همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

آقا این Back up کد ها که تاریخ انقضا ندارن که ؟ من همون موقع که دو مرحله ایی کردم اونا رو یادداشت کردم و عکسم گرفتم از صفحه تلوزیون برای بعدا ... حالا یک روزی به مشکل بخورم اونا کار میکنن که ؟ چون یک نفر دیدم صفحه قبل نوشته بود بک آپ کد هم براش کار نمیکنه .
در ضمن راهی هست تاریخ تولدی رو که برای ساخت اکانت استفاده کردیم ببینیم ؟ برای روز مبادا چون من دقیق یادم نمیاد چی وارد کردم :دی

آقا این Back up کد ها که تاریخ انقضا ندارن که ؟ من همون موقع که دو مرحله ایی کردم اونا رو یادداشت کردم و عکسم گرفتم از صفحه تلوزیون برای بعدا ... حالا یک روزی به مشکل بخورم اونا کار میکنن که ؟ چون یک نفر دیدم صفحه قبل نوشته بود بک آپ کد هم براش کار نمیکنه .
در ضمن راهی هست تاریخ تولدی رو که برای ساخت اکانت استفاده کردیم ببینیم ؟ برای روز مبادا چون من دقیق یادم نمیاد چی وارد کردم :D
برا من که زد نامعتبر بکاب کد هارو
انگار تاریخ دارن
مگه تاریخ الکی وارد کردین؟ چرا خو :D

• Poker Face
Reactions: River Phoenix
برا من که زد نامعتبر بکاب کد هارو
انگار تاریخ دارن
مگه تاریخ الکی وارد کردین؟ چرا خو :D
نه تاریخ الکی وارد نکردم. مال ده سال پیشه چون باید تاریخ تولد رو تبدیل میکردم مطمئن نیستم درست وارد کرده باشم .
درضمن کد ها تاریخ اعتبار دارن یعنی هر چند وقت یک بار باید بریم تو ستینگ دوباره نگاه کنیم نکنه عوض شده باشن و دوباره یادداشت کنیم ؟

سلام من هم امتحان کردم برام کد اومد !
اما جالبیش اینه کد از این شماره برام اس ام س شد : 98920xxxxxxx+ !!! یعنی انگار از یه شماره موبایل رایتل !
دوبار هم امتحان کردم هر دوبار اس ام اسی که اومد از پیش شماره رایتل اومد !!! کسی دلیلش رو میدونه ؟

• Like
Reactions: saeed_sg
با سلام- من تازه PS4 خریدم و اطلاعاتم در حد صفره
آقا من چطور میتونم بفهمم چه بازی هایی روی اکانت خریداری شده
من یه اکانت دارم که نمیدونم چیا روشه
لطفا کمک کنید

با سلام- من تازه PS4 خریدم و اطلاعاتم در حد صفره
آقا من چطور میتونم بفهمم چه بازی هایی روی اکانت خریداری شده
من یه اکانت دارم که نمیدونم چیا روشه
لطفا کمک کنید

سلام
توی منو برو سمت راست ، گزینه Library
اونجا هم برو قسمت purchased بازی های که توی اکانت هست رو نشون میده

آقا اول اینکه چطور میشه فهمید یه اکانت قانونیه یا هکی
من الان یه اکانت خریدم که گفت قانونیه و ریجن اکانت آلمانیه
منم ایمیل و پسورد و عوض کردم شماره موبایل خودمم گذاشتم، اکانت 3- 4 تا فرند داره کا انگار خارجین
بن نشیم یه وقت

سوال دوم اینه که الان اکانتو دی اکتیو کردم چون طرف کنسول رو فروختهه و اکانتش رو کنسول مونده تا وقتی که بفروشتش بعد رو کنسول خودم پریمیری کردم
اکانت خودمم پریمیری هستش
الان بازی های روی اون اکانت رو چطوری باید بیارم
تو لایبراری اکانت خودم نمیاد ولی وقتی با اون میرم تو لایبراری بازی ها هستن

آخرین ویرایش:
آقا اول اینکه چطور میشه فهمید یه اکانت قانونیه یا هکی
من الان یه اکانت خریدم که گفت قانونیه و ریجن اکانت آلمانیه
منم ایمیل و پسورد و عوض کردم شماره موبایل خودمم گذاشتم، اکانت 3- 4 تا فرند داره کا انگار خارجین
بن نشیم یه وقت

سوال دوم اینه که الان اکانتو دی اکتیو کردم چون طرف کنسول رو فروختهه و اکانتش رو کنسول مونده تا وقتی که بفروشتش بعد رو کنسول خودم پریمیری کردم
اکانت خودمم پریمیری هستش
الان بازی های روی اون اکانت رو چطوری باید بیارم
تو لایبراری اکانت خودم نمیاد ولی وقتی با اون میرم تو لایبراری بازی ها هستن

حب اکانت من تابحال نخریدم اینو باید دوستان دیگه جواب بدن
اما به نظرم اگر میخوای بازی دیجیتالی بگیری یه اکانت خودت بساز گیفت کارت بگیر و خودت تهیه کن تا خطر هم نداشته باشه

ولی در مورد سوال دومت
ببین مثلا تو یه اکانت به اسم خودت داری ( علی ) ... یه اکانت دیگه هم رو کنسولت هست به اسم من مثلا ( احمد )
اکانت من روش بازی داره میخوای اونا رو روی اکانت خودت اجرا کنی
اول باید اکانت ( احمد ) رو روی دستگاهت Primary کنی
بعد بازی ای که میخوای دانلود کنی رو با همون اکانت احمد بذاری شروع به دانلود کنه
حالا وقتی برگردی روی اکانت خودت میبینی بازی به MENU اضافه شده و میتونی هر وقت دانلودش تموم شد با اکانت خودت بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or