همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

مخابراتم قاطیه
بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا بده!!
من وقتی پینگ میاد رو 150 تایم اوت ها زیاد میشه
برعکس وقتی پینگ میره رو 300 تایم اوت اصلا نمیده!!!!!!!!
اما برا من برعکسه
.

- - -ویرایش - - -

مخابراتم قاطیه
بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا بده!!
من وقتی پینگ میاد رو 150 تایم اوت ها زیاد میشه
برعکس وقتی پینگ میره رو 300 تایم اوت اصلا نمیده!!!!!!!!
اما برا من برعکسه
.

خیر دوست عزیز،همچین چیزی امکان نداره!!!

ای بابا ، این PSN تنها چیزیش که بهتره بازی های مجانیشه ! حیف اگه مایکروسافت گند نمیزد الان همون اکس باکس رو میگرفتم . خب ، من الان راهی نداره OL رو دان کنم ؟ تنها راهش بازی کردن رو کامپیوتره ؟

ببخشيد من يك سوال داشتم نميدونم چي شده كه نميتونم تو psn sign in كنم براي همين تصميم گرفتم كريو بخرم با توجه به آموزش دوستمون شير كردم ولي وقتي تست ميكنه براي آي پي failed ميشه ولي ميشه sing in كرد قضيه چي هست؟ بعد وقتي من مثلا با لپ تاب شير كردم براي sing in كردن باز بايد لپ تاب رو وصل كنم يا با wireless هم ميشه sing in كرد؟ (ببخشيد اگه سوال تكراريه ولي ضروري هست لطفا جواب بديد isp:شاتل)

بعضی isp ها مشکل دارن و بعضی ها ok هستن من شاتل دارم و چند روزه نمیشه sign in کرد ولی یکی از دوستام صبانت داره و میگه کاملا ok هست
دیشب من با چیز پی ان کانکت شدم و از استور dead nation رو هم دان کردم

ما اخر نفهمیدیم چجوریاست من یه اکانت مجانی psn ساختم . یه اکانت هم توی ea ساختتم . ولی مثلا توی فیفا که هستم میگه ساین کن به سرور های ea دکمه r3 رو میزنم این خطا رو میده
باید با اکانت Sony Entertainment network ساین کنید.
حالا از کجا باید ساین کنم؟

دوستان من با کمپیوتر 1 گیگ رو 1 ساعت دانلود میکنم ولی با ps4 15 ساعت!!!!با کابل هم وصل میکنم....راهی هست که درست بشه؟؟؟یا کلا این جوریه؟؟؟

براى من كه PS4 سريعتر دانلود ميكنه. يه شب 4 ساعته 15 گيگ رو خورد.
فكر كنم به ISP ايت مربوط باشه.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

نوشته شده توسط soroush_rad دوستان من با کمپیوتر 1 گیگ رو 1 ساعت دانلود میکنم ولی با ps4 15 ساعت!!!!با کابل هم وصل میکنم....راهی هست که درست بشه؟؟؟یا کلا این جوریه؟؟؟

نوشته شده توسط rznrz06
براى من كه PS4 سريعتر دانلود ميكنه. يه شب 4 ساعته 15 گيگ رو خورد.
فكر كنم به ISP ايت مربوط باشه.

مال من شاتله.....راهی نیست؟
شما هم با کابل وصل میشی؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or