همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

یه مشکل عجیبی برام پیش اومده!
تا دیرو با نت adsl به دستگاه وصل میشدم و بازی میکردم یهو دیشب نشد زنگ زدم پشتیبانی گفتن اختلال بوجود اومده جالبه بعدش تونستم با نت گوشی به دستگاه وصل بشم ولی الان از صبح هر کاری میکنم نمیتونم دیگه دستگاه رو به نت خونه وصل کنم!هی آی پی میخواد و دستی هم تنظیم میکنم وصل نمیشه در حالیکه به راحتی به نت موبایل وصل میشه.موبایلمو و تبلت و پی سی هم وصل میشن به نت خونه!زنگ زدم پشتیبانی میگه بلد نیستیم.کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟نتم هم آسیاتک هست.

کسی راجب مشکلم نظری نداره؟؟
بعضی از بازی ها برای nat type محدودیت دارن مثلا نمی زارن نت تایپ ۳ به کسی وصل شه به خاطر همینه شما نمی تونین با دوست COD بازی کنی
اگه با اینترنت ایرانسل گوشی بازی می کنی راهی برای تغییر nat type نیست ولی اگه مودم ایرانسل داری می تونی nat type رو تغییر بدی اموزشش تو اینترنت هست

با سلام وخسته نباشید به کلیه ی اعضای سایت
من یسوال داشتم واون هم اینه که از پلی استور از طرق گیفت کارت یک سری اپشن خریدم که اکانت امریکا هستش الان که دانلود کردم توی waiting to install گیر کرده ومیزنم روش میره تو صفحه استور .
اینم بگم که بازی رجین دو هستش .
راه حلی هست که بگید ممنون میشم ازتون

با سلام وخسته نباشید به کلیه ی اعضای سایت
من یسوال داشتم واون هم اینه که از پلی استور از طرق گیفت کارت یک سری اپشن خریدم که اکانت امریکا هستش الان که دانلود کردم توی waiting to install گیر کرده ومیزنم روش میره تو صفحه استور .
اینم بگم که بازی رجین دو هستش .
راه حلی هست که بگید ممنون میشم ازتون
سلام، برای هر بازی با هر ریجنی باید محتوا از همون ریجن بخرید. یعنی برای بازی ریجن ۲ باید با اکانت اروپا محتوای اضافه میخریدید. متاسفانه هیچ راهی نداره بتونید از محتوای اضافه با ریجن مشخص روی بازی با ریجن متفاوت استفاده کنید.
به نظرم با چت سونی ارتباط برقرار کنید و بگید مبلغ خرج شده برای محتوای اضافه رو ریفاند کنن.

ممنون میتونید بگید دقیقا چی براشون بفرستم که این مبلغ رو ریفایند کنن اخه من ی کاربر تازه وارد سونی هستم زیاد از این چیزا سر در نمی یارم ،با تشکر.

دوست عزیز این کار حتمی نیست و طرف قانع نشه پس نمیده.
اون استوری که ازش خریدی باید به پشتیانی ش پیغام بدی با چت کنی باهاشون و توضیح بدی که بازیت ریجنش2 بوده و تو اشتباهی واسه ریجن 1 خرید کردی!
بعید میدونم پس بدن چون این شرایط و توضیح دادن همه جا.

....::::فوری::::....
سلام دوستان . من اینترنت مبین نت دارم که از نوع نت تایپ ۲ مدیریت هستش. نمیتونم با کسایی که نت تایپ ۳ دارن بازی فایتینگ کنم . میخواستم ببینم اگه آیپی استاتیک بگیرم نت تایپ من open خواهد شد . سپاس

سلام دوستان ۲ تا سوال داشتم
اولی‌:آیا می‌شه بازی‌های رو که خودمون از شاپ سونی گرفتیم پس بدیم من یه بازی ۵۷ پوندی گرفتم اصلا خوشم نیومد
۲:آیا بازی‌های ps3 رو می‌شه روps4 اجرا کرد یا نه?

سلام،من سوال دارم لطفا اگه ممکنه هرکسی وارده جواب بده ممنون میشم.من به تازگی مغازه زدم و سوالم اینه که من وقتی یک اکانت بازی از psn میخرم،این سه ظرفیت بازی رو چند بار میتونم بفروشم،در واقع میخوام بدونم هر ظرفیت رو به چند نفر میتونم بدم مثلا ظرفیت ۱ رو میتونم به چن نفر بفروشم

سلام دوستان کسی با این مشکل مواجه شده؟الان 20 روز هست که نمیتونم به سرور بتل 4 وصلشم لطفاً راهنمایی کنید.

Attachments

• ۲۰۱۹۰۷۰۳_۱۹۳۴۰۳.jpg
    ۲۰۱۹۰۷۰۳_۱۹۳۴۰۳.jpg
    1.2 MB · مشاهده: 16
دوستان سرویس ea access از امروز در دسترس قرار گرفته . کسی اطلاعات کلی راجع بهش داره ؟ با پرداخت ۳۰ دلار می تونیم تمام بازی های ea رو تا یک سال مجانی بازی کنیم ؟ و این‌ سرویس شامل فیفا ۲۰ که دو سه ماه دیگه عرضه می شه هم خواهد شد ؟ اینجوری باشه واقعا عالیه !

دوستان سرویس ea access از امروز در دسترس قرار گرفته . کسی اطلاعات کلی راجع بهش داره ؟ با پرداخت ۳۰ دلار می تونیم تمام بازی های ea رو تا یک سال مجانی بازی کنیم ؟ و این‌ سرویس شامل فیفا ۲۰ که دو سه ماه دیگه عرضه می شه هم خواهد شد ؟ اینجوری باشه واقعا عالیه !

نه بازی های جدید بعد از یه مدت به این لیست اضافه میشن
FIFA 20 and Madden 20 are also listed as "coming soon."
فعلا این بازی هارو میشه بازی کرد :

سلام، این سرویس ea access که تازه برای ps4 اومده رو چجوری میتونیم تهیه کنیم؟ برای اکانتای آمریکا شماره کریدیت کارد میخواد و با اعتبار psn Wallet نمیشه خریدش! کسی راهی سراغ نداره؟

خوب تاریخ نمی دن که معمولا چند وقت بعد به لیست اضافه می شه ؟ مثلا فیفا ۱۹ پارسال برای بقیه پلتفرم ها چند وقت بعد ریلیز قابل استفاده بوده ؟ نکته دیگه این که میشه اینارو دانلود کرد افلاین هم بازی کرد دیگه ؟ شرایط عین پلاس می مونه ؟

خوب تاریخ نمی دن که معمولا چند وقت بعد به لیست اضافه می شه ؟ مثلا فیفا ۱۹ پارسال برای بقیه پلتفرم ها چند وقت بعد ریلیز قابل استفاده بوده ؟ نکته دیگه این که میشه اینارو دانلود کرد افلاین هم بازی کرد دیگه ؟ شرایط عین پلاس می مونه ؟

معمولا تاریخ نمیدن، بعضی بازی ها سریع اضافه میشن و بعضی هاش دیرتر

در مورد اون دو تا سوالت اطلاعات ندارم

• Like
Reactions: Kiami

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or