همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام، این سرویس ea access که تازه برای ps4 اومده رو چجوری میتونیم تهیه کنیم؟ برای اکانتای آمریکا شماره کریدیت کارد میخواد و با اعتبار psn Wallet نمیشه خریدش! کسی راهی سراغ نداره؟
احتمال داره مثل xbox کارت pre-paid براش بفروشن؟

ستگاه من حین کانکت به اینترنت ارور nw-31201-7 میده
با کابل وصل میکنم و این اتفاق یهویی امروز اتفاق . نه تنظیمات روتر تغییر کرده نه چیزی
ولی موبایلم رو هات اسپات میکنم کانکت میشه

سلام من روتر tplink TL-WR840N رو خریدم الان دو روزه هرچی vpn تست میکنم PSN باز نمیشه همچی اوکیه فقط PSN ارور میده موقع تست . توی گوشی اوکیه توی دسگا هم اگه روی psn برم و 2 دقیقه صبر کنم باز میشه وقتی هم باز میشه کند نیست دیگ. مشکل از کجاس؟ تنظیم خاصی داره؟

سلام من روتر tplink TL-WR840N رو خریدم الان دو روزه هرچی vpn تست میکنم PSN باز نمیشه همچی اوکیه فقط PSN ارور میده موقع تست . توی گوشی اوکیه توی دسگا هم اگه روی psn برم و 2 دقیقه صبر کنم باز میشه وقتی هم باز میشه کند نیست دیگ. مشکل از کجاس؟ تنظیم خاصی داره؟
دوستان من با خط دیگ تست کردم جواب داد. با شاتل تست میکنم نمیشه با مخابرات تست کردم جواب داد مشکل از سمت شاتله. راهی داره؟ زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم؟

دوستان من با خط دیگ تست کردم جواب داد. با شاتل تست میکنم نمیشه با مخابرات تست کردم جواب داد مشکل از سمت شاتله. راهی داره؟ زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم؟
این طور مواقع کار سختی پیش روی داری
چون معمولن دایورت میکنن با بهونه های بامزه

• Like
Reactions: imanasgharpour

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or