همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان سلام. من به یه مشکلی برخوردم. من حالت 2 مرحله ای روی اکانتم فعال کرده بودم و سیم کارتمو عوض کردم و حواسم نبود شکستمش! امروز که میخوام از استور خرید کنم میگه کدی که به سیم کارت ارسال شده رو وارد کن و حالا سیم کارت رو هم ندارم! چجوری باید این مشکلو حل کرد! توی خود همون صفحه این آدرس رو داده : http://playstation.com/support/2sv/ که متاسفانه این صفحه اصلا وجود نداره!

پ.ن : مشکل حل شد \m/

آخرین ویرایش:
سلام دوستان برای بازی انلاین با پینگ ایران مثلا بتلفیلد ۱ ... اکانت ریجن ۱ بسازم یا ۲ ؟ یا اصلا فرقی نداره ؟ اخه پینگم برای سرور امریکا 250 ولی برای اروپا تا 100 میتونم پینگمو کاهش بدم

سلام دوستان برای بازی انلاین با پینگ ایران مثلا بتلفیلد ۱ ... اکانت ریجن ۱ بسازم یا ۲ ؟ یا اصلا فرقی نداره ؟ اخه پینگم برای سرور امریکا 250 ولی برای اروپا تا 100 میتونم پینگمو کاهش بدم
ریجن اکانت شما به این موضوع ربطی نداره ، تو منوی بازی میتونید سروری که میخواهید بهش وصل بشد رو انتخاب کنید

سلام
دوستان کسی اینترنت ۴.۵ ایرانسل چک کرده بینه واس انلاین بازی کردن خوبه یا نه ؟

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
سوالتون به اين بخش مربوطه
براي انلاين بازي كردن هم ثبات نت بايد داشته باشيد اگه ثابت نباشه و نوسان داشته باشه فرقي نميكنه ٤.٥ جي باشه يا ٤جي درهر صورت پينگ خوبي ارائه نميده
من خودم با نت ٣جي همراه اول راحت ميتونم انلاين بازي كنم

• Like
Reactions: Ho3ein73
سلام
دوستان من میخوام دی ال سی بلادبورن رو بگیرم حالا چنتا مشکل وجود داره،اول اینکه دیسک بازی من ریجنش ۲ هستش و اکانتم ریجن ۱.بخاطر سیو های بازی مجبورم دی ال سی رو بخرم،میشه راهنمایی کنید چکار کنم؟جریان این پرایمری کردن چیه ک دی ال سی رو با ی اکانت ریجن دو بخرم بعد سینکش کنم رو اکانت خودم.

Sent from my HTC One max using Tapatalk

• Like
Reactions: Ho3ein73
سلام
من دستگاه قبلیمو فروختم و یه pro گرفتم . الان ک میخام از اکانته psn ک تو دستگاه قبلیم داشتم استفاده کنم رمز و ایمیل رو میزنم و اکانت بالا میاد ولی اکتیو نمیشه و هر بار ک روشن و خاموش میکنم سیو ها و تنظیماتی ک کردم میپره و منو ب عنوان یوزر مهمان میشناسه!!. حتی گزینه delete usser یا active کردن کلا نیستش!!!
مشکل چیه. خواهشا راهنماییم کنید. کلی تروفی داشتم تو اکانت قبلیم .

سلام
من دستگاه قبلیمو فروختم و یه pro گرفتم . الان ک میخام از اکانته psn ک تو دستگاه قبلیم داشتم استفاده کنم رمز و ایمیل رو میزنم و اکانت بالا میاد ولی اکتیو نمیشه و هر بار ک روشن و خاموش میکنم سیو ها و تنظیماتی ک کردم میپره و منو ب عنوان یوزر مهمان میشناسه!!. حتی گزینه delete usser یا active کردن کلا نیستش!!!
مشکل چیه. خواهشا راهنماییم کنید. کلی تروفی داشتم تو اکانت قبلیم .
سلام
رو قبلیه دی اکتیو نکردن مگه؟

وارد اكانتتون توي سايت بشيد از قسمت ديوايس دي اكتيو كنيد بعد رو كنسول جديد فعالش كنيد
وارد میشم ولی اموزش فقط میده ک چجوری از خود دستگاه اینکارو بکنیم!!
کجاش هستش؟؟
یه سوال... رمزمو بدم ب اون بنده خدایی ک دستگاه رو خریده بعد ایشون فقط دی اکتیو کنه و منم وارد اکانتم شم و بعد اکتیو کنم اوکی میشه؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or