همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان اگه بخوايم اكانت درست كنيم ازمون كد پستى ميخواد چيكار كنيم؟
من هم با این مشکل روبرو شدم تو 3 این چیزی که میگم حاصل 3 ماه اعصاب خوردی من هست:d: کد پستی چند کشور رو چک میکنه از جمله usa و کد usa پنج رقمی اگه 5 رقمی وارد کنی حالا هر عددی باش فرق نداره Ok میده ولی برا بیشتر کشور ها الکی و هر چند رقم بزنی مشکل نداره

شرمنده خود لینکشو بزنم یا آی پی شو ممنون میشم ج بدین شرمنده
توی تنظیمات wifi توی کنسولت، بعد وارد کردن پسورد میره برای IP که اتوماتیک انتخاب کن بعد برو جلوتر تا برسی به DNS که روی حالت Manual بذارش برای برای اولی 8.8.8.8 و برای دومی 1.1.1.1 را وارد کن

سلام به همگی. دوستان من با یکی از دوستام فیفا انلاین میزنیم.اکثر مواقعی که من میبرم دستگاه ارور میده و میپره بیرون و امتیاز ثبت نمیشه مخصوصا موقعی که جام میگیرم ولی اون دوستم تا حالاهر وقت برده یه بار هم نشده که ارور بده میخواستم بپرسم که ایا میشه کاری کرد که ارور بده و امتیاز ثبت نشه. خواهش میکنم یکی بهم جواب بده.ممنون میشم .

سلام به همگی. دوستان من با یکی از دوستام فیفا انلاین میزنیم.اکثر مواقعی که من میبرم دستگاه ارور میده و میپره بیرون و امتیاز ثبت نمیشه مخصوصا موقعی که جام میگیرم ولی اون دوستم تا حالاهر وقت برده یه بار هم نشده که ارور بده میخواستم بپرسم که ایا میشه کاری کرد که ارور بده و امتیاز ثبت نشه. خواهش میکنم یکی بهم جواب بده.ممنون میشم .

من و ابوذر هم که بازی میکردم بعضی موقع ها اینجوری میشد،هرچی هم اینور و اونور گشتم راهی براش پیدا نکردم،توی فروم VG247 یارو میگفت بازیش اینجوری شده با دوستش،یکی اومد گفت اینترنتت ضعیفه،بعد خود استارتر تاپیک اومد گفت راست میگی،شاید باید نت رو امپروو کنم با نت 16 مگ دیگه جواب نمیده...........
حالت صورت من در تمام مراحل خواندن این تاپیک :|
یاد موقعی که ایران بودم افتادم،با نت 512 فیفا آنلاین میزدیم :d

یکی از عزیزان بگه میشه از طریق pc هم آکانت ساخت ؟؟؟؟ ( برای بازی آنلاین میخواستم )
اگه میشه یعنی دقیقا مثه ساختن در کنسول هست دیگه درسته ؟؟؟؟
و بعد من جوین رو بزنم تو کنسول و پس و یوسر و وارد کنم حله دیگه؟
اگه اینطوریهستش لینک ثبت نام در psn رو میدید
تنکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or