همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اگه ما همینطور بشینیمو این بدبختیو بین خودمون بگیم که چیزی درست نمیشه
یکی یه راه پیدا کنه با این زیر ساختی که که میگن ارتباط برقرار کنیم یه نامه ای چیزی بنویسیم
وگرنه بدبخت میشیم اگه همینطوری بمونه origin که رفت uplay رفت psn رفت تا فردا پس فردا steam و xlive رو هم میبندن اگه چیزی نگیم

اگه ما همینطور بشینیمو این بدبختیو بین خودمون بگیم که چیزی درست نمیشه
یکی یه راه پیدا کنه با این زیر ساختی که که میگن ارتباط برقرار کنیم یه نامه ای چیزی بنویسیم
وگرنه بدبخت میشیم اگه همینطوری بمونه origin که رفت uplay رفت psn رفت تا فردا پس فردا steam و xlive رو هم میبندن اگه چیزی نگیم
خواهشن مدام به isp ها تون زنگ بزنید. اخه بابا multiplayer هم دیگه نمیشه بازی کرد وحشتناک lag داره. killzone shadow fall من دقیقا 5 ثانیه lag داشتم امروز. تروخدا زنگ بزنید حتا اونایی که فکر می کنن مشکل ندارند به خاطر ما زنگ بزنن. بخدا روزی می رسه که می اید اینجا تاپیک می زنید که چطوری می شه با v p n مولتی پلیر بازی کرد با ps4. نذارید این اتفاق بیفته!
سرعت دانلود از psn هم خیلی پایین اومده

آقا نقشه اینه اول صبر کنیم تا ps4 همه برسه دستشون (تا یکی دو هفته دیگه دسته کم 400 500 ایرانی دیگه ps4 شون میرسه)
بعد همه isp ها رو زنگ بارون میکنیم بلکه یکاریش بکنن
بعد اگه جواب نداد باید نامه بنویسیم به وزیر ارتباطات
هر کاری که میتونیم باید بکنیم اگه صدامون در نیاد اینا که درست نمیشه خود به خود هیچ اون 2 شبکه پرطرفدار (steam & xlive) رو هم میبندن
فعلا اون 2 تا رو نگه داشتن که شورش نشه
چند روزم صبر کنیم تا همه ps4 هاشون برسه بعد خواهشا همه همکاری کنن وگرنه بدبخت میشیم نمیشه 1 نسل رو اینطوری بازی کرد

من با PC اول وصل نشد يه بار REFRESH كردم وصل شد !
احتمالاً ISP به ISP فرق داره ! ميترسم همه گير بشه !

اگر بشه توي PSN ( مثل ادم و بدون لگ ) ساين اين كرد مشكلي نيست مجبوريم براي خريد ها دست به دامن انواع چيز پي ان و غيره بشيم !

آخرین ویرایش:
من با PC اول وصل نشد يه بار REFRESH كردم وصل شد !
احتمالاً ISP به ISP فرق داره ! ميترسم همه گير بشه !

اگر بشه توي PSN ( مثل ادم و بدون لگ ) ساين اين كرد مشكلي نيست مجبوريم براي خريد ها دست به دامن انواع چيز پي ان و غيره بشيم !

بابا خرید ها که مشکل نداره حالا با هر روش کم سرعتی هم باشه مگه کلا چقدر در ماه میخوایم خرید کنیم. مهم خود آنلاین بازی کردنه که امیدوارم بلایی سرش نیاد.

بابا خرید ها که مشکل نداره حالا با هر روش کم سرعتی هم باشه مگه کلا چقدر در ماه میخوایم خرید کنیم. مهم خود آنلاین بازی کردنه که امیدوارم بلایی سرش نیاد.

منم دقيقا" همين رو گفتم :d ادم يه پلاس ديگه فوقش ميخواد بخره :d

با حرف صادق هم موافقم ! مشكل از ISP نيست ! از جايي بالاتر از ISP ها هست كه خود ISP ها نمي تونن بهش بگن تو ! اون ها هم هر كاري دلشون بخواد مي كنن

Steam Store شیتلره ! ولی این شیتلر نیست، یعنی با صفحه پیوندها روبرو نمیشید. این همش نتیجه دستکاری پورت هاست، ممکنه بعدا مشکل رفع بشه، ممکنه اصلا رفع نشه هیچی معلوم نیست.

دوستاني كه ميخواهند از استور چيزي بخرند يا دانلود كنند و نميتونند به استور وصل شند فقط يك راه دارند:
اول از همه دو راه براي رفتن به استور هست كه فرقي نداره كدوم رو انتخاب كنيد
١-با استفاده از برنامه يps app
٢- با استفاده از pc
فرقي نداره كدوم راه رو انتخاب كنيد ،فقط مراحل زير را اجرا كنيد
•اگه با ps app رفتيد تو استور كه ديگه لازم به sign in كردن نيست و با اكانته شما داخل استور ميشه،اگر با pc رفتيد از گزينه هاي سمته راست بالا sign in را انتخاب كنيد و با آن اكانتي كه ميخواهيد باش چيزي دانلود كنيد sign in كنيد
•حالا روي عكس اواتارتون كه اون بالا سمته راست اومده كليك كنيد و گزينه ي"download list" را انتخاب كنيد
• الان كله دانلود ليتتون رو به نمايش ميزاره فقط كافيه روي گزينه ي"download " كه كنار هر بازي به نمايش گزاشته شده كليك كنيد
• از شما ميپرسه مه ميخواهيد روي كدوم كنسول دانلود كنيد كه به فرض شما,download to all of my ps4 رو ميزنيد،رو هرچندتا بازي كه خواستيد انجام ميديد
•كارمون با استور تموم شد،الان فقط كافيه كنسول رو روشن كنيد و وقتي با اكانتتون sign in شد چند لحظه صبر كنيد ،سپس تمام اون بازي ها يا... كه روشون دانلود رو زديد شروع به دانلود شدن ميكنند بدون اينكه لازم باشه با كنسول به استور بريد.:bighug:
لينك استور pc

