همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

منم همین مشکل دارم کد فعال سازی دیگه نمی فرسته احتمالا باید مشکل از اپراتور باشه از طریق اون باید پیگیری کنیم
من ديشب كارت تماس خارجي خريدم. به ساپورت سوني امريكا زنگ زدم. باهاشون مساله رو مطرح كردم.ازم مشخصاتم رو گرفت و اولش هي ميگفت ما نميتونيم tsv رو غيرفعال كنيم براتون و اين حرفا.
اما اينقدر كه اصرار كه كردم طرف منو تو هولد نگه داشت تا بره هماهنگ كنه. اخرش جواب داد كه تو يك يا دو روز كاري واست ايميل غير فعال كردن tsv مياد و بعدش شمارت رو تغيير بده. بعد قطع تماسم تقريبا يه ربع بعدش ايميلش واسم اومد و خوشبختانه tsv غيرفعال شد واسم.
واقعا خوشم اومد از ساپورت سوني كه كارمو راه انداخت. بنظرم شما هم زودتر همينكارو كنيد. اگه بخواين شماره ساپورت سوني رو بفرستم.

این مشکل نیومدن کد روی موبایل قبلا هم یکبار به وجود اومد و حدودا 2 روز این مشکل بود و بعد درست شد ... مشخص هم نیست که از سمت اوپراتورهای ما هستش یا از سمت خود سونی
الان برای خود من هم نمیاد

• Like
Reactions: virtual30t
این مشکل نیومدن کد روی موبایل قبلا هم یکبار به وجود اومد و حدودا 2 روز این مشکل بود و بعد درست شد ... مشخص هم نیست که از سمت اوپراتورهای ما هستش یا از سمت خود سونی
الان برای خود من هم نمیاد
احتمالا از سمت اپراتورهاي ماست. بخاطر اينكه ديشب بعد اون جريانات شماره همراه اول رو فعال كردم راحت اس ام اس اومد ولي وقتي خواستم ايرانسل رو بدم همچنان اس ام اس نميومد.

• Like
Reactions: .:AC MilaN:.
من تقريبا يه هفته است نميتونم از طريق كنسول برم تو استور فقط يه بار تونستم ... باقي موارد يه please wait بي انتها رو نشون ميده !
الان من بايد جه كار كنم با اين وضعيت

سلام
آقا من یه اکانت دارم که حدود دو هفته پیش اول از طریق سایت دی اکتیو آل شده و بعد روی کنسولم اکتیو شده
در نتیجه قاعدتاً تا 6 ماه بعد از تاریخ دی اکتیو آل کسی نباید بتونه اکانت منو دی اکتیو کنه مگر اینکه خودم از طریق کنسول دی اکتیو کنم
درسته یا نه!؟
پس اگر درسته چجوریه که اکانت من تا حالا دو مرتبه خود به خود دی اکتیو شده؟؟؟!!!
پ.ن
البته اینم بگم که حک نشدما
ولی یه نفر دیگه پسورد اکانت مذکور رو داره(هماهنگ شده)
خواستم بدونم اون شخص میتونه با توجه به مواردی که گفتم منو دی اکتیو کنه یا نه!؟
و اگر جواب مثبته و میتونه لطفا بگید چجوری این کار رو میکنه!؟

ممنون خیلی واجبه خواهشا جواب بدید

آخرین ویرایش:
رفقا من چند روزه نمیتونم برم PS STORE
کنسول به اینترنت وصل هست همه آپدیتها و بازی ها رو میتونم آنلاین بازی کنم ولی تا میام برم استور میپره بیرون
داستان چیه؟ اگه کسی میدونه جوابش و بده ممنون میشم

دوستان کدوم ایالت تو آمریکا در ps store بهش tax نمیخوره موقع خرید بازی ؟
فک نکنم استور سونی tax بزنه رو بازی ها !؟ برای من 7-8 سال که رو ایالت Virgina است و مالیات نخورده. :دی
برای اطمینان هم میتونی یه آدرس تو ایالت Alaska وارد کنی.

• Like
Reactions: LAMBERT
فک نکنم استور سونی tax بزنه رو بازی ها !؟ برای من 7-8 سال که رو ایالت Virgina است و مالیات نخورده. :D
برای اطمینان هم میتونی یه آدرس تو ایالت Alaska وارد کنی.
دو ماهه اینجوری شده برای من با ایالت واشینگتن :|
الان میکنمش آلاسکا ببینم چی میشه :D

من رجیون اکانتم آمریکاست
بعد میتونم از گفتای کانادا یا انگلیس استفاده کنم ؟
فرقشون چیه ؟ چرا ارزونترن ؟
تو psn هم میشه رجیون عوض کرد و مثل استیم رجیونا قیمتای بازیاش فرق داره ؟

قیمتای روسیه چقد پایینه
https://store.playstation.com/#!/ru...zard/cid=EP0102-CUSA03842_00-BH70000000000001
https://store.playstation.com/#!/ru...tion/cid=EP9000-CUSA03173_00-BLOODBORNE0000EU

آخرین ویرایش:
دوستان من پسورد اکانت PSN رو فراموش کردم. ایمیلی هم که با اون اکانت ساختم رو پسوردش رو ندارم. اکانت مربوط به ۷-۸ سال پیش بوده
راهی هست بتونم ریکاور کنم؟

دوستان من پسورد اکانت PSN رو فراموش کردم. ایمیلی هم که با اون اکانت ساختم رو پسوردش رو ندارم. اکانت مربوط به ۷-۸ سال پیش بوده
راهی هست بتونم ریکاور کنم؟
تاييديه دو مرحله اي ست كرده بوديد؟ اگر ست باشه راحت ريكاور ميكنن
اگه نباشه به اين راحتيا نيست بايد با پستيباني صحبت كنيد سوالايي مثل تاريخ تولد و موارد اين چنيني روي اكانتو بديد شايد قبول كنن اگه هيچ چيزي از اكانت يادتون نيست احتمالش خيلي خيلي كمه برگردونن ولي باز يه پيام به پشتيباني بديد ببينيد چي ميگن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or