من هم با این مشکل روبرو شدم تو 3 این چیزی که میگم حاصل 3 ماه اعصاب خوردی من هست:d: کد پستی چند کشور رو چک میکنه از جمله usa و کد usa پنج رقمی اگه 5 رقمی وارد کنی حالا هر عددی باش فرق نداره Ok میده ولی برا بیشتر کشور ها الکی و هر چند رقم بزنی مشکل ندارهدوستان اگه بخوايم اكانت درست كنيم ازمون كد پستى ميخواد چيكار كنيم؟
يه بار ديگه با كريوو وصل شودوستان من چرا حتی با کابل لن ب سرورeaکانکت نمیشه اما دفعه اول با ک***ر*یو شد ؟؟؟ چ کنم؟؟؟ممنون
DNS گوگل بزن احتمالا درست ميشه.دوستان من چرا حتی با کابل لن ب سرورeaکانکت نمیشه اما دفعه اول با ک***ر*یو شد ؟؟؟ چ کنم؟؟؟ممنون
دوست عزيز،منظور ايشون تنظيمات مودمت هست.تو پی اس یوزر پس رو دستی میزنم دیگه
اگه یوزر پس ندم که اصلا کانکت نمیشه
توی تنظیمات wifi توی کنسولت، بعد وارد کردن پسورد میره برای IP که اتوماتیک انتخاب کن بعد برو جلوتر تا برسی به DNS که روی حالت Manual بذارش برای برای اولی 8.8.8.8 و برای دومی 1.1.1.1 را وارد کنشرمنده خود لینکشو بزنم یا آی پی شو ممنون میشم ج بدین شرمنده
تاثیر ندارهدوستان من با کابل لن 10 متری وصل میشم
دراز بودن کابل لن رو پینگ تاثیر داره؟ (اندازه همین 10 متر مثلا)
سلام به همگی. دوستان من با یکی از دوستام فیفا انلاین میزنیم.اکثر مواقعی که من میبرم دستگاه ارور میده و میپره بیرون و امتیاز ثبت نمیشه مخصوصا موقعی که جام میگیرم ولی اون دوستم تا حالاهر وقت برده یه بار هم نشده که ارور بده میخواستم بپرسم که ایا میشه کاری کرد که ارور بده و امتیاز ثبت نشه. خواهش میکنم یکی بهم جواب بده.ممنون میشم .