به شدت گیر cannot download افتادم، خدا میدونه چه بلایی سر نت آوردن دوباره
من نمیدونم لینک دانلود بازی اونم به صورت قانونی که بابتش دلار دادیم نه اینکه هکی یا دزدی باشه و نه سیاسی هست نه مشکل جنسی داره چرا باید به این روز بیوفته یه بازی را هم میخوان ازمون بگیرم
من مشکلی ندارم اما میدونم فقط بحث بازی و این ها نیست و در آینده نزدیک در سال ۹۷ خیلی اتفاق ها خواهد افتاد.این متن خبر رو کامل بخونید متوجه میشید:مشکل منم هست

آریا تو چرا خود آزاری میکنی؟حالا تا ما خواستیم The Old Hunters رو برای Bloodborne بگیریم، این وضعیت Cannot Download پیش اومد.
الآن چند روزه سر دانلود Bloodborne اسیر شدم، در حالی که باید در حالت عادی توی یکی دو روز دانلود میشد. ولی امروز صبح به یه راه حل مسخره رسیدم و دوستان هم امتحان کنن ببینن جواب میده یا نه.
من دانلودهای حجیم رو با همراه اول انجام میدم و هی ارور میده. رفتم مودم ADSL رو وصل کردم به کنسول و دیدم درسته! البته با سرعت زیر خط فقر هست، ولی به هر حال جلو میره و دیگه Cannot Download هم نمینویسه! بعدش مودم رو خاموش کردم و دوباره موبایل رو وصل کردم و درست شد!! البته فقط برای یکی دو ساعت، و بعدش دوباره خراب شد و باز مجبور شدم پروسه قبلی رو انجام بدم. مشکل اینجاست که نمیشه سریع از مودم به موبایل نقل مکان کرد و باید حداقل 20،30 دقیقه با مودم سرگرم بشه و مهربون بشه تا بعدش اجازه بده با موبایل دانلود کنم!
حالا نمیدونم کنسول بعد از آپدیت اخیر یه باگی چیزی پیدا کرده که باید بین مودم سیمی و بی سیم تعویض کرد تا درست بشه، یا مثلاً IP که تغییر بکنه درست میشه یا چی. ولی دوستان یه تستی بکنن شاید درست بشه.
یه مدتی با PSX میگرفتم و خیلی هم راحت بود.آریا تو چرا خود آزاری میکنی؟
اینهمه بازی رو کی با خود کنسول دانلود میکنه آخه تو ایران؟ قشنگ با پیسی از سایتهای داخلی با سرعت مکس بگیر، مثل آب خوردن انتقال بده! کوچکترین تنظیم خاص و سختی هم نداره PSX، به حدی راحته کار باهاش من تم های ۲۰ مگی هم با psx میگیرم!
رو سابتهای ایرانی دیتای تمام بازیهای ps4 رو میتونی از سرور داخلی پیدا کنی با حداکثر ممکن سرعت خطت بگیری

احتمالا سال جدید بزنن کل psn فیل کنن هستعجب گیری کردیم با این وضعیت منم گیر Cannot Download افتادم !
اینم توضیحش
An Error Occurred On the server
(HTTP Status Code : 403)
(CE-40851-8)
آپدیت هیچ بازی رو اجازه نصب نمیده !
ده بار که پاک میکنم دوباره میزنم تازه دلش شاید بسوزه یه آپدیت رو بذاره دانلود کنم
حالا درست تموم بشه یا نه با خداست !
منم همین کارو میکنم اولش که دانلود میکنی تا یه جایی مشکل نداره بعد که can not download میده میرم ای پی ادرسو عوض میکنم سرعت به شدت میاد پایین ولی 2 3 مگ که دانلود کرد دوباره کانکشن را بر میگردونم به حالت اول سرعت میره بالا.حالا تا ما خواستیم The Old Hunters رو برای Bloodborne بگیریم، این وضعیت Cannot Download پیش اومد.
الآن چند روزه سر دانلود Bloodborne اسیر شدم، در حالی که باید در حالت عادی توی یکی دو روز دانلود میشد. ولی امروز صبح به یه راه حل مسخره رسیدم و دوستان هم امتحان کنن ببینن جواب میده یا نه.
من دانلودهای حجیم رو با همراه اول انجام میدم و هی ارور میده. رفتم مودم ADSL رو وصل کردم به کنسول و دیدم درسته! البته با سرعت زیر خط فقر هست، ولی به هر حال جلو میره و دیگه Cannot Download هم نمینویسه! بعدش مودم رو خاموش کردم و دوباره موبایل رو وصل کردم و درست شد!! البته فقط برای یکی دو ساعت، و بعدش دوباره خراب شد و باز مجبور شدم پروسه قبلی رو انجام بدم. مشکل اینجاست که نمیشه سریع از مودم به موبایل نقل مکان کرد و باید حداقل 20،30 دقیقه با مودم سرگرم بشه و مهربون بشه تا بعدش اجازه بده با موبایل دانلود کنم!
حالا نمیدونم کنسول بعد از آپدیت اخیر یه باگی چیزی پیدا کرده که باید بین مودم سیمی و بی سیم تعویض کرد تا درست بشه، یا مثلاً IP که تغییر بکنه درست میشه یا چی. ولی دوستان یه تستی بکنن شاید درست بشه.
شما موقع کار با psx توی همون تب و زبانه setting بمون و به تب اول بر نگرد. بدون هیچ مشکلی تا اخر میره.یه مدتی با PSX میگرفتم و خیلی هم راحت بود.ولی یکی دو سال پیش یه آپدیتی اومد و بعدش PSX برام منهدم شد و موقع انتقال تا یه جایی میرفت و به آخر نمیرسید! حالا دوباره میرم سراغش شاید مشکل برطرف شده باشه.
کلاً این آپدیت های PS4 ضررشون برای من بیشتر از سودشون بوده!![]()