشاهده: 10
آخرین ویرایش:
متاسفانه پیامک نمیاد و تنها راه برداشتن two step برقراری ارتباط با ساپورت سونیه. دوستانی که مشکل زبان دارن، می تونن به این سایت مراجعه کنن و براشون انجام میدن.
خدمات ریکاوری Archives - ویپاک پلاس
اینکه سایتش معتبر هست یا نه رو نمیدونم، پای خودتون :D

امنیتش چی؟ نیاییم یه روز ببینیم یکی دیگه تو اکانتمون هست 😔 من از google authenticator استفاده میکنم، یعنی احتمال داره برای اینم مشکلی پیش بیاد؟
داداش این دیگه واقعا خیلی ریسکیه و همونطور که رفیقمون گفت معلوم نیست تو این مملکت هیچی و بستگی به خودت داره چقدر اطمینان داری به این مملکت و کاراش؟؟!!!!
ولی من خودم ترجیح دادم فعلا به همون پسورد بسنده کنم که رفتم تو این سایت اول چک کردم ببینم چقدر امنیت داره این پسوردم و بعدش خیالم راحتتر شد و انجامش دادم!!!
هر زمان دوباره شرایط کشور نرمالتر از الان شد و ارسال پیامک فعال شد شما با خیال راحت یبار 2sv فعال کنی همون بکاپ کد بگیری خیالت حداقل تا 2 سال اینا راحته چون خیلی به کارت نمیاد هی بخواهی ساین این کنی (مثل من نصفش برا ورود به اپ از بین نره)
اما فعلا بنظر من اوضاع خطریه و ما بیشتر از اینکه بترسیم کسی بتونه شاید با هک بیاد تو اکانت ، باید از این بترسیم بیخود و بی جهت اکانت از دست ندیم سر این مسخره بازیا!!!چون اینجا قضیه از اونور بوم افتادن شده برا ما.

من حدسم اینه خیلیا مثل خودم اصلا خبر ندارن از این اتفاقات و سر یه مسائل مثل دادن اکانت به رفیق و عوض کردن دستگاه اینا تازه متوجه میشن چیشده و چه اتفاق بد و وحشتناکی افتاده ، تا آخر سال هم خدایی نکرده اونایی که خبر ندارن وقتی خبر دارن میشن که دیگه واقعا هیچ راهی نمونده براشون و آشنا و غریبه میان تو این تاپیک.

• Like
Reactions: rahmanshahi
سلام به همگی من فعلا ناامید شدم
تو کنسول نمیتونم sign in شم و میگه برای امنیت بیشتر (بعد ریکاوری اکانت و رمز جدید و حذف 2sv ..) نیاز یه verification code بیاد یا از طریق ایمیل یا sms که بعد از بارها تلاش حتی ایمیلم نمیاد ..
تو گوشیم که app چه با vpn چه با تغییر ساعت و.. کار نمیکنه ... مرور گر وب هم پیام میده رمز یا ایمیل درست نیست یا اینکه ممکن است نیاز به تغییر رمز داشته باشه. ..
خلاصه اینکه تمام مدت فقط یک بار شانسی تونستم با مرور گر گوشی وارد اکانت بشم
فعلا تا مدتی میخوام سمت کنسول و app نرم ببینیم چی میشه ...

• Sad
Reactions: MrElectricWizard
خب دوستان خبر خوش !
بالاخره موفق شدم تو کنسول sign کنم . البته قبلش با vpn یه اکانت ریکاوری زدم و رمزو عوض کردم ولی ایندفه بلافاصله تو هیچ اکانتی sign نکردم . چند ساعت صبر کردم بعد تو ps app با vpn و بدون تغییر ساعت sign in شدم بعد تو ps5 نه از طریق وارد کردن رمز بلکه با qr code و تایید ورود از طریق ps app تونستم وارد بشم .

امیدوارم هرکی مشکل داره مشکل حل بشه

Attachments

• Screenshot_20251023_211321_PS App.jpg
    Screenshot_20251023_211321_PS App.jpg
    71.1 KB · مشاهده: 8
  • Screenshot_20251023_211621_PS App.jpg
    Screenshot_20251023_211621_PS App.jpg
    75.1 KB · مشاهده: 8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or