aliahmadi2
کاربر سایت
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چند سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین .
1- من یه اکانت قانونی فیفا 17 ریجن 1 خریداری کردم و کنسولم هم ریجن 1 هست دیتای بازی هم ریجن 1 بازی رو اجرا کردم 2 روز لایو رایگان بهم داد و قبول کردم و وصل شد اما سوالم اینه وقتی میخاد به سرور وصل بشه با توجه به پینگ به سرور های مختلف که داره سرور رو انتخاب میکنه یا با توجه به ریجن ؟ مثلا چون ریجن من 1 هست همیشه به سرور های امریکا یا افرادی که ریجن 1 دارند وصل میشه ؟ یا خیر با توجه به پینگ من به که به اروپا 90 هست ولی به امریکا 300 به اروپل وصل میشه و ربطی اصلا به ریجن نداره .
2-الان من ریجن 1 هستم دوستم ریجن 2 هست میتنیم باهم فیفا انلاین بازی کنیم ؟
3- این اکانت های هکی که بسیار الان زیاد شده اونایی استفاده کردن چجوره هست ایا فقط اکانت بن میشه یا احتمال بن شدن خود کنسول هم هست ؟
4- با توچه به سوال بالا من بازی رو قانونی خریداری کردم به نظرتون فقط یه پلاس 1 سال هکی بخرم و بازی قانونیمو باهاش لایو بازی کنم توصیه میکنید یا خیر ؟ در صورت لو رفتن کنسول بن میشه یا فقط لایو غیر فعال میشه ؟
نه اینطوری نیست، میگرده نزدیک ترین سرور بهتون رو پیدا میکنه، ققط بعضی از بازی ها زیجن لاک دارن، مثل Mortal Combat که اگه دیسک ریجن 2 بگیری به سرورهای اروپار وصل میشی در صورتی که اگه ریجن 1 بگیری بع سرور آمریکا
بازهایی این مدلی انگشت شمارن