اخه اروری هم که میده خیلی جالبه رو پلی ۳ که میگه under کفتا خره یکی ندونه میگه خوب در دست تعمیره توسط خود سونی رو پلی ۴ هم که میگه مودما خاموش روشن کن اصلا انگار نه انگار که مشکل از داخله:|:d

زنگ زدن به ISP هیچ تاثیری نداره. تنها راهش فعلا صبر کردنه.
این همه مدته استور Steam فییلتر شده مگه درست شد؟
:| صبر کردنه؟
باشه صبر کنید تا زیر پاتون علف سبز شه
استور استیم ***** شد کسی رفت اعتراض کنه؟ اینا میبینن کسی جیکش در نمیاد دارن نمه نمه میان جلو

- - -ویرایش - - -

Steam Store شیتلره ! ولی این شیتلر نیست، یعنی با صفحه پیوندها روبرو نمیشید. این همش نتیجه دستکاری پورت هاست، ممکنه بعدا مشکل رفع بشه، ممکنه اصلا رفع نشه هیچی معلوم نیست.
اینم با شیلتر فرقی نداره دیگه

- - -ویرایش - - -

آقا یه سوال با این وضعیتی که پیش اومده به اکانت میشه sign in شد؟ و فقط مشکل استوره؟ و اینکه آپدیت ها هم مشکلی ندارن؟

:| صبر کردنه؟
باشه صبر کنید تا زیر پاتون علف سبز شه
استور استیم ***** شد کسی رفت اعتراض کنه؟ اینا میبینن کسی جیکش در نمیاد دارن نمه نمه میان جلو

- - -ویرایش - - -

اینم با شیلتر فرقی نداره دیگه

- - -ویرایش - - -

آقا یه سوال با این وضعیتی که پیش اومده به اکانت میشه sign in شد؟ و فقط مشکل استوره؟ و اینکه آپدیت ها هم مشکلی ندارن؟
دوست من فقط استور نیست. اینجا دوستان فقط می خوان کارشون راه بیفت که اینارو می گن. ببین شما املا ps4ت افلاین هست هیچ app توش کار نمی کنه. چیز هایی که از دسترس خارج شدن:
1. حتا نمی تونی با ps4ت music گوش بدی
2. حتا نمی تونی با ps4ت video ببینی
3. Friends activity رو نمی تونی ببینی
4. بخش whats new کلا نابود
5. privacy settingت رو حتا نمی تونی تغییر بدی
6. حتا Avatarت رو هم نمی تونی عوض کنی
7.بخش library که مخصوص بازی های خریداری شدت هست مسدود است
8.بخش game overview و related content مسدود هست
9.update بازی ها وحشتناک کند هست
10.دانلود بازی های خریداری شده کند و مدام با error همراه است
11.store در ps4 یه app جدا نیست مثل ps3. store هم که می دونیم نابود هست.
عملا ps4 ت رو که روشن میکنی حس می کنی افلاین است

در جواب اون دسته از دوستان که میگن زنگ زدن به isp فایده نداره:
اگر اعتراضات بالا بره isp ها انتقال می دن شکایات رو چون خودشون و کارمنداشون کلافه می شن از تعداد تماس بالا. واسه حرفم دلیل عینی دارم در هنگام انتخابات اونقدر شکایات بالا بود از اینترنت و تماس ها زیاد که مدام isp ها مشغول بودن همین باعث شد که به محض اینکه رییس جمهور انتخاب شد پورت ها رو باز کردن. هنوز یادم نرفته به محض اینکه نتایج اعلام شد انترنت ok شد و من تونستم با دوستام راحت چت کنم و multiplyer
پس از تنها راه اعتراضمون اشتفاده کنیم برای خودمون. خرجی هم نداره 10 دقیقه هم بیشتر وقتمون رو نمیگیره. من با دوستمون که گفت همه با هم زنگ بزنیم وقتی همه ps4 هاشون رسید کاملا موافقم نظر بسیار خوب و اقلانه ای هست.
دنبال حل مشکل باشید نه دور زدن مشکل

منم تا چند روز دیگه کنسولم میرسه ، اگه مشکل داشت و وصل نمیشد که به احتمال زیاد همینطوره روزی 8 ، 9 بار حداقل زنگ میزنم قبلا هم این کار رو کردم تا بلاخره کلافه شدن و به مشکلم رسیدگی کردن ! :d آخه اینطوری که نشد مگه مغزمون تاپ برداشته این همه پول بازی بدیم بعد نتونیم درست مولتی بازی کنیم خب صبر میکردیم هک بشه بعد میگرفتیم دیگه ، ولی کور خوندن اگه درست نکنن میرم دفترشون رو با C4 میفرستم هوا ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or