همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام خیال همه بچه ها راحت باشه با روشی که علی تو سایبت گذاشته راحت به پی اس ان وصل میشین هر چند من خودم نتونستم sign inکنم شبونه ساعت 11 شب رفتم در خونشون واسم ردیف کرد
علی نبود تا 3 سال دیگه هم....................
خواهش میکنم...هر کی تهرانه و مشکل sign in داره بیاد حضوری براش حل کنم یا به امضای من مراجعه کنه یا خودش میدونه چیکار کنه:d...
فقط به عشق playstation :xو گیمرهاش:x

آخرین ویرایش:
بله میشه کافیه بریزید تو اکانتتون بعد از اونجا واسه خرید +اقدام کنید

خوبه پس ... بعد من یه مشکلی دارم ... از طریق pc که میرم تو Psn ... به هیچ طریقی نمیتونم sign in بشم .... ایمیل پسورد رو میزنم ... ولی بعدش بر میگرده صفحه اصلی

دوستان وضعیت دانلود update patch ها وحشتناک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سرعت دانلود وحشتناک پایین هست وقتی می خوای دانلود کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
613MB Battlfield با internet 2Mb/s
8hrs
299MB Killzone shadow fall
5hrs
اقاییون توصییه می کنم اونایی که هنوز ps4 نخریدند دست نگه دارند. با اینترنت ایران نمی شه از نسل 8 عملا استفاده کرد.
من که دیگه خسته شدم

- - -ویرایش - - -

برای اونایی که پست های صفحه ی قبل رو نخوندن تکرار می کنم
پورت UDP مسدود شده در ایران
همه با hsp هاتون مجدد تماس بگیرید و اطلاع بدید

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

همه با isp هاتون مجدد تماس بگیرید و اطلاع بدید

دیگه با pc هم نمی تونم به store وصل بشم
!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 در قسمت loading می مونه و page بالا نمیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان port UDP بسته شده...
دوستانی که می خواستن بدونن کدوم پورت هست. اللان در ایران پورت TCP درست هست. در زمان انتخابات هر 2 پورت دچار اختلال بود که خوب همه می دونید که ابدا نمی تونستیم multiplayer انلاین بازی کنیم. پس قضییه تحریم کلا منتفی هست. هنوز علت بسته شدن این پورت رو نمی دونم اما به زودی علتش رو هم به اطلاعتون می رسونم.

اقا فردا کاشف به عمل میاد واسه بستنه ویچت همه اینکارارو کردن
من دوره محموتی انقدر مشکلات نت نداشتم ... معلوم نیست چه خبره
امیدوارم حل بشه چون شدیدا رو مغز و اعصابه این وصل نشدن ها

همه مشکلات یه طرف این حجم آپدیت ها یه طرف. بعضا باید 3-4 گیگ فقط آپدیت دانلود کرد و با چی؟ اینترنت عزیز ایران. نمیدونم اگه میشد قابلیت Resume تو آپدیت ها هم میذاشتن با این حجم زیادشون. راه حلی کسی نداره برای این موضوع؟! یادمه برای PS3 برای آپدیت بعضی از بازیا میشد از PC دتنلود کرد بعد ریخت رو کنسول.

همه مشکلات یه طرف این حجم آپدیت ها یه طرف. بعضا باید 3-4 گیگ فقط آپدیت دانلود کرد و با چی؟ اینترنت عزیز ایران. نمیدونم اگه میشد قابلیت Resume تو آپدیت ها هم میذاشتن با این حجم زیادشون. راه حلی کسی نداره برای این موضوع؟! یادمه برای PS3 برای آپدیت بعضی از بازیا میشد از PC دتنلود کرد بعد ریخت رو کنسول.

نه باpc نمیشه خیلی شرایط سختی شده :|

سلام دوستان
من یه مشکلی دارم اونم اینکه کامپیوترم خرابه و نمیتونم کانکشن شیر کنم.
مشکلی نیست از سیمکارت رایتل استفاده کنم و با اون به قند شکن وصل شم و به پی اس ان وصل شم؟کسی امتحان کرده؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or