همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

شما هم مشکل دارید تو psn ؟ از دیشب یا گیر میده به لایسنس بازی یا نمیزاره بریم داخل گیم یا وصل نمیشه و هی قطع و وصل میشه
بقیه رو میبینم راحت داخلشن شک کردم شاید نت ایران باز داستان شده

خب به سلامتی مثل اینکه به سرورای PSN دیگه نمیشه وصل شد :| تا الان که دو دست فیفا بازی کردم از صبح به غلط کردن افتادم انقد لگ بود
الانم که دیگه کلا ارور میده و به بخش آنلاین بازی ها وصل نمیشه

دوستان با این وضعی که داریم جلو میریم من پیشنهادم اینه چند نفر جمع شیم دور هم یه قل دو قل بازی کنیم :|

مملکت مسخره ای داریم‌ خداییش،دهنمون از دیروز تا حالا سرویس شد ولی نمیشه یه دست درست و حسابی آنلاین بازی کرد

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

سلام
دوستان من اکانت یه بازی ای رو ریختم رو دستگاهم و اکتیوش کردم و رو اکانت خودم دارم آفلاین بازی میکنم
حالا اون اکانت رو اگه بدم به به کسه دیگه چطوری میتونه رو دستگاه خودش اکتیو کنه و اونم بصورت آفلاین بازی کنه؟

سلام
دوستان من اکانت یه بازی ای رو ریختم رو دستگاهم و اکتیوش کردم و رو اکانت خودم دارم آفلاین بازی میکنم
حالا اون اکانت رو اگه بدم به به کسه دیگه چطوری میتونه رو دستگاه خودش اکتیو کنه و اونم بصورت آفلاین بازی کنه؟
هر اکانت رو فکر کنم هر 6 ماه، یه بار میشه دی اکتیو کرد . با این حساب اگه برا اینکه خودت استفاده کنی یه بار دی اکتیو شده تا شما اکتیو کنی یه بارش مصرف شده ، پس به مشکل میخوری ، حالا باز ببین بقیه چه جوابی میدن تا مطمئن شی.

آخرین ویرایش:
چند روز که اتصال به اینترنت از کنسول قطع شده کنسول و مودم اینترنت هردو رو ریست کردم دوباره تنظیم کردم اما باز وصل نشدم dns mtu تنظیم کردم ،تو تست اینترنت فقط سه گزینه میاد ssid , obtain ip address, internet connection که هردو successful هستن، نمیزاره psn بسازم an error has occurredمیاد ارور nw_31456_9

دوستان اگر امکان داره تفاوت نسخه های مختلف GTA V رو توضیح بدید؟ اگر کسی حجم کلی بازی تا الان رو می دونه ممنون میشم اعلام کنه.

من دیشب خرید کردم یکی از باندل ها رو اما بعدش فقط بهم نسخه استاندارد داد و نوشت نمیتونی باندل بخری
پس فقط میتونی نسخه استانداد بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or